găleată de gheață voma: ofițerul de hotel a spus, cu ce lucruri murdare numere trebuie să vizitatorii interacționează

Așa cum se spune, în fiecare profesie există atât minusuri și profesioniști. Angajații hotelurilor trebuie să nu fie ușor, deoarece nu toți oaspeții sunt curați și îngrijiți. În plus, angajații hotelului înșiși nu funcționează foarte bine ..

Pe site-ul Reddit, Hotelul Worker a decis să spună despre cele mai murdare lucruri care nu se ocupă de servitoare. El a preferat să rămână anonim.

găleată de gheață voma: ofițerul de hotel a spus, cu ce lucruri murdare numere trebuie să vizitatorii interacționează

Lucruri murdare

După cum a clarificat ofițerul hotelier, oaspeții hotelului speră pentru personal – curățătorii, de exemplu, aproape niciodată nu se spală cupe din periuțele de dinți, dar sunt pur și simplu proști. În plus, ochelarii nu sunt în cea mai bună condiție – Workerul Hotelului îi sfătuiește pe vizitatori să le speli de mai multe ori cu un agent de curățare înainte de a decide să bea ceai sau cafea.

Maidișii nu sunt angajați în ștergerea prafului acumulat pe consola TV, în ciuda faptului că vizitatorii sunt întotdeauna contactați acest articol. Potrivit Anonim, turiștii ar trebui să ia întotdeauna cu ei mijloace de dezinfecție, în scopul de a ignora în siguranță curățarea suprafețelor independente de lucruri.

Anterior, studiul a aratat ca cel mai murdar lucru la hotel – frapiera. Oaspeții pot folosi în timpul vărsături, și multe bacterii se acumuleaza pe ea.

Citește mai mult  rezident în vârstă de 55 de ani, a Herefordshire a dezvăluit secretul recursului
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: