Ieftine și plin de farmec: Acasă retete de frumusete stele care sunt în valoare de un ban

Lumea stele își pot permite orice tratamente de înfrumusețare să se uite la toate sute: rubin-diamant peeling, crema de fata folosind aur de 24 de carate, plasmolifting sau pedichiură trufa (da, da, toate acestea există, și este scump scump).

Dar, în ciuda acestui fapt abundență, produsele cosmetice preferate de frumuseti de la Hollywood sunt un ban, și pot fi preparate prin orice femeie din ceea ce este în frigider. Doamnelor, scris!

Miranda Kerr

Secret Modelul Victoria scântei pe săptămână pielii cu ceai verde. Nu numai că dezvăluie porii, dar, de asemenea, hrănește pielea, contribuind la păstrarea prospețimii și tinerețea ei.

Ieftine și plin de farmec: Acasă retete de frumusete stele care sunt în valoare de un ban

Victoria Beckham

piele netedă „Perchinch“ este obligat să măști de noapte cu caise si avocado. Ambele ingrediente sunt bogate in antioxidanti a caror supersila este de a înălbitor și hrăni profund pielea.

Olivia Wilde

Actrita se luptă cu pungile de sub ochi cu pungi de ceai. După o zi grea pe zona de fotografiere, ea pliculețe în scurt Reduce apă (de preferință la rece), iar apoi le pune pe ochi. Și Voila, oboseala și ethomicity ca împușcat mână!

Scarlett Johansson

Actrita foloseste otet de mere ca un tonic, din cauza la care se mândrește cu pielea curată, strălucitoare. Acest lucru este eficient în special pentru pielea problemă, pentru care sunt caracterizate erupții cutanate frecvente.

Mariah Carey

Cantareata adauga cateva picaturi de ulei de mentă în luciu de buze, astfel încât acestea par pufoasa. Datorită faptului că Menta stimuleaza circulatia sangelui, buzele fără intervenții chirurgicale devin vizual mai mult.

Citește mai mult  Prezentator TV Nastya Ivelev din neglijență declasificat o nuntă secretă cu Elder

Erin Heatherton

Secret Angela Victoria a furat cumva un bagaj în timpul unei călătorii de afaceri, iar fata a rămas complet fără produse cosmetice. Un medic familiar, apoi a sugerat să-i că cel mai bine este de a utiliza iaurt și miere ca o mască de față. De atunci, Erin se bucură de acest viclean în mod constant!

Catherine Zeta-Jones

Potrivit actriței, căpșuni nu sunt doar delicioase, dar, de asemenea, util … pentru dinți. Mai precis, pentru albului lor. Datorită concentrației mari de acid malic, căpșuni perfect cu email se descurcă sudoare. Doar o dată pe săptămână șterge dinții de căpșuni pentru a vedea rezultatul!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: