Bună dimineața, Țara: Experții de modă numit numele de stele care au trecut la pijama & stil în haine

Stilul stilului pijamei Primește din nou revoluții, Iar numărul de fani se va înmulți cu el în detrimentul celebrităților care doresc să poarte haine, asemănătoare hainelor simple și confortabile pentru a dormi.

De unde vine stilul pijamei, este lipsit de ambiguitate să spunem dificil. Adesea, autorul său atribuie în mod eronat Janni Versace, care a prezentat haine pentru femei în 1995, amintește lenjerie de corp. Dar această colecție senzațională a deschis toate farmecele femeilor, în timp ce un stil de pijama, dimpotrivă, le ascunde de ochii curioși.

Bună dimineața, Țara: Experții de modă numit numele de stele care au trecut la  pijama  stil  în haine

Există o versiune pe care stilul pijama a venit cu designeri Dolce & Gabbana. Dar este și mai mult o legendă. Este exact, putem spune că în 1927 casa de modă Lanvin a lansat pijamale de mătase pentru doamne pe care le-au plăcut atât de mult încât oaspeții au început să sărbătorească și să meargă la plimbare.

Iată un interes lung pentru pijama în haine returnate din nou. Stilul de celebritate confortabil este ales nu numai pentru o plimbare, dar pentru a participa la evenimente oficiale.

Sarah Jessica Parker În pijama, a umblat pe străzile din New York și au aruncat aplauze. Ea a completat din barca pe un toc și o geantă foarte elegant. Apoi, acest arc de Sarah folosit în mod repetat, doar mai mică decât culorile țesături și imprimeuri. Dar aici pantofi, geanta și pijamale a rămas neschimbat.

Sprijinit tendință și prezentator TV Julia Baranovskaya. Arăta de parcă ar fi tocmai trezit, dar la examinarea din apropiere devine clar că imaginea este gândit la cel mai mic detaliu.

Primateonna Rusă pop Alla Pugacheva, În ciuda vârstei solide, încearcă să mențină mâna pe pulsul modei. Și cumpărături ea a mers la costumul de kaki buline, pijamale, de asemenea, uimitor de asemănătoare.

Citește mai mult  American de 20 de ani a zburat pe avioane pentru drum liber. Cum a făcut-o?

În pleiada de femei strălucitoare în pijamale, un om a apărut. Philip Kirkorov, care a apărut pe festival muzical într-un stil pijama cu imprimeuri florale.

prezentator TV Ksenia Borodina Recent, în Pigete, rostogolit pe o bicicletă pe Forte-dei Marmi, în cazul în care a zburat să se odihnească. EXPEDED EXPENSION PRODUSE SI PE SLOPHERS.

Nu înțeleg pijamale si kim Kardashian. Acesta este, în general considerat un mare fan de rochii și costume-Capot de dimineata, bănuitor similare cu cele în care dorm.

A Victoria Beckham nu numai că îi place să strălucească într-un stil pijama, dar, de asemenea, se creează o linie de astfel de haine.

Sprijinit tendința pe pijamale și Oksana Fedorova. Una dintre cele mai renumite frumusețile din Rusia și directorul Muzeului Metal de moda a apărut în dungi „pijama“ si sandale, care a apreciat fanii.

Stilul Pijama oferă un zbor mare pentru fantezie. Dar el are propriile sale legi clare.

Dacă decideți să sprijine această tendință, amintiți-vă că Îmbrăcăminte trebuie să semene cu costume sau cămăși de noapte de dormit, să fie liber pe tăiat, calm culoare, țesături trebuie să fie moale și lumină. Cele mai bune opțiuni sunt costume pentru pantaloni, salopete, tricouri și pantaloni scurți, rochii și curse în stilul de pijamale și cămăși de noapte.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: