Psihologii a spus că culoarea rujului poate spune despre femeia

Nu numai ochii poate fi considerat o oglindă a sufletului, buzele pot fi, de asemenea, informat cu privire la observatorul atent. Psihologii au ajuns la concluzia că culoarea rujului, care alege cel mai adesea un reprezentant al sexului frumos, este capabil de a fi un indicator foarte informativ al caracteristicilor sale de caracter și temperamentul său.

Femeile care prefera nuanțe roz, de multe ori se simt lipsiți de apărare, au nevoie de sprijin de la. Cu toate aceste femei cu dragoste ruj roz pentru a câștiga, cu toate că ele nu sunt capabile să-l în pace – ei au nevoie de ajutor în mod necesar, ceea ce ei vorbesc despre lume, cu o nuanță delicată a buzelor lor.

Psihologii a spus că culoarea rujului poate spune despre femeia

Doamnelor adorare ruj saturat Red, par agresiv. Și foarte des, din păcate, acestea sunt. Cel mai adesea ei suferă din cauza lipsei de atenție de sex masculin, adorări, și fără să vadă o altă cale să-l atragă atenția, încercând, în sensul literal să-l câștige de la alte femei ușor de reținut și machiaj îndrăzneț.

Ruj culoare portocalie Preferați bun și natura blând, care nu caută să fie centrul Universului, dar armonia adorabil și calm. Și este greu de spus, specialiștii spun că există un primar – ruj Orange Nuanță atrage bărbați sau fundalul emoțional calm general, care obține literalmente aceste fete.

Cherry ruj – O alegere excelentă pentru doamne sociabil, care-și găsesc mereu și pretutindeni o companie. Ei nu sunt singuri pentru că au abilități de comunicare excelente. Rețineți că multe de succes în afaceri, politica de femei prefera de multe ori de cireșe ruj.

Citește mai mult  5 cărți care vă vor ajuta să găsiți-vă și să devină fericit

Incolor luciu de buze preferă să se bucure de femeile care nu caută să atragă atenția. Ei pur și simplu nu au nevoie de ea. Cel mai adesea, buzele doamnelor sunt pictate, care sunt fericit cu căsătorit, precum și fetele nemăritate cu stima de sine normală, care nu suferă de incertitudine și forțele lor.

Si aici Bej nuanțe Rujul, potrivit psihologilor, alege mai des opusele complete – nesiguri doamnele care sunt familiare și cu fracțiunea de dorință și doamoane caută în sine și deficiențele și deficiențele lumii. Această culoare a rujului este găsită mai des la femeile care au fost căsătorite de mai multe ori și de fiecare dată nereușită.

Ruj Coral Tint preferă visatorii cărora le place să construiască încuietori de aer și să stabilească obiective pentru a obține, care este puțin probabil să fie capabili. Acestea sunt destul de simple dahas, supărat în adâncurile sufletului. Sunt greu de experimentat orice eșecuri.

Amestecat Pink-bej Dragoste și alegeți, de regulă, femeile sunt active. Ei pot lucra simultan, să învețe, să joace sport, să păstreze câteva diete stricte, să viziteze clubul de oameni asemănători care susțin un stil de viață sănătos, precum și cursuri de yoga și limbă străină.

O astfel dacă le place – atunci tot sufletul. Adesea a eșuat pe front personal, este greu de îngrijorat divorțele.

Combinaţie Coral și roz pe buze spune că o femeie preferă să fie câștigătoare în viață. Dar în afara activității profesionale, astfel de femei sunt, de obicei, foarte sincere și blânde, întotdeauna capabile să găsească susținători și să facă o impresie plăcută.

Citește mai mult  Am agățat-te cu diete și toate irosite: Renata Litvinova a dezvăluit secretul armoniei

Pomadă culoarea maro – Alegerea doamnelor îndrăznețe și decisive. Ele sunt foarte punctuale, executive, muncitoare. De obicei, nu vă căsătoriți de mult timp, deoarece satelitul este pretențios, dar prin alegerea, rămâneți adevărat pentru toată viața.

Studiul a efectuat experți de la Școala de Psihologie și Psihanaliză din Chicago. Pentru a obține astfel de concluzii, experții au analizat fotografiile mai mult de una și jumătate de mii de celebrități, atacul a fost rugat să completeze profilurile a mai mult de 7 mii femei obișnuite cu vârsta de 19 până la 79 de ani.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: