Cântărind argument: celebrități plus vele care sunt mândri de formele lor

Trăgând reviste glossy și un pic confuz pe expathers de Instagram Photoshop regat, multe fete se încadrează în spirit, încep să se compare cu modele perfecte în imagini și cu care se confruntă „deficiențe“ lor. Cel mai adesea, femeile sunt nemultumiti de greutatea lor și timid formele lor.

Toate, da nu toate – în lumea show business există o mână de femei încrezătoare ale căror dimensiuni nu interferează cu ei să se iubească și să se bucure de viață. Dorim ca toate „Pyshkov” cât mai curând posibil pentru a lua un exemplu de la ei!

Kristina Hendrix

Seducătorul cu părul roșu din seria „Madness“ nu se exacerbează cu diete, dar selecteaza cu atentie tinutele care scot în evidență toate avantajele siluetei ei – Christina este un fericit proprietar de tip de bun venit pentru toată lumea „Clepsidra“. Actrița de încredere în ei înșiși și-au adus fructele: bărbații din nebunia ei și icoana de modă Vivien Westwood și-a ales fața de liniile sale de decorațiuni.

Cântărind argument: celebrități plus vele care sunt mândri de formele lor

Beyonce

Cântăreața crede că femeile ar trebui să fie mândru de ceea ce le-a acordat natura și, în niciun caz să nu încerce să răspundă standardelor de frumusețe ale cuiva. Figura de stele numai cu întinderea poate fi numită o mare, dar Beyonce știe cum pot fi oamenii cruzi: când, fiind încă foarte tânără, cântăreața filigranului a achiziționat toate formele bine-cunoscute și preferate astăzi, dezavantajele au discutat despre greutatea ei și Sincer numit Tolstoy. Pop Diva nu a fost atunci confuz, iar în răspuns a scris un cântec laudator … al cincilea punct.

Ashley Gram

De mult timp Ashley a fost aproape singurul model plus dimensiunea, ale cărei imagini ar putea fi văzute pe coperțile revistelor de femei. De atunci, lumea de modă înaltă a început să se gândească semnificativ mai largă, iar Ashley a luat un loc demnă printre eșantioane pentru a imita fetele mari din întreaga lume. Figura Supermodel produce chiar și propriile sale linii de îmbrăcăminte, costume de baie și lenjerie de corp.

Regina Latifa

Regina Latifa – Personalitate multilaterală. Artistul de mărire este filmat cu succes în cinema, scrie albume în diferite genuri muzicale, scrie cărți motivaționale pentru femei și nu prea complexe despre dimensiunile lor. Cu adevărat de aplicare regal!

Spark Lawrence

Modelul britanic se hrănește corect, angajat în sport și solicită ca toate femeile să se urmeze și să-și iubească corpul, care cifră nu a arătat scale. Spark promovează poza podosească și avertizează din „naturalitatea falsă” a majorității imaginilor stabilite pe rețelele sociale. Fata în sine nu își returnează fotografiile și cu mare plăcere îndepărtată în costume de baie și lenjerie de corp.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: