Secretul dimineața veselă: 4 obiceiuri, datorită căreia te vei simți în vesel dimineața și odihnit

Știi starea atunci când nu poate iesi din pat dimineața? Înțelegeți ce trebuie să faci, dar fotosensibile corpului. Multe fețe această problemă, dar există o soluție!

Secretul dimineața veselă: 4 obiceiuri, datorită căreia te vei simți în vesel dimineața și odihnit

Dacă executați în mod sistematic ceea ce este scris aici, puteți obține cu ușurință în curând în dimineața.

Full Son

Dacă te culca la ora 3 dimineața, în căutarea înainte de acest televizor, și de a obține până la 7 sau chiar 6 în dimineața – puteți uita vigoarea. Se întâmplă că oamenii nu au timp suficient, așa că lucrurile sunt finalizate pe timp de noapte. Ei bine, care va trebui să se schimbe programul.

timpul de somn optim pentru un adult – 7-8 ore. Pentru a afla cum de a merge la culcare devreme – încercați să nu încărcați creierul cu informații care nu urmăriți știrile la rețelele sociale și TV. Mai bine încă, înainte de a merge la culcare pentru a obține niște aer proaspăt.

Nu „înmoaie timp de 5 minute …“

5 minute întins până la 10 și 10 devine 30 … Dacă ați trezit deja și își dau seama că trebuie să te ridici – face prin „nu se poate“, în caz contrar, atunci va trebui să facă „pe fuga“, care va ruina starea de spirit.

Mișcarea și băutură revigorantă

Încă mai stătea prin „nu se poate?”Fine! Acum vom trece la pasul următor – în mișcare. Organismul trezi în cele din urmă, aceasta trebuie să fie pentru a muta: ia o taxa sau un antrenament de lumină. Puteți merge doar de la o parte în alta.

Citește mai mult  Modelul vechi de 40 de ani Victoria's Secret, care este gelos de 20 de ani. Care este secretul ei de aspect perfect?

Următorul pas (și foarte importante!) – ai nevoie de o băutură. Mulți oameni spun că revigorează cafea, dar poate vă place ceaiul? Și el va merge. Nu stați dimineața, stomacul nu este pregătit pentru alimente grele. Puteți bea ceai sau cafea și puteți mânca câteva biscuiți, ovăz sau banană (conține bucurie hormonală a Diestyine).

Pozitiv în dimineața

Nimic nu se trezește ca lumina soarelui și gândurile despre plăcere. Ai observat că este adesea în părinții de filme, intră în dormitor la copil dimineața, dezvăluie-i perdelele? Și corect! Atunci când razele de soare aspectul în dormitor, este într-un fel nu vreau să dorm.

Aveți un obicei de a vă studia sau de a lucra sub muzica preferată (este de dorit ca ceea ce vă oferă o stare bună și nu provoacă tristețe).

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: