Alegeți mop cu găleată

Alegeți mop cu găleată

Curățarea camerei umede, fie că este vorba de un apartament, o casă sau un birou, durează mult timp și necesită o exercitare fizică gravă. În culise permanent în starea îndoită în timpul procesului de spălare poate fi imposibilă pentru persoanele care au probleme cu coloana vertebrală. Evitați durerea de spate în timpul curățării umede, precum și facilitarea și accelerarea procesului poate achiziționa un set modern cu o găleată și un mop de auto-despărțire.

descriere generala

Mop cu o găleată pentru podele de spălare este un set de mai multe elemente. Kitul modern standard include mai multe dispozitive.

 • Formă ovală, împărțită în 2 secțiuni. Una dintre aceste secțiuni este concepută pentru a clăti mopul. În cel de-al doilea montat un dispozitiv rotund pentru rotire, care este o centrifugă din plastic sau metal, cu o multitudine de găuri.
 • Stilou cu suport.
 • Set de duze, din hamurile de bumbac sau microfibră.

Esența procesului de spălare cu un set pentru curățarea incinta elimina pante, indoirea spatelui, imersiunea mâinilor în apă murdară, contactarea pielea mâinilor cu mijloace de dezinfecție.

Pentru a curăța, aveți nevoie pentru a efectua o serie de acțiuni consecutive:

 • Ia un mâner pentru a atașa la duza suport pentru curățare+
 • Se toarnă apă la tag-ul tagged+
 • Scufundați mop cu o duză în partea liberă a cupei și umed+
 • Mutați mqvabra la dispozitivul de presă+
 • aduce în acțiune și a îndepărta excesul de umiditate.

Aceste manipulări necomplicate vor permite procesul de curățare mult mai convenabil și mai ușor. Va reduce timpul de încărcare și de eliberare.

Producatori populari

Având în vedere creșterea cererii de seturi de curățare similare, mulți producători au început să producă astfel de dispozitive. Toate acestea diferă în culoare, sub forma unei cupe și duze pentru mop, dispozitivul mecanismului de filare, prezența sau absența unor dispozitive suplimentare.

Evaluarea a producătorilor populare pe piața rusă este reprezentată de mai multe probe.

 • Vileda. Seturi realizate de către acest producător au o linie de model larg. Caracteristica lor caracteristică este forma triunghiulară a suportului pentru duză, permițând curățare chiar și în locurile greu accesibile locuri.

 • Keya. Seturi de acest producător sunt echipate cu un sistem de spălare și de filare, special concepute.

 • „Cat roșu”. Aceste seturi sunt caracterizate printr-o formă compactă dintr-o găleată și ușor de utilizat dispozitivul de presare.

 • Hausmann. Mop acestui brand este echipat nu numai cu o duză moale, dar, de asemenea, dintii de cauciuc, păr de colectare și lână pentru animale de companie.

 • Leifheit. Galeata acestei companii este echipat cu role manevrabile pentru mișcarea mai ușoară. Precum și o caracteristică este faptul că mop este atașat la mâner cu o balama, asigurând rotirea duzei în toate direcțiile și îndoire la orice unghi. Atunci când alegeți un set de această companie este în valoare de atenție la un cost destul de ridicat de dispozitive de curățare.

Kituri de revizuire

Toate seturile de curățare cu mop-auto diagonala poate fi împărțit în mai multe tipuri. Pentru principalele diferențe în care pot fi distribuite seturile includ:

 • Forma de cupă+
 • Dispozitiv pentru împărtășanie+
 • Forma Holder pentru duză+
 • duze de fabricare materiale.

cu centrifugare

Seturile cu sunt printre cele centrifuge modelele cele mai populare. Forma a suportului pentru duză aici este rotund. Duza în sine este fabricat din bumbac lungi hamurilor fixate pe un suport de plastic sub formă de bucle. Pentru a apăsa mop cu o duză, acesta trebuie să fie plasat într-o centrifugă de filare situat într-o parte a cupei. Și apoi apăsați mânerul de mai multe ori. Apăsând conductele centrifugă, iar lichidul suplimentar va fi îndepărtat prin găuri mici.

Principalele avantaje ale seturilor cu o centrifugă pot fi atribuite faptului că gradul de rotire poate fi monitorizat independent. Depinde de rezistența și cantitatea de clicuri. Precum și duza de la hamurile lungi în formă de buclă pot colecta praf, lână și nu vor lăsa divorțuri. Dezavantajele includ faptul că pentru a efectua presa utilizând presiuni, trebuie să faceți o forță destul de mare, iar pentru cei vârstnici va fi problematică.

De asemenea, a remarcat că în pachetele lungi ale duzei sunt blocate și păr, care nu sunt îndepărtate atunci când sunt clătite. Prin urmare, duza de frânghie necesită înlocuirea regulată. Astfel de dispozitive sunt potrivite pentru spălarea linoleumului și a podelelor din lemn.

Cu un sistem de spin plat

Produse pentru curățarea cu un sistem de presare plat sunt considerate cele mai simple și ușor de utilizat și de curățare în continuare duza. Avantajul tampoane plat este că, cu ajutorul lor, puteți curăța mobilier și în locurile greu accesibile locuri. În plus, duzele pentru mop plat sunt realizate din microfibră, ea are grijă de orice tip de parchet, nu se lipește de gunoi, acesta poate fi ușor clătite și uscate rapid.

În cerere mare utilizează sistemul de „inteligente“ pentru spălarea pardoselilor Elbrus. Galeata acestei companii este echipat cu un cărucior confortabil pe roți facilitarea mișcării sale. Și auto-curățare Perie în procesul de spălare elimina imersiunea mâinilor în apă.

cu pedală

Seturi compuse din mop și găleți cu o pedală sunt echipate cu așa-zisul sistem „mâini curate“. Pedala de presare pentru duze situate pe fundul găleții este activat prin apăsarea. Acest sistem elimină complet atingerea apei și a duzelor cu mâna.

Acesta include, de asemenea, un astfel de dispozitiv chiar și vârstnicii. MOP-ul de auto-examinare poate fi recomandat pentru utilizarea chiar și persoanele cu dizabilități, deoarece procesul de filare este cât mai ușor posibil.

Cu găleți pliabile

Sistemele cu găleți pliabile sunt cele mai scumpe și mai voluminoase. Aplicați cel mai adesea pentru curățenie de birouri sau spații cu o suprafață mare. În astfel de seturi, găleata are mai multe secțiuni care sunt așezate prin ridicarea părților individuale. De regulă, astfel de găleți au mai multe secțiuni pentru apă, precum și un tampon pentru un mop cu o duză.

Unele modele de astfel de găleți sunt echipate cu spălări pentru detergenți și dezinfectanți.

Criteriile de alegere

Abordați alegerea unui anumit set pe care aveți nevoie foarte atent. Pentru a ridica cea mai potrivită opțiune pentru curățare, trebuie să respectați mai multe criterii de bază pentru alegerea acestui dispozitiv.

 • Achiziționați produse numai un producător dovedit, familiarizat cu recenziile cumpărătorilor care au folosit deja acest produs.
 • Atunci când cumpărare ar trebui să fie preferat de magazine și magazine de rețea mari de vânzare aparate de uz casnic.
 • După plată, ar trebui să salvați cecul și cardul de garanție pentru o lună. Și dacă căsătoria din fabrică va fi detectată la utilizarea, mărfurile trebuie înlocuite sau resetarea fondurilor.
 • La cumpărare, trebuie să acordați atenție calității materialelor din care se fac găleata și mopurile.
 • Cupa trebuie făcută din plastic durabil fără mirosuri ascuțite. Nu ar trebui să aibă chipsuri, fisuri și zgârieturi adânci.
 • Mânerul este mai bine să alegi metalul cu posibilitatea de a ajusta lungimea. Acest lucru vă va permite să ajustați înălțimea mopurilor sub înălțime.
 • Când cumpărați, ar trebui să luați o găleată pentru mâner și ridicare, nu ar trebui să cadă pe o parte, altfel, când o turnați în ea, va fi imposibil să o purtați.
 • Atunci când alegeți o găleată cu un sistem manual rotund, atenția fiabilității centrifugăi însăși și a materialului din care este făcută ar trebui să fie dată. Mai bine, dacă este un metal care are un sistem de fixare fiabil, nu vorbește și nu coboară atunci când panta.
 • În timpul achiziționării unui set, ar trebui să aveți grijă de achiziționarea de duze suplimentare pentru chiuveta de etaje.
 • Merită să luați în considerare dimensiunea găleții, deoarece sistemele voluminoase pentru curățare pot fi incomod și pot lua o mulțime de spațiu în timpul depozitării.
 • Atunci când alegeți, este necesar să fiți ghidați de cerințele individuale de configurare pentru curățare. Deoarece chiar și cel mai bun sistem, potrivit unor, poate inconfortabil pentru alții.

Astfel, atunci când cumpărați un set de spălare a podelei, merită să tratați cu atenție toate caracteristicile și recomandările.

Deoarece curățarea umedă în camera rezidențială trebuie efectuată de cel puțin 2 ori pe săptămână, iar în apartamente, în cazul în care animalele de companie sunt conținute, zilnic, kitul de curățare trebuie să fie cât mai confortabil și ușor de utilizat. La urma urmei, sarcina sa principală este de a simplifica și de a ameliora procesul de spălare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: