Pe marginea eșecului: 6 semne explicite de lucruri ieftine și gustul rău sunt numite

Încercați să salvați atunci când cumpărați haine și încălțăminte este normal. Dat fiind faptul că nivelul de venit al majorității rușilor nici măcar nu permite să se apropie de magazine de brand, de către și mari și nu există nici o alegere specială – Trebuie să salvați să se îmbrace frumos și ieftin.

Dar expertii de moda a avertizat – rigiditate excesivă atunci când lucrurile de cumpărare poate juca o glumă dornici cu moda – există șase semne explicite că observatorul atent va imediat promptă că lucrurile pe ieftine printesa, transportul – dovleac, și, în general, gustul doamnei rău.

Pe marginea eșecului: 6 semne explicite de lucruri ieftine și gustul rău sunt numite

Este aceste șase semne și sunt numite, deoarece este avertizat, după cum știți, aceasta înseamnă aproape deja înarmat.

1. Katyushka

Neplăcut de rulare bulgări pe haine – plaja tuturor lucrurilor ieftine de calitate redusă. Acesta este modul în care de slabă calitate se comportă tricotaje de ieftine, cu privire la producția de care a fost în mod clar salvat. În mod similar, lucruri ieftine din poliester și acrilic. Ele dau afară proprietarului lor cu jgheaburi – imediat.

Destul de perechi de styrics să-și piardă aspectul său de transport de marfă. Adu același katovka – sarcina nu este ușor. Există mașini pentru înțelegerea lor, dar problema este că procesul de muncă intensivă și lung se dovedește a fi inutilă, pentru că, după spălare următoare, bobinele sunt din nou aici.

2. Târguri de vorbire

Și nu există nici o diferență mare în cazul în care, în general, se lipesc afară – în cusături, pe cale sau doar așa, în mijlocul pânzei. Nu contează cât de mult le-ai tăiat, ei vor primi în continuare din nou și perfid stea, tot în jurul valorii de notificare pe care sperați un lucru ieftine de pe piața chineză.

Citește mai mult  O situație ciudată: Vera Brezhnev fără o fustă a fost criticată pentru o lovitură ciudată de la Verona

Finala este evident – începe treptat de raspandire cusături, iar apoi lucru va deveni în general nepotrivite.

3. Pierderea formei

lucruri foarte ieftine pierd rapid forma. Pulover sunt crăpate, genunchi pe blugi incep sa bat cu bule, și chiar dacă lucrul este utilizat pentru câteva săptămâni, se pare că este deja cel puțin un deceniu de la, și fără a îndepărta, fie în timpul săptămânii sau în zilele de sărbători. Returnați forma unui astfel de lucru este de obicei imposibilă. Și orice frumusețe într-o astfel de rochie se uită în același timp amuzant și trist, ca un clovn alb de circ.

4. Pierderea culorii

Coloranți pentru lucruri ieftine aplică prea ieftine. Și, uneori, culoarea colorării este brută și, prin urmare, un lucru foarte ieftin își pierde rapid culoarea originală. De obicei, culorile luminoase se întorc după mai multe stiluri în pastel murdar. Și nu contează cum ai îngropat o astfel de rochie sau camasa, ei se vor uita mereu mizerabil și inexacte.

5. Miros

Lucrurile de calitate la podeală au un anumit miros neplăcut, încât parfumurile scumpe se vor opri. Se absoarbe în materialul încă în stadiul de producție, și nu există detergenți și capricii scumpe pentru spălare nu va ajuta complet eliminarea acesteia.

6. Abundența de paiete și paiete

elemente decorative ieftine pentru lipirea paiete, pietre periculoase și lipsă parțial face imaginea similară cu păpușa ponosită. Aceste elemente se reduce în mod semnificativ, da imediat absența gustului.

Experții recomandate în ceea ce privește deficitul de bani alege lucruri ieftine, care sunt cusute în fabrici rusești. Și să prețul fusta va fi mai mare decât pe lucrul de pe site-ul chinez, dar va fi mai bine să poarte un lucru mai lung, și toate probleme enumerate nu poate fi frică.

Citește mai mult  femeie în vârstă de 78 de ani preferă bomzhevat, în ciuda faptului că ea are un apartament
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 2
  1. Elena

    De ce produsele ieftine au de obicei gust rău? Hai să discutăm de ce se întâmplă asta și dacă există vreo soluție pentru a evita aceste neplăceri.

    Răspunde
  2. Bianca

    Ce semne explicite ar trebui să cautăm pentru a identifica lucrurile ieftine și gustul rău când cumparam?

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: