Apariția modelului fără Photoshop a inspirat încrederea încrederii

Fotograful german de frumusețe Natasha Lindemann a decis să demonstreze rezultatul muncii sale – ea a arătat femeilor o imagine a modelului înainte și după retușare, care adaugă încredere în ei înșiși.

Se știe că fotografiile pe care le vedem în reviste sau în rețelele sociale sunt procesate. În viață, actrițe și modele arată diferit.

Apariția modelului fără Photoshop a inspirat încrederea încrederii

Toate neregulile pielii au devenit vizibile

Când femeile se uită la femeile frumoase, invidiază pielea perfectă. Dar, după cum se dovedește, pielea nu poate fi perfectă – toată lumea are unele probleme, doar o parte din ea ascunde cu grijă.

Pe pagina sa în rețeaua socială, Lindemann a arătat un instantaneu al unui model cu piele întunecată – la retușare sau după. Acesta descrie un model negru cu o tunsoare și machiaj strălucitor.

Rezultatul artistului foto al tuturor celor impresionați! Fața de pe un instantaneu retușat din model arată neted și strălucitor, iar pe original toate defectele pielii sunt vizibile. În plus, fotograful a ajustat modelul modelului modelului.

Video cu fotografii cinstite a marcat mai mult de 8 milioane de vizionări și 1,2 milioane îi plac. În comentariile, utilizatorii au început să se certe pe subiectul aspectului: „Dacă nicăieri nu ar fi fost Photoshop, nu ar mai fi oameni cu complexe în această lume”, mă duc la model, încă mai faci fața!»Suntem cu toții imperfecți”, „vă mulțumesc! Mă simt mai bine”.

Complexele dispar atunci când vă dați seama că nimeni nu este perfect. Poate Natasha Lindemann și a vrut să transmită utilizatorilor.

Urmăriți videoclipul despre cât de puțin puii.

 

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: