Totul despre parfumuri Ralph Lauren

Totul despre parfumuri Ralph Lauren

Selectarea unui parfum individuale – foarte subțire și silitor de lucru, pentru că este foarte important să nu se strice un costum sau rochie de seara superba buclă nepotrivite sau nu pentru a alege un parfum ascutit excesiv pentru o plimbare cu prietenii. O varietate de parfumuri există o cantitate uriașă, și toate acestea sunt împărțite în categorii și familii, diferă în numirea și intensitatea mirosului – în scopul de a face cu toate acestea, se va lua o mulțime de răbdare și de timp.

Dar nu se grăbesc să te superi, Casa de moda Ralph Lauren din însăși fundația este axat pe acei oameni care nu le place aristocraticity care arată. Fondatorul acestui brand este un designer de moda mare pe nume Ralph Lifshitz, el însuși provine dintr-o familie modestă și perfect înțelege că oamenii nu se nasc în experți de modă și de parfumerie.

Pe unul dintre interviuri, el a spus următoarele: „Mi se pare că am crea haine pentru oamenii care sunt complet nu sunt interesați de moda“, același lucru se poate spune și despre spiritele – toate produsele de acest brand nu pot urmări cum ultimul pachet de moda, dar, în același timp, rămâne neschimbată pentru o mulțime de ani. Fara indoiala, apă de toaletă de la Ralph Lauren – stilul standard, bogăția neprotejat și imobilizat aristocraticness pură, care nu depinde de altcineva opinia.

Particularități

Ralph Lauren a existat de mai mult de 30 de ani, logo-ul ei este un om care joacă polo călare. Acest simbol al Ralph a ales chiar la începutul carierei sale, el consideră că acest joc cu un indicator mai ridicat de sofisticare, bogăție și aristocrație.

Desigur, Primul parfum lansat de Marele Designer este numit după logo-ul – Polo. Ulterior, acest parfum va fi o întreagă colecție de Koln masculin și băuturi spirtoase femei.

Apariția unei linii de astfel de parfumuri literalmente „America a deschis Americii“ – Ralph Lauren a subliniat colecția de îmbrăcăminte pentru bărbați într-un stil cowboy, cu ajutorul chihlimbarului lemn superba.

Desigur, Polo nu este singura familie de apă de toaletă a acestui producător, pe parcursul multor ani de existență Fashion House și-a completat ghidul de parfumerie pentru mai mult de 35 de arome diferite. Este dificil de a aloca unele speciale între ele, așa că observăm câteva specii care cel mai mult pentru aprobarea răspunsurile fanilor de produse de parfumerie și critici.

 • Romantism. Colectia de parfumuri pentru reprezentanții de gen fragile. O astfel de apă de toaletă lasă o femeie o buclă de floare-fructe moi și creează o stare de spirit romantică.

 • Polo. Familia de debut al colognee de celebrul designer, destinate pentru bărbați. Aparține de lemn și cip grupări aromatice.

 • Plin de farmec. O serie de parfumuri, în mod ideal complementare de imaginea unei persoane puternice și un scop, chihlimbar subliniază farmec, glamour și de lux. Brandul este prezent de sex feminin și bărbați versiuni ale spiritelor acestei familii.

 • Notoriu. apă de toaletă foarte rezistent, în sezonul rece, se va adăuga confort și încălziți suporturile cu o buclă moale.

 • Ralph Lauren. Aromele acestui grup există atât pentru bărbați cât și a femeilor. Cea mai largă linie de parfumuri din Marea Designer.

Parfum caracteristică de la Ralph Lorena este că el are aspect absolut diferit la definiția noțiunii de „glamour“.

Dacă te uiți la lumea prin ochii acestui om de afaceri de succes, atunci veți înțelege că nu este atât de important, care hainele pe tine – cel puțin blugi nenorocite, chiar dacă tricoul vechi din pieptul bunicii lui, este important să sunt în interiorul. Glamour – este o stare de spirit subtil, glamour – este modul în care te percepi-te în lumea exterioară, glamour – este personajul tău. Prin urmare, aromele acestei case de moda sunt reale – lumina, curat, jucaus si sexy.

Barbatii învăluit de nor de Koln de la Ralph Lauren, cu ușurință a scăpa de îndoieli și de curaj pentru a dobândi exprima gândurile. Reprezentanții sexului puternic cu chihlimbar brutal va iesi in evidenta, printre altele, libertatea absolută de alegere.

Utilizarea de arome din Marea Designer va ajuta fetele fragile pentru a sublinia propria lor imagine, și nu faptul că revistele de moda oferta.

În combinație cu Ambit florale moale, frumusețea naturală a unei femei creează o aură de un om puternic și hotărât, care nu se teme de experimente.

Privire de ansamblu asupra aromelor

Casa designer Ralph Lauren este renumit pentru alegerea unei imagini elegantă a unei persoane la cele mai mici detalii – de la o cravată și mănuși, înainte de dezvăluirea de cele mai multe arome subțiri ale buclei. De la inventarea primului parfum – Polo, arome de brand folosesc ca o cerere mare, La fel ca hainele unuia dintre cele mai renumite designeri de modernitate.

O listă destul de lungă de Koln de la Ralph Lauren poate concura ca și diversitatea cu cele mai renumite Perfumery din Franța și Marea Britanie. arome pentru bărbați de acest brand accentuează frumos individualitatea și dezvăluie adevărata eleganță, pură a transportatorului. Fiecare numele parfumului este un întreg magie lume de mirosuri interesante – inițiale de citrice și condimente arome ușoare și discrete, mai dezvăluite „Note Heart“ din fructe, verdeață și condimente orientale, precum și acorduri finale în formă de acoladă brutală mahon, balsamurilor sau piele.

Pentru a alege un Koln, care va dezvălui puternică persoană de sex masculin, trebuie să devină atent familiarizați cu varietatea de arome rafinate. Va oferim opțiuni pentru parfumuri de la Ralph Lorena, pe care am găsit cele mai interesante pentru reprezentanții unui etaj puternic.

 • Polo Sport. Este o continuare a parfumului de debut al lui Ralph Lauren – Polo, a fost creat în colaborare cu celebrul parfumier Harry Fremont. Piramida de arome începe să se deschidă o combinație de pelin, mandarine, mentă și lămâi, lin curge într-un buchet de alge marine, ghimbir si iasomie. Trenul de lemn de santal, mosc si cedru va da un farmec masculin și sublinia caracterul liber, puternic.

 • BIG PONY BLUE COLOGNE. Parfumul a fost creat în 2010, mare pentru recreere și întâlniri aleatorii. Coardele de bază ale scoarței de stejar in acest Koln sunt evidențiate de notele de varf de tei si grapefruit, care în ansamblu creează o buclă de lemn de citrice luminoase. Acest parfum este potrivit pentru utilizarea în timpul zilei, are o, un miros nestiutor destul de blând. Parfum este primul în colecția Big Pony, care, în afară de el, are mai mult de patru aroma.

 • Safari pentru bărbați. Koln este un clasic, pentru ca aroma sa nu se schimbă timp de aproape 30 de ani, dar este același popular printre reprezentanții sexului puternic. Notele superioare declară imediat că tămâia este destinat oamenilor puternici – mirosuri amare de pelin si coriandru sunt invaluite de lavanda chihlimbar moale și bergamotei aromat cu lămâie proaspătă. „Inima“ dezvaluie notele de est de scorțișoară și cuișoare, dând stilul unui om și sexualitatea. La final, parfumul paraseste bucla din piele, lemn de santal si mosc.

 • Purple etichetă. Proaspete,, parfum de lemn est cu greutate redusă pentru personalități creative. Mandarină și coriandru verde sunt introduse într-un buchet de arome, cu o lovitură ușoară de briza, salvie și cimbru da un sentiment de relaxare și pace. Acordurile de bază neobișnuite de Moss de stejar perfect completează o compoziție răcoritoare.

Sortimentul de băuturi spirtoase de sex feminin de la marca de Ralph Lorena este același larg ca lista de arome pentru reprezentanții sexului puternic. Marele designer oferă parfumuri de lux la modă, subliniind eleganța și aristocrația discontinuă a unei imagini fragile și sofisticate a fiecărei doamne.

„Colecția ar trebui să aibă cât mai multe arome ca femei există femei din lume“ – acestea sunt cuvintele fondatorului casei de moda Ralph Loren, iar această credință este un aderă om de afaceri pentru, reumplute o lista larga de parfumuri pentru femei într-un director parfum.

Apa de toaleta pentru femei frumoase a fost întotdeauna una dintre cele mai importante detalii ale imaginii, astfel încât alegerea aromei va fi considerată în mod rezonabil, foarte responsabil. Vă oferim mai multe opțiuni pentru băuturi spirtoase femei elegante de la Lauren.

 • Midnight Romance. parfum est-floral, ideal pentru datele romantice și dezvăluie esența iubirii. Notele de vârf ale spiritelor încep cu bergamota apatică și zmeură dulce, în grupul „cardiace“, un aranjament floral de iasomie si bujor este revelat. motive de Est în parfum reprezintă ansamblul de Iris si vanilie.

 • Glamourous. Un alt produs creat in colaborare cu Harry Fremont, care a devenit un clasic de parfum feminin. Parfum dezvăluie natura seducătoare și sexuală a compoziției femei frumoase de culori dulci și pădure deasă. Piramida de mirosuri incepe cu ghimbir seducatoare, lamaie si musetel note, care în timpul zilei amplificator de lotus, crinul alb și violet. În grupul de bază de băuturi spirtoase, acorduri de mosc alb, paciuli si Rainforest.

 • Femeie. Apa de toaletă care transmite esența feminității este baza parfumului minciuna note florale si lemnoase, glorificarea reprezentanți ai podelei frumos. Parfum începe să fie dezvăluit de mirosul de pere coapte si coacaze negre, și floarea „inima“ se completează până tuberculi, flori portocalii si trandafiri din Turcia. Bucla woodly este subliniat de acorduri de alune și lemn de santal.

 • Ralph dragoste. Dulce, parfum de băut, care va experimenta din nou dragostea tinerilor ani. Notele detensionarea un măr roșu se deplasează încet spre „inima“ unui trandafir montat. În bucla, aroma de lumina jucăușă de lână de zahăr, care va da sentimentul proprietarului de ușurință și distracție.

Criteriile de alegere

parfumeria modernă oferă consumatorilor o gamă largă de produse de la Ralph Lauren, care permite fiecărei persoane să aleagă originalul său unic. Pentru a decide cu privire la parfum a fost mai ușor, să-ți spun câteva criterii simple de alegere.

 • lichid culoare. Ca regulă generală, fluide ușoare transparente au mai ușoare și arome proaspete și întuneric – gros și saturate. Dacă sunteți un novice în parfumuri, începe să ascultați luminoase și arome moi.
 • Nu uneori asculta mai mult de trei arome, În caz contrar, toate mirosurile sunt oarecum într-unul și va face dificilă.
 • Nu vă fie teamă de a utiliza serviciile consultantului, Descrie-l parfum cu diferite asociații, de exemplu, „rece seara“ sau „pădure după ploaie“. Puteți asocia, de asemenea, mirosul cu emoții, de exemplu, cu bucurie, încredere sau chiar dragoste.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: