Totul despre tattoo Unicorn

Totul despre tattoo  Unicorn

O astfel de creatură fabuloasă, ca unicorn, a câștigat o mare popularitate atât la femei, cât și la bărbați datorită răspândirii lucrărilor și filmelor literare fantezie. Imaginea unicornului pe corp arată destul de interesantă și estetică, dar are și o mare valoare. Despre ceea ce înseamnă un astfel de tatuaj și ce fel de soiuri există, vom spune mai jos.

Sens

Imaginea Unicornului sa format de mult timp. Cele mai vechi mențiuni ale acestui animal se găsesc în India, Grecia și Roma. De asemenea, vă puteți întâlni descrierea sa în tratatele chineze, în Vechiul Testament, precum și în mitologia muntelui Scoția. Imaginea Unicornului ar putea fi adesea văzută în diferite imagini și, uneori, chiar și pe gravuri, a căror temă principală a fost predominant biblică. Adesea, imaginea unui unicorn ar putea fi văzută la diferite atribute ale cavalerului. Acest fenomen se datorează faptului că, pentru mai multe determinări personificate Unicorn, abilitatea de a se proteja, dacă este necesar.

Deși nu există date despre perioada exactă a aspectului acestei imagini, se poate spune că deja în Evul Mediu, imaginea unui unicorn a fost destul de populară printre oameni. Deja, în acel moment, toate condițiile preliminare au apărut pentru ca această ființă mitică să devină o parte semnificativă a culturii mondiale.

Unicorn Mulți oameni par în imaginea unui cal care trăiește într-o pădure fabuloasă, posedă un corn, o forță magică și o longevitate. Cu toate acestea, în culturile unor națiuni, această creatură fabuloasă a apărut, de asemenea, într-un alt caz, mai neobișnuită pentru percepția noastră. De exemplu, Unicorn ar putea avea aripi sau coadă de leu. Cu toate acestea, oricare ar fi unicorn în figură, simbolizează același lucru. Pentru mulți, această creatură mitică înseamnă longevitate și fericire.

Deosebit de larg răspândite importanța acestei imagini este frecventă în rândul locuitorilor din China. Adesea, tatuajul cu imaginea acestui animal magic este folosit ca un fel de farmec, care este capabil să-și aducă succesul proprietarului și norocul în toate eforturile.

Unicorn sunt, de asemenea, ciudate și astfel de calități ca inconsecvență și dualitate. Această creatură, potrivit legendelor, a fost incredibil de dificil de îmblânzit. Nu toată lumea a reușit, pentru că Unicornul – crearea de mândru și destul de directă, dar în același timp este caracteristică purității și castității.

Citește mai mult  Ce înseamnă TATTOO înseamnă Sakura & cum se întâmplă?

Potrivit legendelor, curate și imaculate în toate simțurile, această creatură maiestuoasă, care are puterea, de a reduce a fost greu. Pe de altă parte, este, de obicei, atacat fără a nu pierde pe nimeni. O imagine diferită de interpretare a acestei creaturi fabuloase are în Rusia. În această țară, simbolizează mintea, inteligența înaltă, disponibilitatea, gama largă și educația.

Alte valori ale imaginii unui unicorn, aplicate ca desen nativ, vor fi frumusețea și misterul. Motivul pentru aceasta este mistica, care este imaginea acestei creaturi, precum și apariția sa în sine. De regulă, unicornii aveau o coamă strălucitoare a unui non-standard pentru o culoare obișnuită a calului și un corn. Toate acestea fascinate de frumusețea ei. În plus, Unicornul este o creatură fabuloasă și, prin urmare, simbolizează un principiu de vis, pozitiv și dezvoltat.

Separat, merită să spunem despre Rogul unui Unicorn. El joacă un rol special, deoarece este înzestrat cu o valoare separată. Se crede că este un simbol al puterii, al bogăției financiare, a infinității, a sănătății, a sansiunii, a înțelepciunii și a energiei sexuale. Unii cred, de asemenea, că un corn unicorn înseamnă lumină, bună și soare.

Aripile unui Unicorn joacă o importanță deosebită, dacă, desigur, sunt prezenți în figură, ceea ce nu este întotdeauna. De regulă, aripile sunt descrise cu alb, iar creatura foarte este un fel de ungasus fabulos și un unicorn. Aripile acestei creaturi simbolizează libertatea, atât spirituală, cât și fizică și dorința de a. Ei înseamnă, de asemenea, măreție, forță, zbor gratuit de imaginație, romantism, dedicație, putere și inspirație.

Interesant, lacrimile acestei creaturi de zână, de asemenea, înzestrate cu forțe magice. Deci, sa crezut că au reușit să retragă otravă din corpul uman, să vindece răni chiar moarte, să salveze o persoană de suferință spirituală și să ajute, de asemenea, să se recupereze după boala severă.

Culoarea în care este efectuată imaginea unicornului este, de asemenea, de mare importanță. Asa de, Unicorn negru Simbolizează motivația, puterea, dorința de a acționa chiar acum, în ciuda circumstanțelor și a oricăror dificultăți. Roz Culoare personifică prietenia, bucuros, feminitate, deschidere mentală pentru alte persoane, roșu Simbolizează o persoană dotată cu calități de conducere care știe cum să conducă alte persoane cu perseverență și superioritate: atât internă, cât și fizică. Albastru Culoare – Simbol al calmului, motivului și stabilității. gri simbolizează sanitatea și armonia și verde – Disponibilitatea experienței și înțelepciunii de zi cu zi.

Citește mai mult  Totul despre tatuajul sub formă de zei și zeițe

Schițe și opțiuni de proiectare

Tatuajul cu imaginea unui unicorn poate fi efectuat într-o varietate de soluții stilizate. Deci, printre bărbați este cel mai comun stil minimalism. De regulă, astfel de mini-imagini sunt făcute în culori alb-negru și nu diferă în special detalii. Stil realism, care este caracteristică imaginii detaliate a principalelor obiecte compozite, pentru o astfel de cifră navigată va fi, de asemenea, adecvată.

Desenele stilizate realizate în astfel de soluții de stil, cum ar fi geometria, noul skul sau acuarelă, vor arăta, de asemenea, foarte interesante. Imagini similare, de regulă, se disting prin luminozitate și eficacitate specială, care este adesea atrasă de ele însele pe partea superioară a străinilor.

Din acest motiv, acest tip de desene sunt aplicate în majoritatea oamenilor care nu vor ascunde tatuajul sub îmbrăcăminte, doresc să iasă în evidență și să atragă atenția.

O atenție deosebită trebuie acordată detaliilor complotului unui astfel de tatuaj, deoarece au o mare importanță pentru interpretarea ei. Deci, majoritatea pozitivă a unicornului său pot fi descrise în figură cu un zâmbet rău și răni sângeroase. O astfel de imagine teribilă poate simboliza dezamăgirea atât în ​​dragoste, cât și în viața în general. Cu toate acestea, Unicorns sunt încă mai des descurgă ca o imagine ușoară. Imaginile, cum ar fi inimile, stelele, pâlpâirea sau florile, sunt adăugate la desenele sub forma acesteia.

Astfel de elemente pot fi observate adesea pe tatuajele care fac fetele pe cadavrele lor. Ei subliniază frumusețea, feminitatea, sensibilitatea, puritatea și rafinamentul.

Arată foarte interesant și desenul pe care unicornul este descris în ochelari de soare la modă. O astfel de imagine simbolizează o privire proaspătă asupra lumii, gândirea creativă, imaginația și vitalitatea dezvoltată. La un astfel de tatuaj, puteți adăuga astfel de elemente compozite, cum ar fi vopsea curcubeu sau splashing, care o va face mai spectaculoasă și mai strălucitoare.

Citește mai mult  Tatuaj sub forma unei date

Imaginea unui unicorn, completată de diferite simboluri sau un ornament misterios, de asemenea. În acest caz, interpretarea imaginii va depinde în mare măsură de semnificația personajelor în sine.

Cu imaginea acestei ființe fabuloase se recomandă aplicarea caracterelor luminoase. În acest caz, ei vor consolida efectul pozitiv al unei figuri native pe persoană.

Este interesant pentru tatuaj, imaginea unicornului pe care este reprezentată de comic și umor. Imagine similară simbolizează gândirea pozitivă, o privire optimistă a tot ceea ce se întâmplă și bun simț al umorului.

O astfel de desene complete sunt aplicate, de regulă, acei oameni care sunt sufletul companiei pot amesteca oamenii, ei sunt deosebit de spontaneitate și niște nepăsări în sensul bun al cuvântului.

Care parte a corpului este plasată?

Valoarea tatuajului nu depinde de locația sa. Prin urmare, locul pentru care este necesar să se aleagă numai din propriile dorințe și preferințe. Dacă intenționați să faceți o imagine mică în stilul minimalismului, va fi potrivit să vă uitați la aproape orice parte a corpului vostru, Fie că este vorba de încheietura mâinii, claviculă, lame, coapsă, picior sau margine.

Cel mai bun tatuaj va fi cel mai bine amplasat pe spate, la îndemână sau mai degrabă pe antebraț, pe piept: este în aceste zone că desenele vor arăta mai adecvate și mai adecvate.

Exemple frumoase

Există o mulțime de schițe frumoase de tatuaj cu imaginea unui unicorn.

  • Aici, de exemplu, desene de culoare. Unele dintre ele sunt versatile și se potrivesc atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Alții sunt potriviți numai reprezentanților sexului frumos.

  • Și acestea sunt desene, unde imaginea unicornului este destul de înfiorător.

  • Aceste opțiuni sunt potrivite pentru iubitorii de o astfel de decizie de stil ca minimalism.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: