Formarea . tocuri încetinește îmbătrânirea corpului: Medicamentul Chinei a demonstrat că îmbătrânirea începe cu tocurile

Mai mult antic chinez Lekari a demonstrat că îmbătrânirea organismului începe cu tocuri. Acestea sunt punctele responsabile de funcționarea normală a organelor situate.

Formarea .  tocuri încetinește îmbătrânirea corpului: Medicamentul Chinei a demonstrat că îmbătrânirea începe cu tocurile

Specialiștii care sunt de acord cu această teorie a da câteva sfaturi pentru a ajuta la tocuri „tren“.

Cum de a încetini îmbătrânirea

Mersul pe șosete sau tocuri

Noi mergem un pic pe tocuri sau șosetele – va îmbunătăți circulația sanguină a picioarelor, care va avea cu siguranță un efect pozitiv asupra stării de sănătate a organelor interne. Un astfel de exercițiu se poate face în dimineața ca de încărcare.

ciocan din cauciuc pentru tocuri

În China, practicat șocuri ușoare pe tampoane care sunt sub degete. Medicii cred că aceasta este o modalitate foarte bună de a îmbunătăți circulația sângelui. Cel mai bine este de a efectua o procedură de ciocan de cauciuc, dar dacă nu aveți acest lucru, înlocuiți-l cu o sticlă. Când vă simțiți cald în picioare – procedura poate fi oprită.

Punctul de plecare „Yun-Tsuan”

Medicii chinezi au considerat ca un punct important pe urmele numit „Yun-Tsuan“. Acesta este situat în mijlocul piciorului a piciorului – nu departe de degete. Medicii sunt încrezători că acesta este primul punct al canalului de rinichi și, ceea ce face presiune pe el, acestea pot fi consolidate. Pentru cel mai bun efect, apăsați-l de 20 de ori.

Drumeții

Drumeții plimbări lungi sunt utile nu numai pentru oprire, dar, în general pentru organism. Mai ales efect vizibil aduce cu picioarele goale plimbare lungă pe iarbă sau nisip. Mersul pe jos, sângele circulă mai repede, iar omul se simte mai tânăr.

Citește mai mult  Katty Parry a recunoscut că el nu va radă picioarele ei după nașterea fiicei sale din Orlando Bloom
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: