Nu este nimic de ascuns: sânii goi se numește cea mai îndrăzneață tendință de vară, spacked de paiete

tendință luminos neobișnuită a capturat lumea. Moda a venit Glitter Țâțe – „Piept Brilliant”.

Doamnele de orice vârstă, în orice dimensiune a bustului, sunt exposeding piept și generos în creștere cu paiete si pietre decorative gluculate pe autocolante.

La început, astfel încât strălucește în sensul literal cu cuvintele reprezentantului sexului frumos mulțumit numai abonații din rețelele sociale, dar acum fenomenul a mers dincolo de hobby-uri pe Internet, și în această formă Femeile au început să apară la evenimente de masă, la festivaluri, la petreceri.

Experții nu exclud că cei mai curajoși reprezentanți ai gen frumos va veni în curând în stradă, în orice caz, în orașele stațiune este deja perspectiva viitorul apropiat.

Nu este nimic de ascuns: sânii goi se numește cea mai îndrăzneață tendință de vară, spacked de paiete

Pentru un piept de sex feminin, în acest an a devenit o adevărată „epoca de aur“ – moda salută refuzul de sutiene strânse și, în același timp, nu pune cerințe înainte strânse pentru dimensiunea bustului – Posedăm orice san poate fi in siguranta lor „comori“ ale acestei lumi.

„Sânii Brilliant“ este destul de simplu – este suficient pentru a acoperi sclipici, stick de tot ceea ce lucește, inclusiv strasuri. Și aici el este – o imagine unică este gata. Recent, stilistii au observat că toate paiete nu sunt limitate, iar frumusețile au început să aleagă vopsele pâlpâitoare pentru corp, folie, cristale, pene.

Înainte de a aplica o imagine dinamică, degresează decolte zona de piele, gelul de păr i se aplică. Și când va fi creat un design strălucitor, acesta este fixat cu un puternic lac de fixare.

În această formă, este de dorit să scadă sub ploaie și să sară în piscină. Da, iar la soare nu este recomandat pentru o lungă perioadă de timp – lipici și vopsea vor slăbi, curge și toate frumusețile pe care le-ați creat cu o astfel de fantezie vor fi sacrificați cu ei.

Citește mai mult  De la revolta din anii '80 modelul: Fiica Larisa Guzeev a arătat de transformare elegant

Bloggerii de frumusețe susțin asta Următorul pas în următoarea tendință va fi pradă strălucitoare – „preoți străluciți”. Primele încercări au deja un loc de a fi, deși nu au primit încă pe scară largă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: