Toate parfumurile despre cu miros de zmeura

Toate parfumurile despre cu miros de zmeura

Aromele ne înconjoară în viața de pretutindeni. Ei sunt capabili să senzualitate trezi, aduce departe imagini emoționale și lasă o impresie de neșters. Acest lucru contribuie acorduri și accente ale piramidei olfactiv. Potrivit acestora, natura divulgării compoziția parfumului, adâncimea sa, complet și poliedrice. Unul dintre ingredientele misterioase și interesante – dulci și proaspete Malina. Ei miros fascineaza miros si captiveaza.

Particularități

Zmeură parfum parfum este popular datorită suculență sale, sensibilitate. Desigur, dacă utilizați doza moderată de băuturi spirtoase. Acest miros se distinge prin receptorii neobstructiv, deci nu enervant. Chiar și cei pe care Malina in parfumuri nu este, de obicei, la gust.

Spirite Berry – moda tendință a acestui an, și note de zmeura sunt prezente în 70% din compozițiile femei curente. Spirite cu miros de zmeură atrage caii lor și spumante pe linia de plutire. Subțire și miros profund în timp, dezvăluie cu diferite chipuri, pe tot ce miroase în felul său, câștigând o poveste unică parfumat atunci când contactul cu pielea.

Acest fenomen este în versatilitatea de chihlimbar boabe. Dacă alegeți corect la componente suplimentare, Malina dobândește un tren surprinzător de senzual. Această abilitate ea o componentă constantă a compozițiilor rafinate în nișă realizate și selectiv parfumerie. acorduri zmeură jucăușe de multe ori note de fructe umbra, unindu-se în buchete parfumate exotice. Precum și zmeură și vanilie citrice și vanilie.

Parfumurile cu aroma de zmeura coapte distinge versatilitate, deoarece dulceata lor natural este corespunzătoare în mod egal în compozițiile de parfum de vară și de iarnă.

Femeile care miros acest boabe, învăluită într-o aură de trăsură visare.

Citește mai mult  Ce este parfumuri de băut și cum să-l aleagă?

Este demn de remarcat faptul că fiecare marcă producătoare de apă de toaletă de zmeură se obține un produs complet unic. Prin urmare, puteți comanda parfum pe Internet, fără risc de a induce în eroare în așteptări.

Sortimentul de parfumuri

Înainte de aroma de zmeura montat este imposibil de indiferentă ședere. Prin urmare, dacă doriți să miros o ispită și de a atrage atenția oamenilor, este necesar să se prezinte imediat cu alegerea de parfum în picioare. Notele de zmeura nu sunt aceleași afișate în fiecare apă de toaletă – undeva sună mai luminos și cu încredere, și undeva în umbră de alte gusturi.

Miss Dior Blooming Absolut

OT creația Expresiv Christian Dior – imn parfumat al frumuseții feminine. Notele inițiale închide ușor la ultima picătură de stropi suculent. De atunci astuparea coardele cordiale sunt conectate, învăluindu valuri roșii cu stropi buclă mosc.

Interzis Euphoria

amestec de fructe elegant, cu prospețime florale de la Calvin Klein de presă 2011. Jucăuș ispită, care sună gustoase pe fete tinere, făcând aluzie la ușurința acestei pori cu vant. Mirosurile de boabe de vară zmeură de echilibrare flori de gradina nobile, acorduri de mosc și condimente. Toate componentele piramidale juca simfonie organică și senzual.

Flori de Kenzo l’elixir

În parfum pulbere, marca Kenzo este presărată cu succes vanilie Lumina și apetisant zmeura nuanțe. Prezentat în 2015, el continuă să sune relevante. Olfactor piramida este benefică și, treptat, se manifestă în toate versiunile sale.

Oh, Lola

„Oh, Lola!„- una dintre lucrările fermecătoare ale brandului Jacobs, inspirat de Nabokovy Nymphites. Jucăuș și combină răutăcioase un set de note luminoase. Proprietarul sticlei fermecător este o doamnă adorabilă, doar conștient de frumusețea și atracția.

Citește mai mult  Parfum cu miros de puritate

Ribbon Dancing Ricci

Izvorul de apă de toaletă de la Nina Ricci, prezentat în 2010. Vesel, cum ar fi ușoare și fără griji de vară zile, pline de emotii fericite. Proprietarul sticlei de marcă – un tânăr fermecător contemporan, căutând să trăiască cu plăcere.

My Insolence

tentație-fruct floral aromatic din Guerlain cu apatic, dar bucla proaspete boabe de lumină decorate cu accente pudrate. Avantajul principal este gros de sunet, invaluitoare, ca un dar de ciment de lux confortabil, cufundat în atrochepter de liniște și fericire.

TRESOR MIDNIGHT ROSE

Spumante, bogat în componentele elixirul din Lancôme Cu dulceața de nuanțe de boabe. Creat pentru fete tinere spectaculoase care pot încânta de la o semi-touch, cuceri un zâmbet aleatoriu. Proprietarul spiritelor s-au condamnat la atenția masculină și știu exact cum să o folosească. Aceste femei nu au nimic imposibil pe calea dorințelor lor.

Dkny meu ny

Parfumul dinamic Donna Karan, inspirat de toamna din New York. Rafinat, dar o astfel de confortabil, capabil să-și imagineze orice imagine. Berry notează aici axat în nivelul inițial, atragerea și inspirarea unei aura speciale festive.

În compania cu flori și fructe, miroase foarte colorate și pe deplin.

La Tentation de Nina

Exprimarea parfumurilor de la marca Nina Ricci cu aderență citrice și accente de vanilie-migdale intrigante. Este clar că va impresiona ventilatorul de picant și dulce. Cele mai profitabile relevă în sezonul rece.

Mon Paris eau de toaletă

Senzualitate amețioasă, focuri de artificii – toate aceste parfumuri de la YSL. Elixir este dedicat Charming Paris. Componentele dispuse zboară în note perfecte, care prezintă farmecul francez și estetica acestui loc.

Citește mai mult  Totul despre parfumeria în vrac

Mic rochie roșie

Demn de parfum de buget de la Avon în fiecare zi. Desigur, piramida olfactiv nu este mai multe etape, care încă nu interferează cu bucuria sunetului său. Berry dulceață inabusit note de citrice.

Spirit fericit

Gourmet și spirite foarte nobilive de la Chopard, care parfumat zmeura și de a participa pulsul. incintele Berry sunt cu succes adiacente tonuri de lemn și stropi de mosc, care dă cantitatea de gust remanent. Loopul de întindere, rezistent, seducător și memorabil.

Cum să aplicați?

Rezistența parfumului afectează, de asemenea, metoda de utilizare a parfum, sau mai degrabă, în cazul în care și modul în care se aplică.

Parfumurile trebuie să fie aplicate la punctul de puls: incheietura mainii, in spatele urina urechii, în zona cotului ulnok, pe gât, în depresiunea intercatory și chiar sub genunchi. In mod traditional, parfum produs în flacoane, pe mufa care există o baghetă de sticlă. Ea se aplică aroma pe sine, pe picătura cu privire la toate punctele.

Parfumuri în aerosol format aveți nevoie pentru a stropi înainte și dip, intrând în ea un nor parfumat. Această compoziție este mai puțin saturate, astfel încât procedura poate fi efectuată în mod repetat pe zi.

Cei mai mulți oameni sunt obișnuiți cu spray parfumuri, imediat înainte de a părăsi camera.

Dar, pe haine, parfumul nu durează mult timp – problema este lacom să se întoarcă mirosuri, dar riscurile de a fi răsfățat la contactul cu componentele compoziția parfumului. Este necesar să se aplice parfum pentru spumant curat și pielea hidratata. produse de îngrijire a pielii, de preferință, utilizați fără miros sau alege companion crema cu aroma de parfum. În acest caz, mirosurile nu vor intra în conflict, iar compoziția parfumurilor va rămâne neschimbată plăcută.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: