câine Enzo Viola cu o mutatie genetica rara a devenit un star de rețea

Faceți cunoștință – Acest Enzo Viola, Charming Golden Retriever. El trăiește în Texas. Câinele a fost născut cu o pată neagră pe fața lui, dar a fost această notă care a făcut-o populară. Utilizatorii de Internet, astfel cum sunt raportate de către tabloidul britanic The Daily Star, nebun despre Enzo! Există numeroase husky și cuvinte calde de abonați.

câine Enzo Viola cu o mutatie genetica rara a devenit un star de rețea

„El este special, astfel încât toată lumea îl iubește,“ Clarissa spune despre animalul lui

Enzo are profilul său propriu în Instagram, în cazul în care proprietarii săi – familia Castro, aruncă periodic imagini interesante și clipuri video. Clarissa – Mistress Enzo, a declarat că animalul ei sa nascut cu o mutatie genetica rara – pe partea stângă a botului la fața locului negru PSA. Dar aceasta nu împiedică PSU să se bucure de viață și să fie populare.

Cont, informându despre viața de zi cu zi Enzo Viola, colectate 187.000 abonați! Multe dintre follovers laudă „semn din nastere“ al PSA, deoarece o face specială.

Proprietarul Enzo consideră că reacția abonaților este minunat, iar familia sa este mulțumit să primească mesaje calde de la oameni care, de asemenea, au sarbatorit pe corp sau pe față. Potrivit proprietarilor de Enzo, le place să-și petreacă timpul cu el – el este foarte jucaus si dragut. El are chiar un obicei iubit confortabil – el stă să se odihnească cu o jucărie în gură.

Citește mai mult  Corsete albe + topire ridicată: Nicole Colls a arătat cea mai modernă Beach Image Bow 2021
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: