Cum să alegeți un mop cu un burete și să-l utilizați?

Cum să alegeți un mop cu un burete și să-l utilizați?

Mop cu un burete nu este greu primul asistent în curățare și inferior, cu excepția faptului că buretele de spumă este. Cu fiecare zi, funcționalitatea modelelor produse este în creștere, iar utilizarea lor devine din ce în ce mai convenabilă. Ar trebui să știți ce fel de tampoane cu bureți, nuanțele de alegere și de îngrijire au existat acum.

Vizualizări

Există mai multe soiuri principale de mop.

 • Cel mai comun model de – mop cu un burete spumă sub forma unei role. Ei aproape întotdeauna pot fi achiziționate în supermarket obișnuit, ea are un preț accesibil. Acesta este echipat cu un mecanism de împingere. prese Burete cu o pârghie specială. Din păcate, bureții se deterioreze rapid și necesită înlocuirea regulată. Atunci când spălare suprafețe cu un strat mare de murdărie poate lăsa un divorț. Există analogii cu un burete de melamină, dar, de regulă, acestea sunt folosite pentru spalarea geamurilor. Modelele cu duză de poliuretan spumat sunt utilizate pentru curățarea lână lichid sau animal vărsat.

 • șurub Deck. Este un agregat cu un mâner lung de metal în formă de țeavă și o grămadă de panglici de bumbac. Metoda verticală presată. Curățarea acest mop nu are calitate bună, dar este potrivit pentru colectarea gunoiului mare și curățare umedă a plinte. O astfel de duză combatante și lung rămâne umed.

 • Tampoanele Rope. Similar cu șuruburi punte, dar în loc de panglici sunt frânghii folosite. Curățarea astfel de modele este, de asemenea, nu sunt eficiente, acestea sunt cele mai potrivite pentru curățarea umedă de linoleum.
Citește mai mult  Alegeți un mop de cauciuc

 • Un alt model comun – Butterfly Mop. Ea este spongioasă, dar are un mop excelent, cu un sistem de presă cu role. Grație unui mecanism special de pe mâner, buretele poate fi îndoit în jumătate. Produsul este destinat pentru spălarea pardoselilor sub paturi, precum și pentru colectarea unui web. De obicei, burete spuma înlocuit e, dar pentru modelele de vânzare cu bureți de celuloză. Ele absorb umezeala bine, ei colectează gunoi mici, dar, după cum spun cumparatorii, uzura repede.

Este demn de remarcat faptul că nu există nici ideală în toate aspectele legate de mopuri. Fiecare necesită înlocuire cârpe, bureți, și, uneori, reparații. Toate modelele nu se poate face apel uscat și se lasă o pistă umedă pe suprafață după curățare. Cea mai bună duză este microfibre cu fibra disecat.

Sfaturi pentru alegerea

Când alegeți un mop, trebuie să vă amintiți că modelul drag nu înseamnă cel mai bun.

 • Cel mai bine este să achiziționați un model cu un mâner telescopic sau pliabil. Astfel de produse sunt mult mai convenabile în depozitare decât mopul cu mânere obișnuite.
 • Mânerul trebuie să fie metalic, modele de plastic pauză rapid. Alte detalii pot fi plastice, dar trebuie să fie largi.
 • Cea mai bună opțiune a duzei nu este un burete de spumă obișnuită, ci microfibră. Mai ales este bun pentru spălarea ferestrelor.
 • Pentru a spăla mașina, este mai bine să cumpărați o cârpă specială de mop.

Modele populare

Există lideri de piață în ultimul an.

 • Ca și în planul multor alte produse de uz casnic, ratingul este condus de LeiFheit producător german. Modelul LeiFheit 57029 Fabricat în combinație de nuanțe gri și turcoaz, se caracterizează printr-o durată lungă de viață. Caracteristici distinctive – duză de microfibră de înaltă calitate 360 ​​°, mâner metalic durabil, sistem bun de spin.
 • Modelul producătorului Vileda este aproape aceeași poziție numită Ultramax Easy Twist 203030. Are un mâner confortabil confortabil cu încuietori de cauciuc. Concepute pentru spălarea nu numai a podelelor, ci și. Are o duză de microfibră de înaltă calitate care nu deteriorează suprafața. Fabricat în roșu.
Citește mai mult  Tipuri de cupe pentru curățare la domiciliu

Printre lideri se poate observa, de asemenea,:

 • Hausmann Hm-39+
 • Xiaomi Deerma Spray Mop TB500+
 • York 073110.

Printre produsele producătorilor spațiului post-sovietic este de a evidenția modelele:

 • Lyme bilateral 601465+

 • Lyubasha cu o pompă de pulverizare 603787+

 • Lyme Butterfly 601468+

 • Roșu pisica caodle mopm4 310416.

Cum se utilizează?

Nou, niciodată folosit de MOP mai întâi Este necesar să înmoaie buretele. Spălați imediat podeaua Acest produs este imposibil. Trebuie să se apeleze în apa fiartă cu găleată și să coborâți mopul acolo, astfel încât buretele să fie complet imersat în apă. Produsul trebuie să fie într-o astfel de stare de aproximativ 5 minute. Aceeași procedură trebuie repetată în cazul în care mop nu a fost folosit pentru o lungă perioadă de timp, iar buretele trebuie să fie din nou.

Un alt punct important în procesul de utilizare mop – înlocuire burete. Schimbați buretele pe mopul unor modele pot fi problematice. Dar, de regulă, faceți-o pe modelul obișnuit mediu bugetar este ușor.

Cea mai simplă soluție este de a scoate buretele vechi, uscați-l și mergeți cu ea în orice magazin de cumpărături major. Este necesar să alegeți un burete detașabil, concentrându-vă asupra rădăcinilor vechiului. Rădăcinile de burete sunt atașate la un mop de cablu metalic. De obicei au 4 bucăți. Este important să verificați dacă distanța dintre rădăcinile modelului vechi coincide cu distanța dintre rădăcinile noului model. În medie, un mopuri poate fi schimbat la 10 de ori un burete.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: