E o rușine! Gucci ridiculizează pentru ciorapi cu găuri pentru 15.000 de ruble

Torn, ca și în cazul în care un chilot pisica, brandul italian Gucci a apreciat 15.000 de ruble (tradus în banii noștri), cu toate acestea, modelul nu a provocat nimic altceva de la cumpărători, cum ar fi râs! Ei au numărat că exact aceleași găuri se poate face pe cele mai chilot comune, și nu trebuie să plătesc suplimentar pentru marca.

E o rușine! Gucci ridiculizează pentru ciorapi cu găuri pentru 15.000 de ruble

Primele Colantii de la supermarket

Uneori, moda surprize, și există un cumpărător cu privire la aceste dresuri. Modelele au dat numele „Watching Negru”. Pantyhose frontal și spate sfâșiat ca pisică.

De ce in plus plata, dacă puteți merge la orice supermarket și să cumpere primele dresuri în ochi în termen de 200 de ruble? Și găurile la modă pot fi rupte, ca într-adevăr cu ajutorul unor gheare de pisică, și cu propriile mâini.

În ceea ce privește noutățile Gucci a scăzut imediat comentarii: „Am astfel de colanti în dulap“, „fiice se întoarce mele în fiecare zi, într-o astfel de școală, dar niciodată nu iese din casă“, „arata ca pornografia cu cerșetori“, „Aceasta este o demonstrație privilegiere – bani uriașe pentru a cheltui pe lucruri care poartă oamenii care se alătură capete întâlni „. Astfel de comentarii din stânga utilizatori Facebook.

Ce soartă așteaptă aceste dresuri? le va purta ei, potrivit comentatorului, oamenii din clasa privilegiată sau Gucci a venit cu o idee nu a reușit?

Citește mai mult  Loaded Penelope Cruz a aparut pe coperta revistei glossy
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: