Apă de toaletă: compoziție, tipuri și alte caracteristici

Apă de toaletă: compoziție, tipuri și alte caracteristici

Eau de Toalette este un agent de parfum de parfum, potrivit unor indicatori chiar și parfumuri superioare. De exemplu, ușurința de parfum vă permite să-l actualizați pe tot parcursul zilei.

Ce este apa de toaletă și de ce are nevoie?

Apa de toaleta, care se numește francez Apa de toaleta, este o apă pe bază de parfumerie și alcool. Concentrația componentelor aromatice în produsul este de minimum 4%, iar în medie – la 7 la 10%. Conținutul de alcool, de obicei, nu depășește 50%, iar cetatea substanței – 75-85%. În apă de toaletă lumina, notele superioare și medii sunt luminoase, iar trenul nu este, practic, a simțit. Compoziție Nu prea concentrată a produsului hipoalergenic permite ca acesta să fie utilizat de mai multe ori pe parcursul zilei. De obicei, produsul vine în vânzare cu un volum de 30, 50, 75 și 100 mililitri.

Interesant, în URSS, conceptul de „apă de toaletă” însemna o colină igienă, care nu numai aplicată pe piele și păr, ci și pentru ștergerea apei și dând un miros plăcut de aer în cameră. În epoca antichității, un astfel de parfum a pulverizat canopii, animale de companie și spații în care au avut loc tehnici. Mai mult, fântâni orașului chiar umplută cu apă de toaletă.

Potrivit legendei, numele oficial al apei de toaletă a fost inventat de Napoleon I, care a înlocuit colina încheiată cu apă parfumată cu bergamot, gătit în funcție de rețeta proprie.

Cât de mult mirosul este ținut pe corp?

Caracteristicile apei de toaletă sugerează că durata șederii ei pe pielea umană este medie timp de 2-3 ore, deși perioada exactă depinde de compoziție: Componentele mai naturale sunt prezente în ea, cu atât mai mult ar fi parfumul. Petale de muguri, frunze, fructe și rădăcini chiar de plante, precum chihlimbar si mosc, sunt de obicei folosite ca materii prime pentru uleiuri esentiale naturale.

Care este diferența dintre spiritele și un alt parfum?

În esență, toate tipurile de parfumerie constau din aceleași componente: apă, alcool și concentrat aromatic, iar diferența principală dintre ele este relația lor. În parfum, conținutul de uleiuri esențiale atinge 20-30%, și se dizolvă în alcool aproape pur, cu o altă cetate cu 96%. Pe piele, produsul este salvat pentru mai mult de 6 ore, și pe hârtie și țesuturi, uneori până la 36 de ore. Este logic că speciile cele mai concentrate și persistente este, de asemenea, cel mai scump. Caracteristica spiritelor este, de asemenea, o etapă cu trei faze de divulgare parfum.

Citește mai mult  Parfum de sex feminin cu aromă de lavandă

În apă perfumey, de asemenea, cunoscut sub numele de toaletă sau de zi băuturi spirtoase, concentrația componentelor fragile nu depășește granițele de 11-20%. Compoziția de asemenea alcool prezintă cetate 80-90%. Instrumentele de rezistență sunt de 4 ore pe piele și aproximativ o zi pe țesătură sau pe hârtie. Utilizarea apei parfumate este similară cu spiritele, dar inima parfumului în el este mai pronunțată, iar trenul – dimpotrivă, mai slabă. Compoziția și utilizarea apei de toaletă a fost menționată mai sus. Koln conține doar 3-5% din substanțe parfumate. Rămâne pe piele aproximativ 2 ore, iar pe material și hârtie – un pic mai puțin de 24 de ore.

În deodorant parfumat, va fi posibilă detectarea substanțelor mirositoare la o concentrație de la 3 la 10%. În agenții de părăsire care includ spray de păr, lapte de corp, gel de duș, acest indicator este redus la mai puțin de 1%. Este necesar să se adauge că diferența dintre toate produsele de mai sus constă în preț.

Vizualizări

Apa de toaletă, ca și alte parfumuri, este acceptată să se împartă în mai multe categorii. Uşor Floare implicat activ în perioada primăvară-vară. Ea se bazează pe uleiuri esențiale de iasomie, lalele, trandafiri sau flori sălbatice. Est Parfumurile sunt bazate pe vanilie miroase, chihlimbar și condimente. Proaspăt Miroase asemănător cu surfair mare sunt obținute prin amestecarea nuanțe de fructe și citrice, precum și aquamolecules. LA AphRodisiakama Se obișnuiește să se mai ascuțit atribut miroase a Bergamot, Ambra sau Orhideele, și Gourmetsky Parfumuri – note de ciocolată, caramel și frișcă.

Popularitatea specială astăzi se bucură de seturi de mai multe arome si soiuri pâlpâinde cu paiete.

Descrierea de arome populare

Cele mai bune mostre de apă de toaletă prezentă în piața modernă sunt create în Italia, Franța, Germania și Regatul Unit.

Citește mai mult  Cele mai multe Parfumurile neobișnuite de băuturi spirtoase

Pentru femei

Aproape toți producătorii de top au apă de toaletă femeilor în gama lor. De exemplu, marca Dior Există arome Pentru totdeauna, Miss Dior BOUQUET in plina expansiune, TOXICOLOGICĂsau, Dolce Vita In sticla rotunde de aur și altele. În apă de toaletă feminină, pentru totdeauna sunt armonios combinate cu frezie, iasomie si trandafiri din Bulgaria, si Miss Dior Blooming Bouquet din primele momente cucerește mirosul floral sofisticat. arme misterios apel Poison de la Dior seductie. În această aromă orientală strălucitoare, condimente, fructe, miere si mosc se resimt. Dolce Vita stafida apă de toaletă este combinația de Magnolia Muzică și scorțișoară cu lemn Fost.

Marca Chanel oferte pentru fete jucause florale ȘANSĂ eau Fraiche si hazardul eau Tendre, în care grapefruit și iasomie sunt combinate și Givenchy – blând L’Interdit Cu note Mac.

De un interes deosebit este parfumul Vinovat de la Gucci In sticla de metal, precum și apa coreeană Holi Holi Magic picătură Marca Holika Holika. Prima apă de toaletă se referă la combinația de est și florale și oferă un neobișnuit de piper roz, mandarina si bergamota ca notele superioare. Al doilea – Holi Holi Magic picătură – este considerat ușor, în stare proaspătă, și cel mai important, parfumul bugetului pentru a ridica starea de spirit.

Pentru bărbați

Pentru cele mai bune opțiuni de apă de toaletă de sex masculin Baldinini pentru om într-o sticlă pătrat elegant, L’Eau Kenzo Pour Homme, Bleu de Chanel, CH MEN alte. Baldinini pentru om Este un rafinat de Est parfum picant, cu nota de piele. V L’Eau Kenzo Pour Homme yuzu Bright și menta congelată în legătură cu un cedru, creând o senzație de prospețime. compoziţia lemnului Bleu de Chanel destinate pentru cunoscatori de eleganță pasionat, și CH MEN – alegerea perfectă pentru un om puternic, cu o tijă internă.

Criteriile de alegere

Perfectă apă de toaletă este potrivit pentru cumpărător nu numai pe WorldShip, dar, de asemenea, în funcție de vârstă, stil, caracter și mulți alți parametri. În cazul în care mirosul de cel puțin ceva provoacă emoții negative, este mai înțelept să-l aleagă. Parfum recomanda ales în dimineața, limitate la 2-3 eșantioane în același timp și dând fiecare probă pentru a deschide. Nu o face imediat după ce boala, deoarece în timpul recuperării capacității de a simți mirosurile în mod semnificativ dults. Potrivit comentarii comune, pentru utilizare dimineata, preferința este mai bine pentru a da de citrice sau motive maritime, iar pentru seara, note picante de mosc va fi potrivit.

Citește mai mult  Totul despre parfumerie Rusă

În primăvara și vara, se obișnuiește să se aleagă arome florale, în căldura de citrice, iar în toamna – condimente care combina, fructe dulci, mosc si lemn.

Pentru o excursie la birou, compoziții cu note marine se va potrivi.

Cum se utilizează?

Apa de toaletă este permisă să pulverizeze pur și simplu pe gât, mâini și haine, deși este posibil să se aplice în cantități mici pe încheieturi și gustări din spatele urechii. Locurile corespunzătoare sunt, de asemenea, considerate a fi cele mai apropiate vase: pe partea de sus a pieptului, bărbie și genunchi.

Opțiunea este, de asemenea, potrivită pentru pulverizarea norului parfumului și introduceți-o. Utilizați un instrument de parfumuri mai bun după o excursie în baie sau luarea dușului, deoarece pielea umedă purificată absoarbe mirosurile mai repede. Pentru a asigura rezultatul asupra apei de toaletă, puteți aplica o loțiune sau o cremă. Deodorant utilizat cu parfum trebuie să aibă un miros neutru sau aparțin aceleiași linii. Este de remarcat faptul că La pielea grasă, apa de toaletă este aplicată imediat și pe uscată și normală – pe partea superioară a cremei hidratante.

Actualizați parfumul recomandă nu mai mult de o dată la 4 ore. Dacă substanțele odorizante sunt pulverizate mai des, ele vor provoca fie o reactie alergica, sau poate duce la dependență. Nu aplicați mașina înainte de a vizita sala de sport sau exercitarea. Magazin parfumuri mai bune în ambalaje fabrică în loc protejat de lumina directă a soarelui sau chiar de iluminat electric. Flacoanele, de asemenea, nu ar trebui să fie expuse în apropierea radiatoarelor. După fiecare utilizare, este important să se închide capacul etanș, protejarea apei din weathered substanțelor ușoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: