Totul despre Tattoo Sparrow

Totul despre Tattoo  Sparrow

Tatuajele nu sunt doar o decorare nativă frumoasă și interesantă, dar adesea poartă un anumit sens. Valoarea tatuajului poate fi diferită. Imaginea poate însemna atât ceva bun, cât și ceva rău. Articolul se va ocupa de ceea ce înseamnă „tatuajul” Sparrow „și ce schițe ale unui astfel de tatuaj există.

Sens

Vrabie – Aceasta este o pasăre mică, iar interpretarea acestei imagini poate varia în funcție de cultură.

Destul de des, menționarea sparrow se găsește într-o varietate de mituri și legende, unde această pasăre a fost unită cu zeități diferite. Deci, în cultura greacă, vrabia legată de afrodită, zeița frumuseții și iubirii, pentru că vrăbii tind să aleagă o pereche pentru viață.

În cultura egipteană antică, vrabia perceput ca un conductor într-o altă lume. Se credea că această pasăre colectează sufletul defunctului și ajută să meargă la o altă lume, împărăția morților.

În cultura de Est, imaginea acestei mici păsări simbolizează puterea și fertilitatea masculină. În India – bunăstarea și prosperitatea. În țările europene, imaginea Sparrow, dimpotrivă, a avut o culoare mai negativă. Aceasta pasare a fost considerat un simbol al poftei și depravată în. Dar oamenii indigene din teritoriile americane a interpretat altfel imaginea. Ei au simbolizat de lux și succesul financiar.

Sensul special al acestei păsări are pentru marinari. Ei au făcut un tatuaj cu imaginea ei, crezând sincer că ea îi va salva în cazul unei situații periculoase. Acesta a fost legat de faptul că vrăbiile departe de casa lor a revenit întotdeauna.

În lumea modernă, imaginea vrabia are o interpretare diferită. Deci, mulți îi identifică cu reticența de a asculta de cineva, cu libertate și atât în ​​interiorul și fizic, dorința de a depăși ceea ce este stabilit de societate. Această imagine, de asemenea, mulți percep ca viață, valul de putere și energie, supersticitate, zborul de vise, stropi de emoții și sentimente. Unii chiar fac tatuaje pereche cu aceste păsări. În acest caz, imaginea va însemna loialitate, devotament și dragoste nesfârșită.

Citește mai mult  Tattoo & Masons

Cu toate acestea, unele în prezent interpretează această imagine diferit. Pentru mulți, el simbolizează lăcomia și Rusia, deoarece vrăbii din natură sunt înzestrate cu aceste calități. Într-un astfel de context, tatuajul va părea să reamintească unei persoane că nu este ideal, există deficiențe în el, cu care trebuie să lupte.

În general, tatuajul cu imaginea vrăbii este universal și se potrivește fără excepție – Atât femeile, cât și bărbații de diferite vârste.

Tipuri și schițe

Există multe exemple de schițe de tatuaje cu imagini vrăbii.

Deci, în figura poate fi reprezentată ca o pasăre adultă și este încă foarte mică, sub forma unei pui cu întârziere.

Adesea pe tatuaje prezintă vrăbii, care se află pe o ramură de copac înflorire. În același timp, nici o pasăre nu poate fi descrisă în figură, ci o dată o întreagă familie sub forma mai multor păsări, care va simboliza o familie puternică și armonioasă.

Adesea, vrabia este descrisă în aer în aer. Aripile în același timp sunt frumos întinse pe laturi. Un astfel de desen înseamnă dorința de libertate, visuri.

Iubitorii de imagini mari completează adesea aceste imagini cu elemente de scenă suplimentare, cum ar fi un peisaj natural, în care copacii sunt deseori descriși. Arată astfel de desene foarte interesante.

Elemente florale pe un astfel de tatuaj pot fi, de asemenea, prezente. Astfel de detalii, de regulă, alegeți fetele care doresc să sublinieze iubirile, romantismul și moale. Pe imagini similare, este adesea posibil să vedeți citate diferite, a căror conținut depinde numai de persoana însuși.

Există astfel de opțiuni pentru tatuaje, unde vrabia este descrisă în imaginea unui pirat sau cu o pălărie pe cap. Arata astfel de desene, daca le bateti corect, este destul de interesant si amuzant.

Stiluri

Tattoo cu imaginea de vrăbii poate fi efectuată într-o varietate de stiluri – depinde doar de preferințele umane și de caracteristicile compozite ale desenului.

Citește mai mult  Varietate de tatuaj sub formă de brățări

Deci, mulți aleg o astfel de direcție stilis realism. Se caracterizează printr-un grad ridicat de detalii, datorită cărora se realizează plauzibilitatea desenului. Astfel de tatuaje pot fi negre și alb și culoare. În acest caz, ele pot, de asemenea, să difere. Imagini cu sparrow, de regulă, au o dimensiune medie.

Stil acuarelă Pentru un astfel de tatuaj, de asemenea. Acest stil este caracterizat de moliciune în tranzițiile dintre nuanțe, fără limite clare și coloranțe. Imaginile făcute în acest stil arată ca și cum ar fi fost trase de acuarelă reală.

Un astfel de stil ca și vechiul Chelse, aici va fi potrivit. Este adesea aleasă atât bărbați, cât și femei. Pentru acest stil, luminozitatea culorilor și prezența unor granițe clare. Scara tatuajului realizată în acest stil depinde de caracteristicile compozite.

Alte stiluri pentru un astfel de tatuaj se vor potrivi, de asemenea. Deci, mulți aleg desene compacte și mici făcute în stilul minimalismului. Direcția stilistică a programului pentru care sunt caracterizate linii clare, ascuțite și impulsive, este, de asemenea, populară.

Locuri de aplicare

Tatuajul cu vrabie poate fi plasat pe orice parte a corpului în funcție de dorințele și desenele lor de complot.

Deci, imaginile mici sunt adesea poziționate pe mână, pe încheietura mâinii, în zona Clavitz sau Ryube. Astfel de desene sunt, de obicei, în cerere pentru fete. Imaginile mari aleg adesea bărbați. Ele sunt de obicei plasate pe umăr, pe spate sau pe piept.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
  1. Ioana

    Care este semnificatia simbolului randunicii în tatuajele Sparrow?

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: