Dragostea nu știe vârsta: Britul de 68 de ani sa îndrăgostit de un tip de vârstă de 30 de ani și era un sinistru

68 de ani Briton – Beth Heing, ia spus povestea jurnaliștilor din oglinda britanică tabloid, astfel încât alte femei au fost mai atente. A întâlnit un african de 30 de ani pe Internet, dar inițial nu știa despre vârsta lui.

Potrivit ei, și-a cucerit inima în timpul corespondenței, așa că femeia a decis să-l întâlnească în realitate.

Dragostea nu știe vârsta: Britul de 68 de ani sa îndrăgostit de un tip de vârstă de 30 de ani și era un sinistru

„Sexul a fost magic, dar a trebuit să mă ridic,” Beth acționează cu jurnaliștii

Beth și Rodney au răsucite romanul din Ghana – acolo un bărbat a lucrat ca muzician. Beth a ajuns la un om grijuliu, deoarece ea a fost foarte singur. Mama ei diagnosticat dementa, iar sora a murit în urmă cu câțiva ani.

În Rodney, ea a găsit o persoană cu care putem vorbi despre tot ceea ce poate fi de încredere, și el a fost un sinistru. Beth a auzit în mod repetat, de la el propunerea de mână și inimile lui, și, ca femeie asigură, au avut un sex magie, dar nu este iubire.

Charismatic african sa dovedit a fi un pulover și ademenit 18.000 de lire sterline de la Beth (pe banii noștri este 1800000 ruble). Ea a salvat bani toată viața ei. Beth a dat seama că Rodney a folosit-o când a început să doarmă separat de ea, a devenit leneș și a refuzat să meargă la locul de muncă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: