Celebritățile au decis să regândească cămașa albă Karl Lagerfeld

El își va aminti exact acest lucru – într-o cămașă albă tradițională. A fost hainele preferate ale designerului de modă Karl Lagerfeld și este cu el că este asociat cu mulți. Întotdeauna curat, curat, călcat și tricou alb a fost o trăsătură distinctivă a unui maestru la modă.

Acum, de data aceasta pentru a da o cămașă albă nouă „sunet“. Deci, a decis celebrități. Proiectul „Cămașă albă” începe în toamnă sub titlul oficial „Un tribut adus KARL: proiectul de cămașă albă”.

Celebritățile au decis să regândească cămașa albă Karl Lagerfeld

Mai mult de două zeci de oameni vor participa la ea, numele căruia nu merg la paginile tabloidului. Și intenționează să-și prezinte propria viziune asupra unei cămașă albă în memoria designerului.

Sub îndrumarea stilistului Karin Roitfeld, care pentru o lungă perioadă de timp a lucrat în aceeași echipă cu Carl, Diana Kruger va veni la podium, Kate Moss, Kara Mijlociu, Alessandro Michele, Sebastian Jordo, Takashi Murakami și multe altele. Toate – în cămăși albe.

Proiectul de memorie al designerului, potrivit stelelor, va contribui la tributul marelui maestru și principalele sale capodoperă. Proiectul va purta o caritate. Toate fondurile care vor fi în măsură să salvare pentru vânzarea de bilete, precum și de la celebritate fotografie impusca în cămăși albe, vor fi transferate Fundații de caritate și a sărăciei pentru Fundamente pentru copii bolnavi.

Șapte opțiuni maiou va fi lansat în 77 de exemplare și a vândut 777 euro pe exemplar. Fondurile vor merge la Fundatia Medical Research, care a ajutat Karl pentru o lungă perioadă de timp.

Karl Lagerfeld se considera numărul „7“ fericit pentru el însuși. El a trăit în numărul casei 7, iubit tot sufletul din districtul al șaptelea din Paris, librăriile a stabilit pe strada De Lille în Casa nr 7.

Citește mai mult  Albine, alpaca și raco: animale de companie neobișnuite de stele

Acum, cămășile de cusut pentru acțiunea este angajată în brandul britanic Hilditch & Key.

Designerul de moda a murit în luna februarie a acestui an, la vârsta de 85.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: