Fără pedale și frâne: de ce au devenit la modă biciclete și cu ce să le poarte?

Trend Analist Maxim Zaripov a încercat să găsească o explicație în creștere rapidă a cererii „biciclete“. Acest sport, proiectat pentru ciclism confortabil, pentru un motiv oarecare, a devenit unul dintre favorit în această vară. Și du-te la „biciclete“ și femei obișnuite, și celebrități.

Fără pedale și frâne: de ce au devenit la modă  biciclete  și cu ce să le poarte?

În urmă cu două decenii, potrivit Zaripov, „biciclete“ erau deja la modă, iar apoi au cucerit rapid podiumurile. Pantaloni scurți în Etanseitate rapid iubit și a început imediat să fie utilizate nu prin numire.

Purtarea ei au început nu numai pentru sport, dar, de asemenea, la date, pentru plimbări cu prietenii și chiar la locul de muncă, în cazul în care nu este legat de un cod vestimentar strict de birou.

Vârful de popularitate de „biciclete“ a fost atins în anii ’90, iar apoi timp de 20 de ani a uitat.

Dar vara aceasta moda a fost returnat. Supermodelul a apărut în astfel de haine Irina shayk, american Jiji Hadiad. Urmat de ei astfel de pantaloni scurți a început să poarte un designer Bella Potemkin și gazdă TV Ksenia Borodina.

Apărut „biciclete“ și în colecții de modă, De exemplu, un loc demn au găsit în colecțiile Versace, Balenciaga, Gucci, alb.

Analiștii Trend sunt încrezător că „biciclete“ adăuga eleganta si un stil de stradă mică, în imagini. Ei adauga sportivitatea, energic, poate accentua o formă fizică bună, figura.

Și este destul de evident că astfel de haine sunt concepute pentru femei subtiri cu forme sportive, iar fetele luxuriante nu sunt mai bune la risc, tosing burta si solduri, ar putea arata inorganized, eu sunt sigur de crayp.

Purtarea astfel de pantaloni scurți admise cu tunica, geaca de piele. windbreaker și chiar și cu o jachetă, în timp ce femeia are dreptul de a alege stilul de sacou în sine.

Dacă vă decideți să vă potriviți în această vară în „biciclete”, merită să acordați atenție faptului că Astfel de haine necesită o selecție adecvată de pantofi. Adidași, sandale și papuci, pantofi. Se pare deosebit de interesant cu pantofi de biciclete pe o platformă înaltă, care va crea un efect de contrast vizual.

„cicluri“, la numai producătorii primul produs de sport. Astăzi, cererea imensă pentru aceste pantaloni scurți a dat naștere la o mulțime de propoziții, și nu numai de la brandurile sportive. Alegerea este un standard mare și negru și o mare varietate de culori și detalii suplimentare.

Dacă cifra permite, de ce nu pentru a aranja un sport și de vară confortabil în „biciclete“? Analiștii de trend aprobă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: