Experții spus iubitorii de fitness, de ce sesiunea de formare ar trebui să vină fără produse cosmetice

machiaj Bright pare nepotrivit în sala de gimnastică, să nu mai vorbim de faptul că, după antrenament se pare ridicol – săgeți uscate, frunte genial. Dar partea estetică a întrebării nu este singurul motiv de a renunța la aplicarea de machiaj inainte de antrenament. Specialiștii a spus că „culoarea de luptă“, în sala de sport poate reprezenta femeie gravă pericol sănătatea.

Dermatolog Patricia Bolland dedicat acestui subiect o mulțime de timp. Ea a investigat ce efect face ca produse cosmetice, în combinație cu mai târziu, și a ajuns la concluzia că Aceasta este o combinație foarte periculos. Pe parcursul perioadei de activitate fizică, o femeie devine sânge circulație mai intensă, pripite și glandele sudoripare încep să lucreze mai intens decât de obicei.

Experții spus iubitorii de fitness, de ce sesiunea de formare ar trebui să vină fără produse cosmetice

Ca urmare, un alergen, iar uneori amestecul toxic pe fata, ceea ce poate duce la urticarii, arme, ulcere. În special expuse riscului de a strica pielea de pe fata unei femei cu un tip de piele gras.

Mascara se pot prăbuși și de a lua în ochi. Este periculos prin dezvoltarea unei reacții alergice și procesele inflamatorii. Pulbere și smântână tonala interfera cu transpirația normală și ramura salariul subcutanat, și devine cauza acnee.

Dacă este foarte important să veniți la sala de gimnastică cu machiaj, Patricianul a recomandat mai multe măsuri de securitate.

Machiaj alternativ pentru sport

Acest lucru este creat folosind Carcasa impermeabilă și aceeași eyelinerie. Baza pentru față este permisă în ulei fără petrol. Nu salvați la costul carcaselor și a ochilor – de la calitatea acestora atunci când creați imaginea de sport alternativă depinde de sănătatea și frumusețea dvs.

Uneori nu există nevoie specială de a accentua ochiul, doar pentru a evidenția sprâncenele astfel încât fața să devină viu și expresivă. Și aici va dura din nou Gel de sprâncene impermeabil.

Buzele în cadrul machiajului alternativ este mai bine să evidențiați Balsam de șlefuire cu efect de hidratare.

Îngrijire înainte și după

În multe privințe, frumusețea și sănătatea voastră vor depinde, Cât de corectă va fi îngrijirea pielii înainte și după antrenament. Înainte ca experții IT să recomande să-și elimine machiajul obișnuit, să o faci cu atenție, nu linching. Pielea limpede poate fi înlocuită cu ser cu efect antioxidant. Acest lucru va ajuta la protejarea pielii cu o transpirație crescută.

După antrenament, pielea ar trebui, de asemenea, să spală pielea cu apă caldă, să îndepărteze machiajul de protecție și să aplice agentul de curățare pe baza apoasă sau a gelului.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: