Alegeți mop cu mop

Alegeți mop cu mop

Curățarea umedă vă permite să mențină în orice casă curățenia, și, în plus, este cheia pentru sănătatea locuitorilor săi. Toate acestea sunt bine înțelese, totuși să spală pardoselii puțini oameni ca – principalul motiv este inventarul incomod. Cu toate acestea, creatorii bunurilor de uz casnic produse au fost de mult timp oferite o alternativă ergonomică și funcțională la cârpele sexuale. Să trăim pe descrierea lui Mops, soiurile și profesioniștii lor.

Ce este mopul?

În esență, MOP este o cârpă modificată pentru curățare podea umedă. Mama și bunicile noastre pentru aceste scopuri au permis tot felul de cârpe – haine inutile, foi uzate și prosoape vechi. Cârligele sexuale speciale din bumbac sau microfibră au mers mai puțin îndeaproape.

Cu toate acestea, toate aceste consumabile nu sunt atât de confortabile în muncă. Astfel de cârpe tot timpul alunecă de la mop și, de asemenea, să absoarbă umezeala și, uneori, lăsați pe divorțele murdare de suprafață. O alternativă la ele a devenit MOP – o cârpă de design special, baza sa de lucru constă într-o multitudine de perle groase din fire răsucite sau o rețea modernă cu caracteristici de înaltă performanță.

Utilizarea mopurilor are o mulțime de avantaje în comparație cu echipamentele tradiționale de recoltare, și anume:

 • Îmbunătățește calitatea de curățare a suprafețelor+
 • Reduce timpul de curățare+
 • Reduce consumul de detergenți de uz casnic+
 • El are rezistență la abraziune – resursa operațională a acestor produse este de 2-3 luni+
 • Colectează în mod eficient murdăria în zonele greu accesibile, unghiurile, plintele și, de asemenea, utilizate pentru spălarea treptelor, pereților și plafoanelor+
 • Mopele MOP oferă o rotire la distanță, datorită căruia mâinile rămân uscate și curate+
 • Designul permite curățarea metodei de pulverizare.

Cu toate acestea, există și dezavantajele sale. Costul mopului este deasupra mopului tradițional. Cu toate acestea, având în vedere durabilitatea și funcționalitatea designului, aceste costuri cu mai mult decât vor plăti.

Revizuirea modelelor Swabr

Cea mai mare parte a răspândirii de mopuri au fost în viața de zi cu zi. Ele nu sunt mai puțin cerute de curățătorii profesioniști. Mai multe soiuri de astfel de inventar.

Cu duza plană

Mopurile plate sunt metalice sau plastice. Mânerul, de regulă, telescopic cu un club euro, astfel încât acesta să poată fi prelungit și ajustat sub creșterea utilizatorului. Forma suprafeței de lucru poate fi triunghiulară, trapezoidă sau dreptunghiulară. Dimensiune de obicei 40×15 sau 46×16 cm. Mop atașat la seif cu centuri, buzunare, conexiuni filetate sau benzi.

Mopul plat din microfibră folosește cea mai mare popularitate. Aceasta este o rețea, constând din fibre sintetice care nu sunt predispuse la boală. În procesul de fabricație, fiecare fir este împărțit și, prin urmare, dând higroscopicitate specială. Datorită acestei proprietăți, suprafața detergenților deține o cantitate mare de umiditate, acest lucru permite unei persoane angajate în curățare, rapid și fără divorțuri pentru a trata o suprafață mare a suprafeței podelei. În plus, fibrele microfibrătoare au o încărcătură pozitivă, datorită prafului care atrage. Astfel, în timpul curățării, murdăriei și particulelor de praf sunt atrase de chiuvetă și nu redistribuite peste suprafață.

Citește mai mult  Tipuri de cupe pentru curățare la domiciliu

Cu o duză combinată

Textura duzelor este eterogenă, variază de dimensiunea caracteristicilor Villi, grosime și operaționale. Acesta este motivul pentru care combină adesea materialele pentru a obține un efect maxim. De exemplu, Folosim elemente cauciucate, datorită căruia Mopul îndepărtează mai repede contaminanți foarte puternici și fibre acrilice care atrag particulele de praf.

Cu podele pentru spălarea podelelor

Mop cu filare arată ca o rolă de spumă, fixată pe un mâner puternic, de obicei are o suprafață de relief. Baza unei astfel de mop este din plastic sau metal. Toate excesurile de lichid din burete sunt îndepărtate folosind un mecanism de stoarcere încorporată. Principiul acțiunii sale este simplu – În partea de jos a mopului este plasată mâner, cu creșterea, activează o pereche de scânduri. Pornirea mișcării, ele captează rola pe întreaga lungime și stoarce lichidul din ea.

Astfel, în procesul de spălare a podelelor, mâinile nu sunt în contact cu apa murdară și rămân uscate și curate. Da, iar procesul de curățare a spațiilor este mult mai ușor. Acest model este solicitat pe scară largă în sfera profesională.

„Kentucky”

În clearance-ul profesional, tipul de mopuri „Kentucky” sunt adesea folosite. Această varietate de detergent de frânghie. Este o versiune specială a inventarului cu o clemă care vă permite să fixați un mop de înlocuire.

„Kentucky“ este o anumită simbioză de un mop clasic, cu care toată lumea este familiarizat cu copilăria îndepărtată, și a tehnologiilor progresive. Pentru a obține o funcționalitate maximă, creatorii inventarului conectat aluminiu inoxidabil si plastic. Aluminiu rezistent la coroziune este materialul optim de inventar care, datorită sale funcționale, contactul cu un mediu umed. În plus, aluminiul cantareste putin – nu mai mult de 2 kg, pentru comoditatea de prindere pe inserțiile mâner din plastic sunt furnizate.

Posibilitatea de a înlocui mopuri permite „Kentucky“, pentru a face față cu ușurință de spălat podeaua suprafețelor de toate tipurile, curățarea ferestrelor și a pereților. Dispozitivul poate fi utilizat chiar și pentru spălare tavan. Astfel, utilizatorul va fi incantati de necesitatea de a cumpăra un inventar suplimentar.

Avantajul „Kentucky“, de asemenea, în faptul că este foarte convenabil să se spele și să schimbe MOP – acest lucru este deosebit de important în cazul în care aveți nevoie pentru a procesa spații mari atunci când mopul este operat în mod intensiv.

Taft

Cel mai de distribuție a primit mop spiralate. Baza conține o multitudine de umectare de fibre răsucite, care sunt realizate din bumbac. Un astfel de material nu se acumulează electricitate statică, în timp ce absoarbe volume mari de apă de fluid și în mod colectiv colectează toate masele noroi, nu părăsesc divorțurilor. Acesta poate fi spălate într-o mașină obișnuită, la temperaturi de până la 40 de grade. O astfel de suprafață de curățare conține bucle de frânghii răsucite, lungimea care ajunge la 37 cm. Masa acestei baze a este 300-400 g.

Citește mai mult  Cum să renunțe la mânerul din canapea de piele?

Pe butoane

cețuri Popularitate primite pe butoane. În acest caz, suprafețele de curățat sunt fixate pe baza butoanele din oțel inoxidabil. Ele pot fi realizate din aluminiu sau materiale plastice. Astfel de produse au o marjă mare de putere. Ca o regulă, alternante rânduri cu particule abrazive sunt implicate, datorită căreia performanța generală a mopului este îmbunătățit în mod semnificativ.

Cum de a alege?

La alegerea unui papă ar trebui să fie pornind de la caracteristicile de funcționare a inventarului. Deci, pentru întregul grup de spații (instituții medicale, școli, grădinițe) sunt cerințe stricte stabilite pentru curățare de calitate. Ei au găsit reflectarea lor în marcaj:

 • roșu – Proiectat pentru site-uri cu risc ridicat (pisoare și toalete)+
 • Galben – Folosit în instituțiile de învățământ și laboratoare cu experiență+
 • albastru – Se aplică în toate tipurile de curățare, acestea sunt modele universale+
 • Verde – astfel încât Marks sunt marcate, destinate pentru menținerea ordinii în mese camere, restaurante, în bucătării și alte elemente de catering.

Mops destinate pentru apartamente și case particulare de curățare diferă în două caracteristici de bază – pentru uscat sau curățare umedă. De regulă, sunt prevăzute suprafețele de curățare pentru curățarea „umed“ pentru o lenjerie, precum și fundație spongioasă. Acestea sunt folosite pentru pardoseli mâner în sala de duș și în bucătărie într-un complex cu substanțe chimice de uz casnic. După terminarea curățării, acestea ușor spălate cu apă și se usucă repede.

Perii de curățare chimică sunt mult mai renumite ca perii pentru praf zdrobitoare. Ei au un cap plat mare și sunt completate de un compus balama, în detrimentul pe care le pot pătrunde cu ușurință în zonele greu accesibile. Particulele de murdărie din pol sunt îndepărtate prin agitare pe stradă, în caz de contaminare severă, este posibil să-l crawl în soluția de săpun sau pentru a porni în mașină pe moduri blânde.

Atunci când alegeți un mop, regula principală este validă – aceasta trebuie să se apropie cu exactitate Flylander. În mod ideal, acestea trebuie să aibă un producător. Dacă nu există nici o astfel de posibilitate, ar trebui să se concentreze asupra fermoarului. Acestea pot fi opțiuni pentru „Kentucky“ sau cu un suport de urcare pentru duza coarda.

Flaunder echipate cu dispozitive de blocare de pe margini este folosit pentru produse cu buzunare, butonul pedalei este de obicei situat în mijloc. Când este apăsat, suportul este de două ori la fel de bine, iar acest lucru vă permite să reducă suprafața de spălare în găleată, umezește și strângeți în același mod. Aceste mopuri au centuri care sunt inserate în zăvoarele și comprimării.

Citește mai mult  Alegerea unui burete pentru curățare

Cu toate acestea, ține cont de faptul că Mops de calitate scăzută au astfel de curele, uneori, din cauciuc alunecos – acesta este slab fixat prin dispozitive de blocare.

Cum se spală?

De obicei, companiile de curățare sunt utilizate pentru a obține o suprafață ideală curată utilizează în mod regulat deputați de mai multe tipuri. La prima etapă, se aplică un inventar uscat, acesta este fabricat din material bazat pe microfibră sau fire. El este proiectat pentru a colecta murdăria uscate, precum și de praf și nisip.

Alte utilizări un MOP umed, se pare ca o reducere de o problemă microfibră sau un pachet de frânghii, formate din fire răsucite. Un astfel de inventar este indispensabilă pentru a îndepărta murdăria și grăsimea din zonele greu accesibile.

Apoi, se utilizează peria de umiditate preliminară. Suprafața de curățare a microfibră este umectat în prealabil cu apă și agent de curățare. De obicei, astfel de suprafețe sunt atașate la velcro, ca urmare a acestei puteți înlocui rapid. Folosind aceste mop vă permite să eliminați toate umezeala excesivă de pe suprafața.

curățare de finisare se face folosind mopes din microfibră bazat pe poliamidă și poliester. Ele sunt asamblate și întârziate din apă de suprafață și murdărie în mod eficient. Acesta este un inventar funcțional, acesta își păstrează parametrii de funcționare la 500 de cicluri de curățare.

Revizuirea ar fi incompletă dacă nu ne-am oprit pe tehnica de spray-curățare. Acest sistem implică utilizarea unui echipament de recoltare specializate dotate cu apă și spray-rezervor. Când apăsați dispozitivul de umiditate din rezervor în cantitatea dozată cade pe MOS și inmuiati-l, după care puteți începe curățarea.

O astfel de tehnică este o optimă pentru curățarea camere mici – restaurante și birouri, precum și etapele. Metoda este ideală pentru curățarea locală. produse chimice de uz casnic se stropesc dozate datorită acestui consum de substanțe chimice de uz casnic scade semnificativ.

În concluzie, vom oferi recomandări cu privire la stocarea MOP.

 • modele cu stoarse o rolă de spumă stocată într-o găleată cu apă. Ea nu dă un material poros spongios să se usuce și crumble. În cazul în care spuma de cauciuc devine solid, atunci el va trebui să fie în apă pentru o lungă perioadă de timp pentru a reveni pe deplin plasticitate lui.
 • mopuri plate după necesitate utilizare clătiți și uscați. Dacă acest lucru nu se face, fibrele sunt foarte rotite și au existat.
 • Dacă lăsați MO-urile să se prăbușească în recipient fără acces la aer, atunci va dobândi un miros neplăcut care va rămâne în interior după curățarea sa.

Despre cum să alegeți un mop, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: