Totul despre Parfumuri Liu Jo

Totul despre Parfumuri Liu Jo

În prezent, există un număr foarte mare de diferite mărci de parfum și băuturi spirtoase individuale. Oricine poate ridica cea mai potrivită aroma. produse de marcă Liu Jo sunt foarte populare. Astăzi vom vorbi despre principalele caracteristici ale parfumului acestui brand.

Particularități

Italian Fashion House Liu Jo este specializată în crearea de haine frumoase și la modă. Dar, recent, el a început să producă produse de parfum, de asemenea,. A patra colecție de băuturi spirtoase Lovely U a venit ca un supliment la o nouă colecție de îmbrăcăminte de primăvară-vară în 2017. Parfum de faimosul brand italian Liu Jo sunt produse în flacoane de sticlă luminoase frumoase de o formă de patrulater interesante, acestea sunt plasate într-un ambalaj suplimentar de piele cu un logo de marcă.

Toate acestea pot fi vândute în recipiente cu volume diferite, cele mai frecvente probele în 30, 50, 100 mililitri. Produse de parfumerie a brand-ului Liu Jo va fi capabil de a cumpăra oricine de pe site-ul oficial al acestei case de moda. În gama de produse, vă puteți întâlni modele cu cele mai diferite arome.

Gamă

Printre cele mai multe opțiuni populare, mai multe arome pot fi separate separat.

Glam Eau de Parfum

Aceasta apa de parfum este produs într-un mic durabil vicios sticla de colorat corali, cu o pălărie de corali și într-un ambalaj de aur. Acest model are o aromă plăcută și unică de flori de citrice. Notele de varf de parfum: grapefruit, ghimbir, frunze de coacăz roșu. Notele de mijloc: Jasmine, bujor. Notele de baza: mosc, chihlimbar. O astfel de obraznic și plin de culoare combinație este perfect pentru fete tinere.

Citește mai mult  Totul despre SAAB parfum ELIE

Milano Eau de Parfum

Această apă de toaletă se distinge printr-o compoziție neobișnuită saturate de arome. Acesta include trei ingrediente principale: Mandarin, vetiver cald și nuc pădure, și note lemnoase, vor fi divulgate. O astfel de lumină și parfum discret va fi capabil să abordeze vârste diferite. Acesta este produs într-un bloc mic de albastru, cu un capac de aur.

Milano Eau de Parfum are o rezistență bună, va fi capabil să reziste timp de câteva ore.

Scent lui Liu Jo

Această parfumerie are următoarele coardele: ozon, citrice, florale, lemn, praf și acvatice. Această apă de toaletă proaspătă și ușor este potrivit pentru primavara si iarna. Ea, la fel ca opțiunea anterioară, se pot potrivi bine pentru aproape toate vârstele. Modelul este disponibil într-o sticlă de sticlă roz deschis cu un capac de aur și logo-ul de marcă.

Lovely Me Set

Acest parfum feminin se distinge printr-o aromă dulce floare. De multe ori fac parte din grupul de est. Este produs într-un flacon de 50 ml și sub forma unui spray in miniatura, cu un volum de 10 ml. Spiritele sunt vândute în recipiente frumoase de culoare roz deschis.

Lovely Tu Eau de Parfum Set

Acest model este aceeași ca și opțiunea anterioară, este produsă în sticle mici de 50 ml, sau sub forma unui spray de 10 ml. Aceste parfumuri de sex feminin sunt vândute în rezervoare transparente, cu un capac roșu. Acestea fac parte din grupul de arome florale dulci. Note inițiale – coacăz roșu, nectarine, note medii – frezie, trandafir si flori tangerine, note principale – mosc alb, iris. Parfumul este considerat destul de rezistent, el va fi capabil să reziste timp de câteva ore.

Citește mai mult  Toate parfumurile despre arta

GOLD Eau de Parfum

Aceste parfumuri pentru femei sunt produse în flacoane de aur de 30 sau 50 ml. Ei se crede că grupul de Est Wood Aromas. acorduri de bază parfum: paturi albe, florale, lemn, verde. Notele initiale – copac roz, coacăz roșu, următoarele note – bujori, trandafiri, flori de portocal, note de baza – Flori de iris, mosc.

Liu JO SCENT DE toilette SET eau

Aceste parfumuri florale din fructe pentru femei sunt vândute în mici boostere roz-lila, cu un volum de 30 sau 50 ml. Acest parfum are principalele accente: florale, ozon, lemn, acvatice, citrice. Top note – cardamom, violete si lamaie, notele de mijloc – iasomie, smochine, Lily note Lily, majore – mosc, ambra si Sandal. Un astfel de parfum va fi în măsură să dea dulceață lumină-fructe florale, atunci când divulgarea.

Aur Eau de Parfum Cover iPhone

Această apă de toaletă de sex feminin este o aromă gastronomică est. Acesta este produs într-un caz neobișnuit durabil sub forma unui capac pentru un smartphone iPhone. Un astfel de exemplu, are, de asemenea, un container special de protecție pentru băuturi spirtoase, chiar și cu un impact puternic va rămâne la fel de mult și va deteriora.

Acesta este creat din material plastic de înaltă calitate, cu proprietăți de izolare termică excelente, care nu va permite aroma de a arde puternic.

Examinați recenzii

Astăzi, orice persoană poate găsi un număr mare de comentarii cu privire la produsele de parfumerie ale brandului italian Liu Jo. Mulți consumatori au sărbătorit aur Liu Jo parfum – au vorbit de o aromă discretă plăcută, care poate veni la aproape orice fată. De asemenea, sa observat că o astfel de apă o toaletă cu un accent oriental luminos este produs în rezervoare de aur interesante și frumoase, care vor fi în măsură să atragă atenția oricărui cumpărător. Utilizatorii observat separat că parfumul din această linie nu este o rezistență bună, ea poate rămâne pe haine pentru o lungă perioadă de timp, în timp ce va veni de la o buclă de joc lung dulce.

Citește mai mult  Jean Patou Parfumery

Puteți vedea o mulțime de comentarii despre apă de toaletă Lovely Liu Jo. Deci, unii consumatori a remarcat că astfel de parfumuri de sex feminin au un parfum dulce, ușor, cu o buclă neobișnuită. Mulți au vorbit despre rezistența bună a acestor modele, design frumos. Dar vă puteți întâlni o mulțime de feedback negativ despre spiritele Lovely. Utilizatorii remarcat costul prea mare. Unele parfum părea prea supraîncărcat.

Separat, este în valoare de a spune despre spiritele de mireasma Liu Jo Eau de Toilette Set. Cumpărători, a remarcat un parfum blând și lumină discretă plăcută, ea se întreabă dezvăluit treptat în diferite acorduri, are o buclă plăcută lungă. Mulți numit un astfel de model universal, deoarece poate fi bun pentru utilizatorii de abordare de vârste diferite și pentru a fi utilizate în diferite momente ale anului.

Parfum de Liu Jo Eau de Toilette Set, în funcție de consumatori, se referă la spiritele cu rezistență medie. Când pulverizare pe obiecte, el va fi capabil să dețină mai mult.

Cumpărătorii observat că această opțiune va fi în măsură să sublinieze perfect eleganța și charismaticness proprietarului acestora.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: