Parfumurile cu miros de sanda

Parfumurile cu miros de sanda

Parfumurile cu miros de lemn de santal – luminos, cald, inclus în grupul domnule de arome în băuturile alcoolice, apă de toaletă și alte produse, sunt considerate ca o parte integrantă a culturii de Est. Olter substanțe extrase din lemn sunt foarte potrivite pentru a crea note de bază, de mult timp își păstrează proprietățile inițiale. Descrierea de parfumerie feminin și masculin, numele celor mai bune produse va ajuta toata lumea gasi parfumul lemnului de santal, printre varietatea de propuneri.

Descriere

Mirosul de lemn de santal este complex, lemnos, cu note de lapte și orientarea pronunțată, a reușit să devină o componentă integrantă a parfumuri naturale. Foarte apreciat în industria copac poartă denumirea botanică Santalum album, crește în principal în India. Înainte de a intra în ingredient pentru parfumuri de sex feminin sau de sex masculin în parfumerie, îmbrăcămintea de sanale este o mulțime de etape. Pentru prelucrare, exclusiv copacii adulți sunt utilizați de peste 30 de ani, iar uleiul esențial este obținut prin distilare cu abur.

Din 2004, planta indiană este enumerată în Cartea Roșie, nu mai este exportată, este interzisă, iar exportul oricăror componente primite de la acesta este interzis, dar Sandalwist se întâmplă și cu Africa de Sud, WestVralistic – a devenit baza pentru Spiritele naturale. În alte cazuri, acolo unde este posibil, înlocuitorii sintetici sunt utilizați – Substanțe Javanol, Ebanecul Givaudon și altele.

Sandalul de parfum în parfumuri arată ca o ceață ușoară. Este complex, multicomponent, cu elemente clar pronunțate:

 • ardere+
 • cremă+
 • pădure+
 • dulciuri+
 • flori.

Specialiștii sărbătoresc și luminează notele urinare inerente în toate aromele de sandale. Cu toate acestea, caracteristicile materiilor prime sunt în mare măsură dependente de vârstă, condițiile pentru creșterea timpului său de creștere, de procesare. La crearea analogilor sintetici ai Sandala, accentul principal este plasat pe conservarea lemnului și a notelor cremoase – cea mai recunoscută. Funcția principală a uleiului din acest copac în compoziția parfumului – fixarea parfumului. Pe baza ingredientului principal, chiar și cele mai exotice combinații de mirosuri, dobândesc un sunet restrâns și nobil.

Sandal este o componentă tradițională a spiritelor Fuys, Spit și estic, în ea o notă puternică.

Prezentare generală a parfumurilor

Parfumul și apa de îmbrăcăminte cu mirosul de sandale sunt foarte populare și în feminin și în parfumeria bărbaților. Această componentă aromatică bogată și senzuală este considerată prerogativa adulților, oameni maturi, proprietari de aspect luminos. Astfel de parfumuri trebuie într-adevăr să poată purta – ca accesorii scumpe, ceas și îmbrăcăminte.

Citește mai mult  Cum să scapi de mirosul de băuturi spirtoase?

a bărbaților

Printre parfumurile de sex masculin cu sandalici severe există o mulțime de produse cu adevărat legendare. Luați cel puțin farenheit de la Dior sau Kenzo Homme, opțiunea clasică de apă rece de la Davidoff. Listează compozițiile în care Sandalwood servește în mod explicit ca sursă de inspirație pentru parfumuri, puteți dura lung. Unde mai bine să prezinte o selecție de arome care își pot permite moda modernă.

 • Georgio Armani Jasmin Kusamono. Eau de Toilette de la faimosul brand a fost creat de parfumer Ropyon Dominic în 2020. Aroma, deși este calculată bărbatului, poate servi bine ca o opțiune unisex. Baza bazată pe lemn de santal, cedru și mosc aici este completată de notele inimii cu Flegondrazh, Jasmine, Valea și Samba, iar la început apa de toaletă este dezvăluită la pere și piper roz.

 • Calvin Klein Eternity Summer 2020 pentru bărbați. Parfum limitat din faimosul brand american. Aceasta este o apă de toaletă pur bărbaților legată de grupul de Fuy și nuanțe orientale, cu o bază brutală bazată pe lemn de santal, tămâie și labdanum.

 • Baldessarini Ambre Eau Fraîche. Apa de toaletă a bărbaților de la celebrul marcă germană aparține familiei Fuys și Amber Parfumuri. Acest lucru este cu adevărat brutal, strălucitor și bogat miros, destinat unor reprezentanți adevărați ai jumătății puternice a omenirii. În inimă, în plus față de lemn de santal, există piele, chihlimbar și stejar, iar prima observă că parfumul întâlnește proprietarul său sunt nuanțe de pepene verde și bergamot.

Această listă nu este limitată. Nuanțele de sandale luminoase de parfumuri vă rog fanii și alte branduri de parfum eminent.

Citește mai mult  alcoolice pentru femei

De exemplu, Zadig & Voltaire are apă de parfumerie, aceasta este dragostea! Pentru el, și ediție de zi și de o zi.

oferte Cartier pentru a încerca sa Pacha de Cartier Parfum, Jacques Battini are un brutal Buono Uomo, Savio Uomo.

femei

O varietate de arome de lemn de santal de sex feminin este de asemenea mare. Printre noutățile luminoase și timp clasice dovedite, puteți găsi capodopere parfum reale, cum ar fi Kirke de la Tiziana Terenzi sau Limperatrice Dolce & Gabbana. Printre opțiunile care sunt cu exactitate merită încercat în viața de zi cu zi, nu ar trebui să pierdeți următoarele.

 • Lalique de Lalique Orchidee Crystal Falcon. Parfum din seria limitată de la marca franceză legendara face parte din grupul de cip și flori arome. În bază, în plus față de sandala, sunt mosc si vanilie, forma de inima mure, coacaze negre și pere, și pornind fraudele compoziția lui Rose și Jasmine.

 • Dolce & Gabbana Dolce Shine. parfum solar Bright de această apă parfum aduce gânduri în vacanță în Italia. Compoziția de parfumerie Marie Salamann este plină cu motive de fructe și florale cu o rugină de condimente și coardă acvatică.

 • Carolina herrera fata bun fantastic roz. Apa parfum cu o compoziție complicată și neobișnuită. Note de top cu nuanțe de cafea, bergamot, lămâie interconectate cu dulce în inimă.

Cum se utilizează?

Astfel încât parfumeria aleasă nu este doar mulțumită de ochii unei sticle frumoase și, de asemenea, și-a păstrat parfumul de mult timp, este important să îl aplicați corect, păstrarea, cumpărarea. Se observă aceste recomandări simple care vor ajuta la evitarea greșelilor atunci când utilizați mirosuri naturale sau sintetizate.

 • Definiți în mod corespunzător concentrația. Cele mai persistente – parfum sau parfum, cel mai adesea ele conțin componente naturale, volumul flaconului depășește rar 15 ml. Un pic inferior pentru ei parfumat cu o compoziție de parfum de 15-20%. Cea mai instabilă – apă de toaletă și colonie.
 • Se aplică exacte și dozate. Dacă există un pistol de pulverizare cu o sticla cu pulverizator, aroma prin pulverizare cu un nor în aer, și apoi să treacă prin ea, puteți repeta procedura la fiecare 4-6 ore. sticle Tube sugerează un mod diferit de aplicare. În acest caz, spiritele sunt aplicate cu vârful degetelor, punctul – pe încheieturi, pânzele de păianjen, umerii, spatele urina de urechi. Puteți utiliza, de asemenea, pentru distribuirea corectă a aromei prețioasă a platformei de sticla.
 • Evitați amestecarea mirosuri. Organismul înainte de a aplica băuturi spirtoase ar trebui să fie curate. Instrumente pentru duș, aparate de ras este în valoare de a alege dintr-o linie cu Koln. Deodorantele – fără miros cuiva propriu.
 • Nu se aplică. Mai ales este vorba de lână și blană. Pe lucruri luminoase, băuturi spirtoase naturale pot lăsa pete uleioase. Dacă doriți, puteți aplica parfum pe căptușeala.
 • Nu combina cu efort fizic. Parfum nu trebuie utilizat înainte de a rula sau drumeții în sala de sport, în căldură, dacă aveți activități în aer liber activ.
 • Prost. Standard termenul de valabilitate nu depășește 5 ani. Parfum în care nu a fost deschisă de ambalare poate salva proprietățile lor mai mult.
 • Se va evita contactul cu ceas și decorațiuni. La contactarea metal, pietre naturale pot produce reacții chimice. Parfumul se va schimba, de asemenea,.

Acestea sunt regulile de bază, cu care puteți învăța să aplice parfum, să le stocheze și să aleagă atunci când vizitează magazinul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: