Parfum Karl Lagerfeld

Parfum Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld nu este doar numele de geniu și couturier unic, ci un simbol real, și simbolul gust magnific. Parfumuri de brand său completează uimitor orice imagine. Din 1978 până în prezent, marca Karl Lagerfeld conține mai mult de două duzini de arome extraordinare la curtea de iubitorii de parfumuri de lux.

Particularități

Din 1978, designerul creează colecții parfumate magnifice. Compoziția compozițiilor de parfum nu sunt scumpe uleiuri esențiale, condimente, fructe sofisticate, creând aura de încântare și aura de lux elegant. Toate produsele de marca sunt solicitate de către public care caută imaginea prezentabilă și modă. Parfumurile combină eleganța clasică și stil modern, în original și ele cu lemn sunete șic, note picante florale.

Dreptul la acest brand de băuturi spirtoase astăzi face parte din combinația de Coty. Parfum de la Lagerfeld creează orice femeie magică și o imagine fascinantă. Riddle și romantism, de lux si feminitate fragilă – toate acestea sunt prezente în arome de faimosul brand-.

În 2014, Paired Aromele lui Karl Lagerfeld a apărut. Versiunea de Femei a Lux Calității a fost dezvoltat de către Serge Musha și Christine. Acest parfum păstrează propria personalitate. Parfumul cu care nu se poate gândi despre rochie si machiaj, astfel încât acestea sunt combinate cu parfum.

Acesta este un clasic, cum ar fi cămașa albă, care Couturier ridicat pe un piedestal.

O varietate de arome

În 2008, a fost lansată o colecție – un trio de parfumuri de kapsule. Și dacă suita este un adevărat clasic, atunci Woody – selectivitate de la Olivier Cress. Baza de colectare a fost notele preferate de Lagerfeld însuși. Aici puteți simți vanilie, ci mai evazivă Chevy și tămâie. Woody – un parfum extraordinar, este unisex, dens, învăluindu lacrimi magice de o tinctura de prune într-o pădure de cedru de foc. Aroma nu are nici o podea, numele și orice contururi. Acesta este un spirit ghostic cu rezistență delicios și un preț surprinzător de seducător.

Apa de toaleta

Acest produs este alocat printre celelalte.

Karl Lagerfeld Lagerfeld Classic

Parfumul de curte nobil din 1978. Acest parfum este „investigator“ din colecțiile deosebite ale legendei marca Karl Lagerfeld, a reușit să creeze o imagine de lux veritabil. Cel care alege acest parfum este, fără îndoială, creativ talentat si carismatic, înzestrat cu un caracter individual și un gust impecabil.

În compoziția parfumurilor, există note de bergamot, bazilica, verbena, moss de stejar, sandal, patchley, mushat Salfa, Muscus, Ambrovaya Halftone.

apă de parfum

Iată cele mai populare arome.

Klub privat pentru femei

Combinația perfectă de luciu secular și individualitate pronunțată. Parfum creat de o măiestrie de neegalat de arta trendy învăluie o buclă de o aromă delicată est-floare. Notele superioare scântesc șampanie parfumată cu gust de lămâie și nuanțe de piper roz. Bright Bergamot face în compoziția zadorului, îmbrăcată în aura de premoniție a unei serii memorabile.

Inima este dezvăluită de magnolia dulce și violetă elegantă, armonie perfectă cu o grădină Rose.

Note de bază și o buclă lungă de pulbere Adăugați la aroma misterului și a pictului oriental.

Karl Lagerfeld pentru ea

Parfumul pentru tineret cu note de piersic și lămâie, magnolie și trandafiri. Compoziție fermecătoare cu ambraziv și coarde de lemn. Ea pare să personifice tineretul fermecător. Parfumul este creat pentru seducție și promenadă de seară, este perfect pentru hainele de club, bijuterii și pantofi de lux. Sticlă de sticlă masivă, la modă decorează în mod eficient inscripțiile metalizate și jantele din oțel.

Fleur d’Orchidee

Saturate și incredibil de sex feminin de parfum floral. Parfumul servește ca o decorare adevărată a unei imagini feminine, subliniind unicitatea stilului și gustului amanta ei.

Compoziția aromatică se deschide cu note de citrice răcoritoare de grapefruit, neroli și piper roz. În inima plămânului, parfumul persistent – un buchet rafinat de flori cu un indiciu de caise de miere. O compoziție profundă și sonoră înconjoară un moale, care curge, de la care condimentul cald de patch-uri, chimuri de conifere de cedru și boabe dulce-picante de subțire.

Karl Lagerfeld Fleur de Mumier

Compoziția elegantă a femeilor din colecția Les Parfums Matieres de la Emily Copperman. Note de fructe de padure roșii deschise o compoziție de lux, în inima căreia catifea și mătase de violete și lemn de mătase. Aroma cu buclă fără greutate, țesută din lemn de santal, mosc și chihlimbar neschimbat. Tradus din numele original al aromei sunete ca „floarea dudului”. Este pe această umbră, a fost construită o compoziție de bază. Această notă rară face parfum exclusiv și feminin.

Fleur de Pecher

Parfum de lux avangardist. Parfum reflectă moda moderne de sex feminin, care trece toată compoziția chic de componente speciale, scumpe. Chic și expresiv Fler floare-fructe cu accente de mosc lui, cu miere revarsarile moi de piersic înflorit, pere și ceai de iasomie și un gust plăcut de tămâie rafinat.

Recomandări pentru alegerea

Parfumul poate dubla imaginea de sex feminin – face armonie sau în cele din urmă strica-l. Este vorba despre mirosul situației și alte criterii.

 • Anii adolescenței. Adolescentii la parfumuri de utilizare sunt complet opționale. Dar, cu o dorință puternică, este mai bine să prefere,, arome florale proaspete de fructe verzi – ca o versiune informală. Pentru o vacanță, puteți prefera ceva mai mult desert.

 • Fetele în vârstă categoria de până la 25 de ani Cea mai gamă extinsă de direcțiile de arome. Nu va fi o legumă lumina sau parfum acvatic, cu un câștig, și parfum parfum unisex. În plus, este posibil să se utilizeze compoziții pe mai multe niveluri, care va juca în cele din urmă chipuri diferite. La celebrarea puteți pune mireasma dulce, invaluitoare, pulbere sau de tip gourmet, dens florale sau blând orientale.

 • parfumuri ideale pentru femei. Vârsta 25+ simbolizează vârf de perioada de glorie a femeilor frumusete, eleganta si versatilitate. Parfumul ar trebui să sublinieze aceste calități, de exemplu, saturate acorduri florale. Pentru ocazii speciale sunt adecvate parfum oriental, senzual cu tămâie, condimente și mosc. Și tocmai în această perioadă, care este de dorit să se uite la spiritele cip.

 • Alegem parfumuri pentru o femeie matură. Femeia 40+ a definit deja propriile preferințe în ceea ce privește parfumerie. În prioritate, arome de entuziasm proaspete cu citrice sau alte fructe, cu note verzi, apă. În inima și bucla sunt note perfecte de Est condimente, piele, mosc, ambra si tutun. O astfel de compoziție va ajuta să arate mai tânăr, dar nu înainte de infandiție și de comic. Și nu trebuie să refuze să cumpere un gust favorit pentru a cumpăra mai mulți ani. Chiar dacă miroase de tinerețe și rău. Poate că acest lucru este exact ceea ce dă farmec personal individuale pentru tine.

Parfumuri pentru care recunosc stilul dvs. este ceea ce transmite energia personală și completează imaginea.

 • Luați în considerare caracterul sezonier. La momente diferite ale anului, același parfum pe corpul feminin sună diferit. Prin urmare, asigurați-vă că luați în considerare temperatura aerului de pe stradă, umiditatea și alți factori în schimbare în funcție de sezon.

 • Parfumuri de vara. marină optimă de lumină și compoziție floral-fructat, note suculente de struguri acri, pepene galben, pepene verde, mere, pere, pistă de lumină florale. Pentru serile de vară Fern potrivite, floral-fructat, Berry parfum, dar cu adaos de o dulceață moderată.

 • băuturi spirtoase de toamnă. Acesta ar trebui să selecteze verde și compoziția acvatice, cu note de amar și picant, gastronomic, compoziții cu accente orientale, în care sunt vanilie, ciocolata, postgust acorduri de lemn și miere, fructe coapte și culturi de fructe boabe. Dar, de sex feminin parfumuri florale sarm special de sunet de toamnă.

 • Parfumuri pentru iarna. Iarna – timp este de a purta un parfum cu panaș persistentă și densă. Preferința este de a oferi chypre, combinații chypro- de fructe. Foarte impresionant în acest moment va fi arome de condimente, rășini, vanilie, nucșoară, boabe de tonka, ace de pin și scorțișoară.

 • Parfum de primăvară. Pentru zilele calde de primăvară, toate femeile sunt compoziții proaspete energetice adecvate. Practic universal sunt note citrice. De asemenea, se aplică spiritelor verzi cu nuanțe de ierburi și frunze de pomi fructiferi, arome fermecătoare de aer și pădure.

 • Timpul zilei și motivului. În prima jumătate a zilei și a evenimentelor de afaceri sau de antrenament, este mai bine să alegeți compoziții discrete ușoare cu coarde proaspete verde, acvatic sau citrice, note florale. Seara puteți face fără temeri să purtați un parfum rezistent cu sunet emoțional. Vinorii de vinuri – arome de trandafiri, bujor, gardenia, flori tropicale dulci. Cu un anumit mod seara, gourmet, parfumurile de lemn sunt benefice.

Pentru activități în aer liber, utilizați în mod optim arome proaspete – plante, fructe.

În sala de gimnastică și pe plajă este mai bine să preferați deodorant spiritele cu un miros similar.

Pentru o întâlnire romantică, parfumurile cu feromoni sunt potrivite. Dar este în valoare de având în vedere că nu toți oamenii sunt la fel de feromoni percepi. Care sunt cauzele unul ar putea foarte bine instraineze altele. Mirosurile sunt toate foarte individual și sensibil.

Odată ce selecția este făcută de parfum, femeia este considerată de exemplul său. Fa-o mai bine în dimineața – seara de mirosul este distrus și nu atât de brusc distinge nuanțe.

Aplica parfum pe piele sau necesitatea de a utiliza o hârtie sugativă. Este important să se aștepte un pic la componenta de alcool de timp pentru a eroda. Testa o mulțime de băuturi alcoolice nu este recomandată la un moment dat. O astfel de sarcină olfactiv receptorilor conduce la pierderea sensibilității sau percepției distorsiune. Optimum – nu mai mult de 5 într-un du-te.

Cum de a distinge originalul din fals?

Achiziționați produse Karl Lagerfeld este necesară numai în marca oficiale magazine, vânzătorii cu amănuntul sau pe site-ul oficial. mărcile Karl Lagerfeld cea mai înaltă calitate, care numai bunurile achiziționate prin canale oficiale poate garanta.

Verificați mărfurile de pe originalitate poate fi în unii parametri.

 • Conformitatea cu ambalajul original.
 • Siglă. Toate inscripțiile de pe ambalaj sunt aplicate în mod corect, frumos, neted.
 • În cele mai multe cazuri, casetele spiritelor originale sunt învelite într-un film transparent.
 • Capacul și pulverizatorul sunt bine fixate, montate în mod clar unul de altul.
 • parfumuri de înaltă calitate, în cazul în care să străpungă, forma bule de aer timp de 10-15 secunde. În falsurilor ele dispar instantaneu.
 • Miros. Încercați pentru a prinde un gust de înaltă calitate și un tren de la ea.
 • Prețurile par prea mică
 • Nu există informații oficiale de contact de pe site.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: