Mary Kay Parfumery

Mary Kay Parfumery

Mary Kay – Brand american renumit, unul dintre liderii vânzărilor de rețea de produse cosmetice, îmbrăcăminte, accesorii și parfumerie. Produsele mărcii au o întreagă armată de fani, care stochează instantaneu noi. Parfumurile Mary Kay au devenit bestsellers din timpul lor, iar cei mai mulți cumpărători sunt credincioși la alegere. În articol, ne vom uita la caracteristicile apei de toaletă a companiei americane, vom face o trecere în revistă de piese populare și oferă informații utile cu privire la alegerea.

Particularități

Mary Kay produse de parfumerie este prezentat Într-un sortiment larg. Poate fi comandat Pe catalog prin agenți speciali. Prima aroma a companiei americane a fost creată în 1964, cea mai compoziția promptă a văzut lumina în 2020.

Mary Kay au aranjat în mod repetat colaborări cu parfumuri celebre care au lucrat cu celebra branduri premium segment. Astfel de parfumuri au devenit o carte de vizită a mărcii și până în prezent au un succes extraordinar. Parfum pentru femei companii au o bună rezistență și buclă plăcută, care este amintit pentru o lungă perioadă de timp. Gama de brand are bunuri și bărbați. Jumătate de jumătate din omenire, compania ofera răcoritoare de apă de toaletă, oferind masculinitatea și brutalitatea proprietarului său.

În site-ul său oficial, compania oferă consultarea gratuită a unui expert independent, care va ajuta sa alegeti un parfum necesar și adecvat și alte produse cosmetice. Pentru producerea de apă de toaletă, o marcă americană preferă să utilizeze ingrediente vegetale naturale, care nu cauzează o reacție alergică a pielii.

Prin utilizarea tehnologiei speciale, consecința neclarității rețetei unice și introducerea inovațiilor Mary Kay este capabilă să mențină mirosul celui mai parfum de-a lungul anilor.

femeile moderne folosesc în principal, apa de parfum, nu băuturi spirtoase, ca și cele care sunt prea grele pentru a fi utilizate de zi cu zi. Parfum de apă se numește parfumuri de zi cu zi, are o structură ușoară, rezistență sporită și costuri mai democratic. Mary Kay parfumuri versatilitate permite le aplică, amândouă în timpul zilei pe de studiu sau de muncă și pentru evenimente de seară. Toate produsele de marca sunt sigilate în sticle frumoase, care va decora orice masă de toaletă. Datorită dimensiunilor compacte, spiritele vor fi resimțite chiar și într-un ambreiaj mic.

Din minusurile produselor trebuie remarcat Inaccesibilitate pentru auto-cumpărare, chiar de la compania magazin online. Trebuie să caute agenți pentru vânzarea și deja prin ele pentru a comanda bunurile pe care le plac. Un mare dezavantaj pentru mulți poate fi imposibilitatea de a pre-testat de apă de toaletă înainte de cumpărare, așa cum se face în magazinele obișnuite. Excepțiile sunt cazuri în care agentul are testeri de parfum, și el le împărtășește de bună voie cu potențialii cumpărători.

Cumpărarea unui astfel de parfum echipaj echivalează cu jackpotul, deoarece nu se știe cum se va deschide parfumul pe piele.

Flavoare de sex feminin

În sortimentul Mary Kay sunt parfumuri pentru orice ocazie. Există buchete de flori de fructe, parfumuri cu miros proaspăt și apă de toaletă orientală, cu note orientale de condimente. Luați în considerare cele mai populare fonduri pentru femei.

Proaspăt

Ceai verde de lamaie. Apa de toaletă cu note naturale și florale va da un sentiment de prospețime pentru întreaga zi.

Ceaiul verde de lamaie intră în colecția Feel & Co. Perfect potrivit pentru fete vechi, active în sezonul de vară. Notele de vârf ale compoziției sunt reprezentate de ANIS, citrice, ananas și verdeață. Osmanttatus petale, ceai verde, iasomie și ciclamen sunet în mijloc. Completați bucla de coarde de chihlimbar, lemn de santal, mosc și vetiver. Cost – 2300 ruble pentru 50 ml.

Citește mai mult  Parfumurile Brand Penhaligon S

Floral

 • ü Journey. aromă de floare Bright este proiectat pentru distracție și vesele fete care apreciază fiecare moment al vieții. Ei au o energie puternică și găsi cu ușurință un limbaj comun cu alte persoane. Dulce, parfum soare va aminti frumoase zile petrecute pe mare. Parfumul este dezvăluit de crestare mentă proaspătă, năsturel și crini. În inima compoziției sunete parfumat bujor engleză, sampict alb, brumărele și frezii sălbatice. Trenul finală combină trandafir englezesc, pelin si mosc caise. Preț – 2500 ruble pentru 50 ml.

 • ü Belara. Belara apă de toaletă a devenit un exemplu de realizare de energie și de încredere în sine, combinate cu sensibilitate și romantism. Parfumurile sunt concepute pentru femeile care iubesc să aibă grijă de ei înșiși si arata bine. Aceste doamne emit o energie fermecătoare și pozitivă, indiferent de sezon. apa de parfum de flori-moscat se deschide cu note de lotus opal si fructe de vin, în sunete de bază coardele fraged salcâm galben și flori ghiocel. Completează combinația compoziție de mosc si lemn de santal. Preț – 2400 ruble per 50 ml.

 • Gândire ü dragoste. Un buchet floral delicat vă va da un întreg strop de emoții și amintiri plăcute legate de momente de dragoste. apă de toaletă va aduce romantism și ușurință în imaginea. Sticla de sticlă mată alb este decorat cu un capac de zmeură și un mic medalion în formă de inimă, care poate fi îndepărtată și atârnă pe lanțul. Notele de varf sunt exprimate de mandarină suculent, frezie si trandafir, de mijloc – caprifoi roz, violet franceză și trandafir turcesc. acorduri de finisare sunt umplute cu lemn de santal, mosc, vanilie si iris. Cost – 2100 per 29 ml.

 • Ü Cityscape. Elegant și, în același timp, un simplu design al sticlei pune accentul pe sofisticarea și severitatea acestui parfum. Parfumul de flori cu note orientale vor oferi eleganța și reținerea proprietarului. Parfumurile sunt create pentru femeile active care își apreciază timpul și știu cum să atingă sarcinile. Aceasta este energia unui oraș mare, care și dorește să vă surprindă în vârtejul evenimentelor. Apa de toaletă este dezvăluită de coarde de violet, caise, piper roz, coacăz roșu și bergamot. În inima cântecului pare note de iris, bujor și flevo. În buclă, extractele de chihlimbar, Madagascar vanilie, prune, angeliki și lemn de santal sunt combinate. Preț – 3100 ruble per 50 ml și 1200 ruble per flacon în format rutier.

Fructe

 • ü Gândește-te la tine. Parfumuri de fructe luminoase cu note orientale în compoziția femeilor moderne care se bucură de fiecare moment. Compoziția spumante va ridica starea de spirit și te înconjoară FLER misterios și licitație. Universal de parfumerie apa se va potrivi atât plimbare de vară în parc, și pentru ieșirea de seara. Suspensie de inimă poate fi scos și atârnă pe brățara. Notele superioare includ suculență mandarinei, pelicness de prune și dulceața de piersici.

Inima compoziției dezvăluie duioșia vale, iasomie parfumat, tuberoza si caprifoi roz, și în acorduri de bază suna subțire, vanilie, paciuli si mosc. Preț – 2100 ruble pentru 29 ml.

 • Ü Upbeat. parfum Sparky este conceput pentru persoanele care sunt întotdeauna incendiare în vârstă de 18 de ani. Astfel de femei sunt pline de optimism, de călătorie dragoste și senzații noi, ele sunt viata energica si iubire. Foile superioare ale aroma de fructe-cip sunt exprimate de nectarine suculent, se amestecă boabe și mere dulci. Rose, caprifoi vale și sunt revelate în mijloc. Parfum complet Plăci picante de la mosc, chihlimbar, patchouli și Uds. Pret – 2100 Ruble pentru 60 ml.
Citește mai mult  Parfum de la Yves Saint Laurent

 • Ü Velocitate. Miros moale, neobișnuit de parfum cu un tren plăcut bun pentru munca de zi cu zi. Acesta va fi mare pentru fete romantice, care sunt stabilite la 100, în orice caz,. Notele de vârf ale apei de toaletă dezvăluie aroma de banane, mangostein și orhidee, în mijlocul coardele Clementine și Rhododendron, și să completeze notele compoziția de arbori și murele. Preț – 2500 de ruble pe 50 ml.

oriental

 • ü Elige. parfum de Est umplut cu condimente marocane și fructe de fructe va dezvălui feminitate, senzualitate si eleganta a proprietarului lor, oferindu-și rafinament ei tainic. Parfumul creat pentru femeile care preferă clasice și iubitoare de modă și imagini elegante. Parfumul romantic dezvăluie un bujor parfumat, Amazon Lily și Freesia. În inima compoziției care joacă note de iasomie, ylang-ylang și tuberose.

Finisarea acordurilor sub formă de fasole Fine, vanilie și chihlimbar Lăsați o buclă de neuitat care va fi nebună. Preț – 2600 de ruble pentru 50 ml.

 • ü tribut. Misterios parfum oriental cu o buclă rezistentă este capabil să existe pe oricine. Suplimentat cu acorduri florale, el este în același timp dulce, blând și ușor. Este perfect potrivit atât pentru evenimentele de seară, cât și pentru o întâlnire de afaceri. Parfumul de apă dezvăluie grapefruit, maracuie, portocaliu și lychee. Notele de mijloc sunt reprezentate de Texas Rose, Cherry și Orchid indian. În baza de date, coarde de mușchi albi, chihlimbar și vanilie. Pret – 2060 Ruble pentru 49 ml.

Parfumuri de sex masculin

Colognes pentru bărbații din Maria Kay au devenit o impersonație de prospețime și brutalitate.

oriental

Mk apă de toaletă de mare intensitate pentru natur puternic și volitiv, care sunt obișnuiți să fie centrul atenției și să cucerească inimile feminine. parfum de Est dă încredere și masculinitatea proprietarului său, care are, de asemenea, un farmec natural care cucerește de la prima vedere. În notele de sus sună salvie și fenicul negru. Inima compoziției este relevată de frunze violete și ceai negru, și completează bucla aroma din Ambra si lemn Rege Royal. Preț – 2500 ruble pentru 75 ml.

Woody

 • Ü Mk de mare intensitate Sport. Arome pentru oameni activi și energici tineri care iubesc sentimentul de adrenalina si de multe ori provocare toate noile provocări, ajungând cu ușurință obiectivul. parfum proaspat cu note de lemn se trezește în interiorul energie și face imposibil să se creadă că este imposibil. Parfumurile sunt revelate de bergamot, se amestecă boabe de acru si oxigen lichid, notele medii sunt reprezentate de frunze de menta, piper si cardamom. compoziția completă de note de chihlimbar și coajă de mesteacăn. Cost – 2500 ruble pentru 73 ml.

 • Ü Velocity pentru el. parfumuri din lemn-montaj create pentru barbati motivante care preferă un stil de viață activ. Parfumurile permit să dezvăluie senzualitatea și brutalitatea proprietarului lor. În vârful piramidei, note de joc de roșii și de munte aer tulpini, în centrul de frunze chilantro și derbedei. În bucla de coardele scoarță de tei și lemn de tec. Preț – 2000 ruble pentru 59 ml.

Fuudes

 • ü domeniu. parfum conservator, care a devenit o Mary Kay clasic, personifică fiabilitate, tradiționale și constanță inerente la bărbați respectate și credincioși. Parfum de apă este destinat pentru un om de familie adevărată, care îi place să-și petreacă timpul într-un cerc de oameni dragi, și nu numai acasă, ci și în natură. Parfumurile permite proprietarului lor să fie în armonie cu ei și nu se deda. Compoziția se deschide lavanda, var și note de salvie, în mijloc, puteți auzi sunetul de frunze de menta si ienupar. Printre acorduri de bază sunt dominate de mosc si vanilie neagra. Preț – 2200 ruble.
Citește mai mult  Parfumuri Britney Spears

 • ü Adevărat original. Proaspete și ușor miros de apă de toaletă va ajuta pentru a sublinia stilul și încrederea proprietarului său. Proștii parfum cu includerea de note de citrice sunt destinate pentru oameni sinceri, tineri care sunt obișnuiți să se comporte întotdeauna în mod natural și în mod natural, dar în același timp, cu demnitate inerentă statutului de sex masculin. Parfumul este descris cu note de lamaie acru si mere verzi proaspete. În inima joacă un copac cedrop și chihlimbar, și completarea compoziției patchouli. Preț – 2450 pentru 59 ml.

Cum de a alege?

Cu toate varietate de produse de parfum, este destul de dificil de a da preferință la unele o aroma. La urma urmei, fiecare miros este bun în felul său. Pentru a aborda competent alegerea spiritelor, este mai bine să se concentreze pe următoarele elemente care vor ajuta la a face alegerea potrivită.

notele de Pyramid

În primul rând, trebuie să se înțeleagă că apa de toaletă nu are un miros permanent. Compoziția este în continuă schimbare revelat și în câteva ore. Faptul este că fiecare componentă se manifestă într-o anumită etapă după aplicarea pe piele. Totalul distinge trei tipuri de note.

 • Top. Acesta este mirosul pe care ne simțim chiar la începutul aplicării. Se păstrează aproximativ 15-20 de minute.
 • Mijloc. Ele se numesc inima compoziției, așa cum acestea sunt revelate după dispariția corzilor superioare și cel mai lung sunt păstrate pe piele. Aceasta este baza de băuturi spirtoase, care vor fi resimțite cele mai multe zile.
 • Inferior sau de bază. Acestea sunt note finale incluse în aroma de parfum, care se manifestă în etapa finală și dețin peste câteva ore după dispariția „miezului“.

Scop

Este important să înțelegem ce ora din zi și ce evenimente vor „uzură“ dobândit parfum. De exemplu, pentru ieșirile de seară, vă puteți permite să cumpărați arome orientale dulci cu note de lemn și picante. Seara, un astfel de parfum nu va fi prea greu și configurat pentru romantism și timp bun. La întâlniri de lucru și de afaceri, este mai bine să alegeți parfumuri restrânse cu acorduri florale naturale și abia atrăgătoare.

Pentru datele, plimbări cu prietenii sau pur și simplu drumeții de zi cu zi de cumpărături optimă va fi apă de toaletă ușor, cu un buchet de flori, fructe, care nu va crește doar starea de spirit a proprietarului său, dar, de asemenea, va aduce sensibilitate și ușurință a imaginii sale.

Sezon

  Sezonul de utilizare joacă, de asemenea, un rol important în alegerea băuturi spirtoase, deoarece mirosurile de toamnă-iarnă diferă de vară și de primăvară. Toamna Prima răcire începe, astfel încât aromele de vară ușoare nu aduc acea satisfacție, vreau să am un sentiment de confort. Pentru acest timp, amestecurile lemnoase și chip cu note de chihlimbar sunt perfecte.

  Frosty Winter Nu există suficientă căldură și moale, motiv pentru care parfumers recomandă alegerea apei de toaletă cu ciocolată, scorțișoară, mosc și migdale în compoziție. Arc Natura înflorește, vreau lumina soarelui, ușurință și pozitivă. Cumpărările de parfumuri vor fi apă parfumată cu buchete florale, în special din trandafiri, liliac, vale și iasomie. Aromele de vară, De regulă, închisă în flacoane luminoase cu design original, simbolizând sensibilitatea în combinație cu energia unei zile însorite.

  În această perioadă, vreau prospețime și ușurință, deci este mai bine să acordați preferință parfumurilor naturale, naturale și de boabe cu adăugarea de mentă și lotus.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: