Ce culori ne fac mai tineri (și cum să găsească umbra ta)

reguli elementare va ajuta să alegeți hainele în tipul de culoare și un aspect mai interesant în ea, elegant si, desigur, mai tineri.

Cu siguranță, ați observat mai mult de o dată că același costum arată diferite persoane în diferite moduri. De ce el urmărește o femeie, iar celălalt adaugă vârstă? Totul de culoare!

Ce culori ne fac mai tineri (și cum să găsească umbra ta)

Cum de a alege culoarea perfecta

Pentru comparație, uita-te la Brick Macron și Isabelle Yupper. Aceste femei sunt ambii în roșu, dar de ce blonda arată ca un galben dureros, iar partea superioară (podul de navigare) strălucește în această umbră? Faptul este că Isabelle Yupper Această culoare este perfectă.

Acum uitați la aceleași femei din alte costume. În gentul albastru, partea superioară a devenit palidă și strălucită acum ca și cum ar fi subliniat și strălucește! Găsiți-vă nuanțele și adăugați aspectul de contrast. Cum să o faci – acum spune.

De exemplu, dacă aveți ochi verzi, părul blond și piele de piersic – hainele dvs. ar trebui să fie calde și luminoase. Titularii de păr întunecat, ochi gri și piele palidă ar trebui să acorde atenție la nuanțele reci în îmbrăcăminte.

Acum, să vorbim despre cele mai importante. Care sunt culorile tineretului și care stimulează? Mulți coloriști sunt siguri că roșu se îndepărtează, dar nu este nevoie de umbra sa pentru a alege corect, având în vedere culoarea sa.

Culoare neagră, contrar vechii stereotipuri, nu merge pe nimeni. Lucrul este că el „suge” cu fețele noastre de sănătate și tineret, deci trebuie să fie foarte atent. Cea mai optimă opțiune, dacă doriți să arate proaspete și mai tineri – alege culori neutre.

Citește mai mult  Fratele Angelina Jolie, evitând aparențele în public, pentru prima dată în anii a fost văzută într-o zi lângă sora

Aceste culori sunt bune în care acestea pot fi combinate cu orice nuanta. De regulă, hainele albe sunt blonde „reci” și fete bej cu păr de caramel. Bruneturile de ardere se potrivesc perfect culorilor maro, iar daca aveti parul blond, culoarea ta este cu siguranta gri.

În orice caz, trebuie să se uite la cum contraste de culoare cu pielea – în cazul în care nu se produce disonanță, aceasta înseamnă că umbra vi se potrivește.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: