Produse de parfumerie marca Laura Biagiotti

Produse de parfumerie marca Laura Biagiotti

Laura Biagotti – designer de haine italian, celebru pentru regina Cashmere. Dar pentru cariera sa lunga (ea a deschis casa la modă în 1972, și a murit în 2017) a fost angajată nu numai de haine de design si accesorii. Primul parfum al brandului a fost lansat în 1982. arome în plus, marca produs în mod regulat, găsit în mod invariabil fani și fanii lor.

Particularități

Oricare ar fi aroma fie lăsând marca – să fie un blând Laura pepene galben-marin sau roz-balsamic Roma – este ușor de recunoscut, un blocaj de accentuat și tare. Marca nu are un singur parfum „corect politic”, fiecare are o rezistență ridicată, o buclă pronunțată și subliniază proprietarul sau titularul mulțimii.

De la Laura Biagiotti – marca italiană, el are Nu arome unisex.

Toate parfumurile sunt împărțite în parfumuri de sex feminin și bărbați, sunt accentuate de femei, bărbații posedă masculinitatea pronunțată.

Gamă

Prima aromă a mărcii a fost compoziția cu titlul similar cu numele casei de modă, – Laura Biagiotti. Este denumită categorie de flori-aldehidă. În notele superioare, pe lângă aldehide, acesta conține Neroli, Violet, un buchet de flori, inclusiv note narciss, cuișoare, trandafiri, zambile, precum și piersici și zmeură. În baza, parfumul este dezvăluit de mosc, mușchi, note de cyvel, cedru.

Romii (versiunea pentru femei) nu a fost eliminată de la producție până acum. El are o sticlă foarte frumoasă (precum și toată lumea, parfumurile clasice ale mărcii, nu flacoane), atunci când o creează, autorul a fost inspirat de vechile coloane romane. Mirosul în sine conține foi de coacăze negre, bergamot și grapefruit, în inimă este dezvăluit de cuișoare, iasomie și trandafir, în baza de date miroase ca chihlimbar, lemn de santal, Mirro și Moss.

Citește mai mult  Mărci de nișă produse de parfumerie

Împușcă-l parfum Roma Uomo (Barbat) Lansat în 1992. Este armonios interconectat de notele de citrice, galbanum, pin, ienupăr și culori albe. Sticla compoziției masculine are același model ca și femeia, dar forma lui este diferită, mai tradițională.

Trebuie remarcat faptul că a fost romi, atât în ​​versiunea masculină, cât și în versiunea femeilor, a dat naștere la cel mai mare număr de flancuri și variații de parfum, care au fost publicate în diferite ani.

Parfum foarte interesant Venezia, care aparțin categoriei de copac oriental, a ieșit în 1992. Mulți experți parfum subliniază că acesta prezintă o notă de apă stătătoare, stătut, ceea ce face compoziția chiar mai interesant. În notele superioare ale parfumului, note de mango, prune, osmanthus, coacăz negru și verde, în inima – un număr mare de culori, de la iris la trandafiri, precum și note de cedru alb și garoafe, în bază, compoziția este dezvăluit cu lemn de santal, mosc, benzoine, cywed și vanilie. În 2011, versiunea de aroma, numit Venezia 2011. Toate componentele de origine animală în ea sunt înlocuite cu sintetizate în mod artificial.

În 1995, el a văzut parfumul pereche de lumină Venezia Uomo. În plus față de muzica tradițional „masculine“ de lavandă, lămâie, Tarkhun și bergamot, note au fost adăugate la compoziție, care au fost luate la feminin – Rosa, iasomie, Geranium. Cu toate acestea, parfumul sa dovedit a fi cu adevărat și realizat masculin foarte brusc. Astăzi este scos din producție.

Sotto voce – parfum frumos de brand într-o sticlă având forma camerei. El a venit în 1996. „Whisper“ – numele parfumului este tradus, iar acest lucru este adevărat – în ciuda abundenței de note dulci, chiar grele în compoziție, compoziția în sine rămâne aer, ușor, bezea. În notele superioare, piersici, prune și coriandru sunt declarate, în inima vă puteți auzi tuberculi, orhidee si heliotrop, precum și o floare de portocal. In baza, parfumul este relevată de lemn de santal, vanilie, boabe fine și mosc. Pana in prezent, parfumul este scos din producție și face obiectul vânătorii de cunoscători adevărați, cu toate acestea, constatare este foarte dificil.

Citește mai mult  Parfum Dolce & Gabbana

Tempore și tempore Uomo – arome Împerecheat, publicat în 1999. Ambele compoziții sunt închise în fiole care au o formă clepsidră: feminin – in roz, iar pentru bărbați – gri. În versiunea de femei, rar la acel moment (și se poate spune, inovatoare) note de ananas si ciocolata neagra, precum si piersici, crin de crin, frezie, iasomie, vanilie si cedru. În aroma pentru bărbați, ananas, ciocolata neagra, pepene galben, Yuz, neroli, lamaie si iasomie si trandafir. În baza de date, compoziția este relevată de lemn de santal, mosc, un copac tip, vetiver, tămâie și cedru. Atât aroma scos din producție.

Foarte populare femei au apă de toaletă Laura, Ceea ce a văzut lumina în 1994. Ia act de această compoziție sunt tipice pentru produse de parfumerie de la mijlocul anilor ’90 – pepene verde, verdeață, bergamot si copac roz. Miresme proaspete, floare-fructe, în timp ce posedă o bună rezistență și ușor de recunoscut. Compoziția inițială a creat mai multe flancurilor lansat în ani diferiți. Toate acestea conțin nota principală a parfumului – pepene verde.

Cum de a alege?

Alegerea o aromă, ar trebui să se concentreze pe gustul dvs. și preferințele personale. Dacă există o alergie la orice miros, trebuie să învețe cu atenție compoziția parfumului. Și chiar dacă alergen este absent, înainte de a cumpăra urmează câteva zile la rând pentru a încerca parfum pe piele pentru a vă asigura că aceasta nu produce nici senzații neplăcute.

În fiecare magazin de rețea majore, care vinde parfumuri, sunt sugative de hârtie subțire, concepute special pentru a aplica parfumul în ele. Primul test se recomandă să se efectueze pe bloc pentru a alege compozițiile mai plăcut pentru piele. Se întâmplă adesea ca din sticla de parfum nu miroase deloc ca pe bloc, și cu atât mai mult pe piele.

Citește mai mult  Alege parfum feminin de la Balenciaga

După aromele sunt testate pe pete de hârtie, puteți trece la probe pe piele. Parfum recomandă să se aplice de locuri de pulsație de sânge. În magazin astfel de locuri sunt limitate la încheietura mâinii și (în ultimă instanță) cot. Nu ar trebui să încercați pe piele într-o recepție de mai mult de două sau trei arome, și este mai bine să se limiteze două – pentru fiecare încheietura mâinii.

După aplicarea, se recomandă să părăsească magazinul și să ia o mică plimbare, astfel încât compoziția dezvăluie complet. Este recomandabil să se efectueze un test de parfum în locuri diferite – în spațiul deschis și interioarelor. Compozițiile Buclă pot fi simțit mult mai ușoare decât sunt, de fapt, pe stradă, în vreme vânt decât într-o cameră închisă.

Dacă după mai multe teste, compoziția încă îi place și provoacă doar momente pozitive în timpul șosete, atunci o astfel de aromă pot fi cumpărate în condiții de siguranță.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: