doar foc! Natalia Ionovi, comparativ cu un adolescent

Toate glucoză celebru decis să vă rugăm să fanii lor, și a făcut o imagine nouă pentru ei pe fundalul vorbitorilor de muzică. comentarii nu au fost încântați limita! Folloviers a subliniat copilărie cântărețului și chiar a comentat: „Toată lumea îmbătrânește, ea este tânără!”

Natasha arată într-adevăr foarte bine pentru varsta lui (amintesc, cantareata in varsta de 34 de ani). Cântărețul urmărește apariția lui, astfel încât ea a reușit să rămână frumos și subțire.

 doar foc! Natalia Ionovi, comparativ cu un adolescent

„Atât de frumos ca o fată adolescent!„- fani admirat

Pentru sesiunea foto Natasha a ales un studio acasă. Ea este plasat elegant pe fundalul colonului audio, demonstrând un tatuaj pe coapsa. Adepți remarcat faptul că Ionova arată mai tânăr decât anii.

„Toată lumea este în curs de îmbătrânire de-a lungul anilor, și Natasha este tânără!»Natasha, doar foc!„“ Sunteți chic, arata foarte tânăr „“ Beauty, ca o adolescentă, „aceste și alte comentarii primite de glucoză ca răspuns la o nouă lovitură.

Natalia și soțul ei – Alexandru Chistyakov, cresc 2 fiice: în vârstă de 13 de ani, Lydia și credință în vârstă de 9 ani. Probabil, foarte curând glucoza va arata ca o Lida. Apropo, fata a mers pe urmele mamei și planurile de a face o cariera muzicala. Ce se va întâmpla din acest – timpul va arăta.

Citește mai mult  Psihologii au putut determina caracterul unei femei sub forma de picioarele ei
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: