Britney Spears a vorbit în instanță împotriva tatălui său

tutelă în urmă cu 12 ani După o altă vârstă de 26 de ani, Britney Spears a fost instalat. Acum, avocatul pop cântăreți urmărește să se asigure că s-au schimbat condițiile de custodie. În 2008, tatăl lui Britney – James Spears, a devenit tutorele ei. Sa întâmplat după divorț Britney cu Kevin Federline, ca urmare a care cantaretul a avut o cădere emoțională.

rapoarte TMZ că div pop este categoric împotriva tatălui ei – Jamie Spears, a revenit statutul său păzitor. De ce ea se opune?

Britney Spears a vorbit în instanță împotriva tatălui său

Cum tutelară a salvat cântăreț de la colapsul

Pop Diva a apelat la instanța de judecată cerând ca cazul ei. Ea nu vrea tutorele ei să fie tatăl ei – Jamie Spears, și că el a ordonat proprietatea sa. Actele judiciare a lovit imediat US Weekly. Avocatul a spus că Britney este categoric împotriva tutela Tatălui, ea vrea ca tutorele ei să rămână Jody Montgomery.

Jody este un asistent Britney, și a fost numit tutorele ei anul trecut. Aparent, era o măsură temporară, tatăl ei nativă a fost de gând să se întoarcă la puterile tutorelui. Britney împotriva tatălui ei a ordonat proprietatea ei, ea mai place ideea de a transfera statului său la banca.

„Tutela ma salvat de la pierderi financiare, personalități agresive și a ajutat la restabilirea numele de artist de clasă mondială“, a declarat Britney, crezând că tutela ei salvat de la colaps. Cu toate acestea, nu este vorba despre tatăl ei, ci despre gardianul – Asistent Montgomery. Anterior „a fost“ zvonuri că Jamie Spears atrage propria lui fiica, probabil, acest lucru nu este doar zvonuri ..

Britney Spears insistă asupra faptului că banca comandat de proprietatea ei

Tatal lui Britney nu este de acord cu acuzațiile de adresa sa: „Oamenii nu știu nimic, ei nu văd situația“ din interior „. Trebuie să raporteze în fiecare an, în fața instanței pentru fiecare cent cheltuit. Și cum crezi că pot fura ceva?„Cu toate acestea, potrivit informațiilor de e! Știri, tatăl lui Britney a câștigat 128 de mii la tutela fiicei sale. Dolari! (Acesta este 9 383 257, 60 de ruble.)

Britney Avocat a vorbit: „Suntem acum în acea etapă atunci când condițiile de custodie trebuie schimbate. Este important să luați în considerare schimbările în stilul de viață al Britney și de dorința ei „.

După cum rapoartele mass-media, starul nu sa opus tutelei, care a provocat uimire la fanii ei. Ei cred că este forțat forțat să se supună păzitorilor. Când Montgomery i-a făcut gardianul, Britney era sceptic cu asta, iar acum o vede cu gardianul ei. Ce se întâmplă de fapt în situația Britney Spears?

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: