Psihologii au spus cum o femeie nu se transformă într-un cal alb și să nu devină o mătușă rea

Adesea, femeile rusești se plâng de oboseală. Ei sunt obosiți de muncă, de la probleme constante la domiciliu și de îngrijorări. Ei doresc adesea să arunce totul, miroase pe mare, dar nu este întotdeauna posibil să o faci.

Psihologii au spus cum o femeie nu se transformă într-un cal alb și să nu devină o mătușă rea

Este de înțeles și de dorința femeilor de orice vârstă au un umăr mascul foarte puternic, în care, dacă este necesar, puteți plânge și se plâng. Și un astfel de umăr nu este fiecare, iar femeile, prin urmare, obosite sunt forțate din nou și din nou se grăbească în luptă – pentru a rezolva probleme, a face bani, copii trage, accepta deciziile familiale responsabile și importante.

Se închide cerc, iar femeia nu are timp să o notificare, ca de 35 de ani, și chiar înainte, se transformă într-un cal beat, un amărât și mătușa nervos.

Având în vedere domeniul de aplicare al acestei catastrofe, psihologii au decis să dea un sfat câteva util pentru femei, cum pentru a preveni astfel de evenimente outfit. Și aceste recomandări nu privesc chiar și cei care sunt încă la începutul calea de la o fată drăguță la o mătușă rău, iar cei care au ajuns la aproape sau a ajuns la linia de sosire.

Calea este posibilă, dar numai fără mișcări ascuțite, în etape.

1. Aflați pentru a asculta-te

În primul rând, trebuie să înveți să asculți propriile dorințe. Este clar că femeia este obișnuită să trăiască de dragul altora, să-și îndeplinească un anumit loc de muncă pentru a-și asigura binele, dar acum este timpul să vă întrebați sincer și dacă este necesar pentru dvs. Cei mai puternici femei a devenit un „cal de rupere”, cu atât mai puțin dorințele ei.

Dar trebuie să încercați să răspundeți la întrebarea ce vreau pentru mine. Începeți psihologii recomandă cu bucuri mici – baie caldă, ceașcă de cafea în tăcere completă, bomboane înainte de culcare, trimite un soț pentru o plimbare cu copii și somn. Dorințele treptat ar trebui să devină din ce în ce mai mult, dar principalul lucru este de a avansa cu precizie treptat.

2. Indragosteste-te de tine insuti

Nu vă faceți griji, și anume vă place și arătați-vă îngrijirea. Începeți dreptul de a mânca, plimbare, luați-vă propriul corp și vă va răspunde în curând în întregime. Acest articol ar trebui să fie atribuit auto-dezvoltare. Fie ca orice hobby-uri, lectură, desen sau musitizing – să fie sigur de a găsi timp.

Acesta va fi timpul pe care nu poți sacrifica pentru oricine.

3. Start act

Această recomandare este înțeleasă literal – dacă nu începe să schimbați ceva în viața ta, nimeni nu va veni și nu se va schimba nimic. Încearcă să nu se grăbească. În fiecare seară, înainte de a merge la culcare te, dacă sa dovedit astăzi pentru a te iubi și de a asculta-te. În centrul oricărei acțiuni ar trebui să revină decizia conștientă de a schimba viața.

O femeie care se transformă într-un cal fragil nu se poate iubi, ea nu-i place altora. Arată ca un sacrificiu și unul dintre ei crede cu sinceritate. viață live din poziția victimei – nu cea mai buna alegere. Poate că e timpul să schimbe totul acum.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: