Mergem la est: stilistii au remarcat faptul că moda modernă se străduiește din ce în ce mai mult pentru tradițiile estice

Tendința unică a remarcat stilistii care au analizat cele mai recente spectacole de moda a lumii – de la saptamana de moda in Paris in zilele de moda araba Arabia zile de moda – În viața de zi cu zi a femeilor, încălcând literalmente motivele arabe în haine.

Pentru schimbarea mini-fustelor, vin modelele alungite, și chiar și la toate fustele de la podea, pentru a înlocui rochii de montaj – tunici largi și destul de libere și balustrade și pietre. Reamintește un basm despre lampă Aladdin.

Mergem la est: stilistii au remarcat faptul că moda modernă se străduiește din ce în ce mai mult pentru tradițiile estice

Motivele estice se bate în mod persistent în moda de zi cu zi care arată lux. Cele mai populare materiale din acest sezon au fost mătase, catifea și organza – țesături tradiționale pentru frumusețile estice. Din ce în ce pe rochii puteți vedea modelul persan al IKAT sau variațiile sale.

Din ce în ce mai mult femeile purta eșarfe. Musulmanii în același timp au învățat bine să combine Hijab cu pantofi de călcâi, și Abai tradițional cu blugi ruși. Restul ia în funcțiune numai elementele individuale ale modei orientale – Eșarfe organza largi, decorațiuni luminoase și atrăgătoare.

Istoricul de modă Alexander Vasilyev a spus asta Islamizarea întregii industrii de modă vine. Iar musulmanul Abai a intrat deja în colecția de Dolce și Gabbana, iar Fashionian Michael Sinko, care este renumit pentru hainele sale fabuloase în stilul nopții arabe, se îmbracă deja Jennifer Lopez, Lady Gaga, Mariah Carey și multe alte stele.

Și experții cred că este doar chiar începutul.

In ultimul secol, moda femeilor căutat să sincer, cu fiecare deceniu, femeia a fost expusă tot mai mult, și, se pare, momentul maxim de suprasaturație. Și acum scurt, rochii și fuste transparente și chiar absența lor nimeni nu va fi surprins și nu este interesat.

Dar unii care nu mai misterioase deschis totul pentru toată lumea la un control, acum, dimpotrivă, este la modă.

Experții de moda recomanda să ne amintim cât de repede a câștigat dragostea femeilor East Turban, care sunt acum femei chiar combina cu jachete rocker, pene si pomponilor. Următorul pas este pentru Abay, spun expertii. Este perfect combinat cu adidași și pantofi, și cu jachete.

Abaya este o rochie de femei tradițional arab lung cu mâneci și fără o curea. În cultura națională este destinat pentru purtarea locuri publice. Rochia este adesea decorate cu broderii, margele, strasuri.

Deja, Abaiya se găsește adesea pe femeile care nu sunt musulmani, dar în curând Moda pe o astfel de rochie va fi lansată pe străzi urbane, Stilisti încrezători.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: