Fondator Burda Moden – 110 ani: Cum Anne Burda a cucerit URSS

O femeie care a fondat revista legendară „BURDA MODEN”, Anne Burda ar fi fost în vârstă de 110 ani. Și este timpul să ne amintim cât de mult a făcut această femeie pentru mai multe generații de femei sovietice, fete și fete.

Amintiți-vă, ca paginile revistei cu modele de fuste și bluze la modă, de mai multe ori năpădite și învelite cu folie, a trecut din mână în mână? Idei de machiaj, femeile sovietice care nu știu cum să picteze, în principiu, au atras de la „Burdy”.

Și în cazul în care fără rețete culinare care au corespuns, dar nu au putut pregăti – produsele care au apărut în ele, nu au existat contoare sovietice. Cu toate acestea, „Burda” și-a făcut slujba – femeile au deschis un număr de citire care trece de la mână în mână și scufundat într-o lume incredibilă și fără precedent. Și după toate a fost o femeie.

Fondator  Burda Moden  - 110 ani: Cum Anne Burda a cucerit URSS

Anna Magdalena Limminger, Ea este Anne, așa cum era numele ei acasă, sa născut la sfârșitul lunii iulie 1909 în Germania. Începutul Ann sa căsătorit, soțul ei a devenit proprietarul tipografiei Franz Burda.

Deja la vârsta de 17 ani, ea a știut clar cât de înaltă calitate și frumoase ar trebui să fie hainele. Și, de asemenea, înțeles clar că cazul nu este în buget și se poate îmbrăca că fiecare.

Dacă nu există fonduri pe haine scumpe, puteți coase exact ceea ce este potrivit pentru individualitate.

De aproape 25 de ani, Anne nu a putut împărtăși descoperirile sale cu lumea, pentru că ea a fost implicat în familie, copii. Și așa, probabil, nu spune nimănui nimic, dacă nu pentru o tragedie personală.

Când ea a fost deja în vârstă de 40 de ani, femeia a devenit conștient de faptul că soțul ei sa schimbat mult timp cu secretara ei, iar ea chiar a dat naștere la el. Franz mulțumiri pentru aceasta a dat o amantă una dintre tipografiile sale și revista de modă.

Toate acestea a lovit dureros Ann, și Ea a decis să dea un divorț. În cursul proprietății, ea a reușit prin instanță smulge din mâinile lanț soț amantă care revista de moda foarte, care nu a fost popular și a fost mai fiabile.

Ea a mers la cazul cu entuziasm, și a transferat toate ideile pe paginile prin trimiterea unei reviste pentru publicul femeilor care nu au venituri mai mari să se cumpere lucruri dragi și de brand.

Croitori a început să lucreze cu ea, care a verificat toate modelele, cusute pe ele. Fotografii care au filmat haine și revista au început să ilustreze calitativ. Și lucrurile s-au ridicat.

După ceva timp, soțul greșit a venit cu obezi, iar bunul Anne ia iertat, dar a cerut ca amanta cu copilul sa mutat într-un alt oraș, care a fost făcut. Soțul a devenit partenerul ei mai mic.

Prima ediție a „Moden Burda” a fost lansată în 1950, iar prima cameră a fost complet excavată și, prin urmare, speculanții au vândut balanțe de circulație la prețuri, duzini de ori mai mare decât sursa.

După două decenii, circulația a ajuns la 2 milioane și au fost traduse în 14 limbi mondiale.

În 1987, Burda Moden a devenit prima revistă străină care a izbucnit în spațiul sovietic. Și femeile noastre au mers nebun.

Anne a murit în noiembrie 2005, avea 96 de ani. Imperiul, construit de ea, a condus cel mai mare fiu Hubert. Astăzi, revista iese în 100 de țări în 20 de limbi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: