Totul despre parfumerie spaniolă

Totul despre parfumerie spaniolă

Chiar și în timpul Renașterii epoca, furnizorii spanioli de produse de parfumerie și parfumuri au fost foarte populare în toată Europa. Acum, situația nu sa schimbat, practic, si parfumerie spaniola este considerat unul dintre cele mai bune din lume.

Particularități

Spania stil de parfum are propriile sale caracteristici. Ei s-au format sub influența arabilor. Prin urmare, cele mai renumite parfumuri spaniole sunt caracterizate printr-o aromă dulce, grea și prezența de note picante în compoziție.

În același timp, parfumieri moderne a adus, totuși, ceva nou în compozițiile lor. parfumuri moderne spaniole reflectă în mare măsură esența acestei țări soare și miros cu mare, citrice și flori exotice.

O altă caracteristică este că parfumul spaniol este foarte persistentă. Dar, în același timp, ei nu au un miros respingător ascuțit.

Prin urmare, chiar dacă fata inflicts doar câteva picături de parfum său iubit pe piele, mirosul lui va fi în continuare simțit pe parcursul întregii zile. În același timp, el va fi abia prinderea și atragerea.

Mărci

parfumerie spaniolă este reprezentată de mai multe branduri testate pe piața mondială.

Ramon Molvizar

Aceasta este una dintre cele mai renumite branduri de nișă din întreaga țară. Proprietarul său este original și foarte talentat designer de Ramon Bejar. Chiar înainte de a crea un brand, el a creat o mulțime de arome excelente de înaltă calitate. Ei au fost populare, nu numai în rândul femeilor obișnuite, ci și printre reprezentanții familiei regale spaniole.

Cuarzo Signature

Produsele de acest brand parfum se distinge printr-un lux aparte. Cuarzo Signature este un parfum pentru oamenii talentați și încrezătoare în sine. Se poate observa chiar și de modul în care sunt decorate sticle. În interiorul fiecare dintre ele este o bijuterie. Acest lucru le face similar cu elixiruri magice și conferă unicitate parfumuri și unicitatea.

Citește mai mult  Alegerea unui parfum de sex feminin cu feromoni

Unul dintre parfumurile de marcă de la acest brand – Cuarzo Signature Collection Ruby pietre. După cum reiese din titlu, este dedicat Rubin, care este asociat cu pasiune și putere. parfum Est atrage o combinatie de note negre coacaze, ylang-ylang, mango, neroli, buruiană, lemn de santal și miere.

Loewe

Exact opusul a mărcii anterioare – parfumuri care Loewe produce. producătorii de parfum se concentreze pe parfum naturalețe. În plus, în compoziția spiritelor, de regulă, doar câteva componente principale sunt situate.

Un exemplu luminos de băuturi spirtoase de la acest brand este un parfum de sex masculin cu un nume simplu „7”. Acesta include 7 componente:

 • tămâia+
 • piper+
 • mosc+
 • Vetiveer+
 • mere roșii+
 • neroli,
 • crini.

Solo Loewe Toaletă Apă Bucurați-vă de populare pentru bărbați. Ea iese in evidenta ca o combinatie uimitoare de miros de lavanda lumina cu note de condimente. Parfumul bine ține pe piele și îmbrăcămintea ei și este potrivit atât pentru întâlniri de zi și de sărbători de seara.

Campos de Ibiza

Acest brand a fost fondat de un designer tânăr, dar talentat. casa de parfum spaniol nu numai că produce lumânări de sex feminin si masculin parfum, dar, de asemenea, aromate, geluri de înaltă calitate și săpun. O altă caracteristică a acestui brand este toate produsele lor sunt create folosind doar componente naturale.

PENTRU NOI

Acest brand parfum a fost fondat în 1920. Inițial, producătorul a fost implicat în fabricarea de ore numai de înaltă calitate mecanice. Dar în timp, gama lor sa extins în mod semnificativ. Acum, compania produce bijuterii si arome exclusive, care sunt populare în rândul femeilor din întreaga lume.

Citește mai mult  Cum să verificați parfumul codului de bare?

Cum de a alege?

Alegerea parfumuri bune spaniole, merită atenție la câteva momente importante imediat.

 1. Pentru a nu strica impresia de parfumuri spaniole, familiarizarea cu produsele de case locale trebuie să fie început cu branduri dovedite.
 2. Este important de a alege parfumuri care nu determina amețeli, alergii și alte reacții neplăcute.
 3. Urmați pentru a asculta-vă în procesul de alegere. Spiritele au nevoie pentru a da timp pentru a deschide pe piele pentru a aprecia întreaga compoziție, și nu numai primele note.
 4. Dacă nu există nici o încredere că parfumul selectat va fi folosit de multe ori, puteți cumpăra mai întâi un mic miniatură.

Rezumând, putem spune că parfumeria spaniolă acum, ca și mulți ani în urmă, se distinge prin înaltă calitate. Prin urmare, produsele lor pot fi achiziționate în condiții de siguranță, atât pentru ei înșiși și, ca un cadou pentru cineva care va aprecia cu exactitate rubrica arome de la maestrii spanioli.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: