Totul despre tatuajul Steampunk

Totul despre tatuajul Steampunk

Steampunk Stilul a apărut acum 50 de ani și a reușit să găsească un număr mare de fani – oamenii aduc în mod activ detaliile acestei realități alternative în interior și dulap. Nu mai puțini iubitori ai Parlamentului sunt tatuaje cu elemente autentice.Din acest articol, veți afla care este Tattooing Steampunk și unde să le poziționeze.

Particularități

Steampunk Tattoo este o imagine nativă care conține elemente ale lumii fantastice a motoarelor cu aburi. Cel mai frecvent tip de astfel de imagini este diferite părți ale mecanismelor: Gear, motoare cu aburi, șuruburi și pârghii. Uneori accesoriile sunt folosite ca desen nativ, de exemplu: ceas mecanic, ochelari de gogla, o trestie de trestie sau o mască a medicului de ciumă.

Numele direcției este alcătuit din cuvintele engleze „abur” (perechi) și „punk” (gunoaie), care simbolizează împreună ideea unei lumi alternative în sine – crearea de lucruri noi din părți vechi. Stilul a apărut din cauza unor vederi romantice despre epoca mașinilor cu aburi, care au existat în Anglia Victoriană a secolului XIX târziu. Multe caracteristici caracteristice sunt împrumutate de la moda doamnelor și domnilor englezi ai acelui timp – acestea sunt pălării, capace de piloți, costume de modă veche, corsete și fuste de lux, care sunt acum descrise pe tatuaje. Epoca victoriană nu a fost încă familiarizată cu lumea modernă a energiei electrice, astfel încât parcelele populare stilate sunt lumânări de ceară și lămpi de gaz.

Direcția parokanka este stilurile relative ale „Organizator“ și „Biomecanica“, similitudinea acestor termeni este reflectată în tatuaje. Semnificația acestor desene un indiciu este de a dezvălui „conținutul de fizică“ a corpului uman și, de fapt – lumea sa interioară. Tatuajul este uneori șocant cu realism – imită pauze de piele pe corp, și în interiorul acestor „răni“ mecanisme sunt aplicate cu unelte.

Detalii nud de mașini care arata de sub muschi rupte sunt parti ale corpului uman – poate fi pur și simplu, piese de schimb sau organe interne, „îmbunătățit“ detalii mecanice.

Toate ilustrațiile din direcția parokeplat sunt combinate cu roți dințate, care sunt prezentate peste tot: pe rame de ochelari, măști, piese deschise de mașini și chiar la fel ca elemente separate. Schițele cu personaje în hainele de epocă ale epocii victoriene sunt, de asemenea, populare: bărbați în costume cu veste și jachete alungite și femei în rochii cu fuste luxuriante și corsete. Dulapul eroilor trebuie să fie suplimentat cu elemente mecanice cu unelte și accesorii autentice, cum ar fi o trestie, ochelari pilot sau ceas pe un lanț.

  Citește mai mult  Tatuaje coreene

  Realitatea alternativă bazată pe motoarele cu aburi, foarte contradictorie – pare să simbolizeze o altă cale de dezvoltare a omenirii și, în același timp, o oprire completă a progresului din punctul de vedere al unei persoane care trăiește în lumea actuală. Dualitatea lățimii este exprimată în inegalitatea clasei (lumea este plină de aristocrați patetici și muncitori săraci) și modernizarea tehnicilor de metode învechite (motoare cu abur și mecanice).

  Tatuajele bazate pe o astfel de lume se caracterizează prin următoarele caracteristici caracteristice:

  • Luminozitatea oamenilor împotriva fundalului mașinilor aglomerate sumbre+
  • Folosind materiale grosiere, cum ar fi cupru, lemn și piele, în îmbrăcămintea descrisă+
  • Amestecarea epocilor contradictorii+
  • Abundența pieselor mici și piese de schimb.

  Ilustrații misterioase și romanticizate care combină mașinile primitive și moda din Anglia XIX de secol sunt una dintre cele mai tinere destinații. Cu toate acestea, acest lucru nu a împiedicat ca ilustrațiile să fie în cerere în rândul iubitorilor de tatuaje – în zilele noastre, o parokanka este un stil fin popular și răspândit.

  Tipuri și schițe ale tatuajelor

  Parcelele în tatuajele în stil steampunk sunt potrivite pentru băieți și fete, totuși, trebuie să aibă un caracter destul de îndrăzneț și puternic, deoarece astfel de imagini nu sunt întotdeauna aprobate de oameni. Fitingurile cu abundență de mecanisme și elemente de epocă declară că transportatorul provoacă societatea stabilită, astfel încât acestea pot provoca o reacție negativă din partea conservatorilor.

  Un sortiment de ilustrații în direcția filtrului par este foarte mare: de la mecanisme complexe la un set simplu de unelte.

  Maeștrii pot schimba și stiliza desene cu elemente de aburi pentru a le oferi un caracter individual, chiar mai mult extind gama de tatuaje. Tatuajul Steampunk este împărțit în mai multe specii principale:

  • Mașini care rulează pe motoare cu aburi: Airship, aburitor, prototip al unei aeronave moderne sau locomotive+
  Citește mai mult  Dinozaur tatuaj de ansamblu

  • Lumea urbanizată: orașul acoperit, plin de plante vechi, țevi și mecanisme ruginite+

  • Proteze: o imagine a organelor interne cu piese mecanice (cel mai adesea este inima) sau „mecanizarea” părților corpului utilizând o schiță volumetrică+

  • Echipamente de iluminat învechite: lumânare de ceară, lămpi de kerosen sau lampă cu incandescență primitivă+

  • Elemente de garderobă în stil retro: Hat derby, Cilindru, Corset, Cane, Monocle+

  • Dispozitive mecanice de vintage: telefon de disc, mașină de tipărire sau telegraf+

  • Piese de schimb din mașini: Gearuri, șuruburi, chei, pompe și supape, publici.

  Desenele în stilul erei motoarelor cu aburi arată perfect atât în ​​varianta alb-negru, cât și în culoarea. Direcția se bazează pe fiabilitatea transmiterii pieselor, precizia proporțiilor, naturalitatea pieselor de schimb și aplicarea umbrelor volumetrice. În planul de aburi, realismul și abstractitatea imaginilor sunt evaluate în special.

  În funcție de podeaua de schiță a Tatuajului, schimbați în mod semnificativ umplerea. Ilustrații pentru bărbați creează pe toate canoanele unei lumi alternative: mecanisme uzate, un complot Epichny și o atmosferă sumbră. Pentru fete, maeștrii folosesc imagini mai moi și romanticizate, de exemplu: schița cu ornamente prețioase și unelte de aur sau un motor cu aburi ca o inimă.

  Imagini în stilul lui Steampunk – este ca un complot care vine de la vechile cărți științifice de ficțiune Kevin Jeter, Tim puterile și James Blailok. Se amestecă cu adevărat mecanismele existente și mașinile fantastice inventate de scriitori.

  Vă sugerăm să luăm în considerare câteva schițe interesante ale unui tatuaj parcul.

  • Castelul inimii. Imagine elegantă, estetică, cu detalii mecanice și modelele Suitevită, subliniază perfect frumusețea și rafinamentul femeilor.

  • Mână mecanizată. Manșonul care ocupă întreaga zonă a mâinii de la umăr și înainte de încheietura mâinii – un tatuaj foarte brutal, lovind cu realismul său. Este creată o iluzie, ca și cum o parte a corpului devine mecanizată, deoarece de fiecare dată când mișcarea de viteză creează imitație a mecanismului de lucru.

  Alegerea unui astfel de tip de desen nativ, o persoană este fuzionată psihologic cu imaginea și ideea de a pătrunde în steampunk.

  • Inima mecanică. Organul intern, realizat complet din piese de schimb, țevi și plăci metalice, transmite un înțeles profund – personifică sufletul rănit, care a ascuns de o lume crudă pe materiale groase grosiere.
  Citește mai mult  Tattoo modele pentru fete

  • Minimalism. Tattoo foarte modest și îngrijit, care chiar și în această formă face parte din stilul steampunk.

  • Unelte sub piele. Ilustrare înfricoșătoare realistă, înmuiată în atmosferă parchetă. Tattoo este potrivit numai pentru medii îndrăznețe pregătite pentru experimente.

  • CAT în cilindru. Animalele sunt, de asemenea, personaje populare în stil steampunk – sunt descrise ca domnani onorabili în îmbrăcăminte elegantă cu detalii mecanice. Pisicile sunt cele mai populare animale, dar sunt găsite și iepurii, vulpile și bufnițele.

  • Dial de ceas. Ceas mecanic – un subiect foarte popular în fanii unei lățimi, dar nu este neapărat portretizat pe corp în formă realistă. Un desen complex cu o abundență de viteze, săgeți și numere arabe transferă perfect ideea erei motoarelor cu aburi.

  Opțiuni de localizare

  Spre deosebire de multe alte stiluri de tatuaje, steampunkul poate fi plasat pe orice parte a corpului – ei nu își pierd farmecul în fiecare loc. Dimensiunea schiței nu afectează, de asemenea, calitatea acestuia – este la fel de spectaculoasă să arate desene mici pe antebrațul fetei și ilustrația surround pe o spate largă.

  În direcția parokerului, tatuajele mecanice la îndemână sunt în căutarea organic, de exemplu, un manșon de la un angrenaj care acoperă totul umăr și antebraț. În același mod, uneori reprezentând „mecanizarea” picioarelor, provocând schițe volumetrice pe membrele inferioare. Desenul cu unelte, „Peeking” de sub piele, arată grozav pe spate, piept și partea interioară a mâinii.

  Locul pentru tatuaj trebuie să fie ales în funcție de parametrii schiței. Little ilustrații cu unelte arată bine pe încheietura mâinii, gâtul, în zona claviculei și pe gleznă. Desenele de dimensiuni medii sunt de obicei aplicate la antebraț, lamă, piept, partea laterală a torsului sau caviarului. Desene mari spectaculoase pe spate, picioarele și întreaga zonă de mâini.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: