Push up-uri și pãtrat: tren de sistem eficient printesa Diana

antrenor personal Lady Di a spus despre exercițiile ei preferate – toată lumea le poate face!

Printesa Diana a găsit antrenorul „său“ în 1991 – a devenit Jenny Rivett. privirilor lor a coincis instantaneu, iar antrenorul a fost norocos să fie în spatele zidurilor palatului. Jenny a lucrat cu Lady Di câțiva ani, ceea ce este foarte bucuros.

Push up-uri și pãtrat: tren de sistem eficient printesa Diana

Ea a împărtășit cu bucurie 5 printesa cele mai preferate exerciții Țara Galilor. Le puteți face în fiecare zi pentru a aduce corpul în ordine.

Flotări

Push-up-uri de ajutor pentru a realiza postura perfectă și funcționează bine bine. Este necesar să se ridice pe covor, a pus mâna pe ea, îndreptați picioarele și tulpina bine fese. Înapoi în timpul flotari ar trebui să fie netede. Folosind mâinile, du-te pe podea și să revină la poziția inițială. Trebuie să faci 2 abordări de 10 repetări.

Squats

Ele sunt bune, deoarece acestea pot face orice. Există chiar și tehnicile de a pierde în greutate șolduri, în care sunt printre numai genuflexiuni. Nevoie pentru a obține în sus, plasând ușor piciorul pe lățimea umerilor și a trimite șosete. Ai nevoie pentru a stoarce fese atunci când ridicarea și coborârea corpului. Optim do 2 se apropie de 15 genuflexiuni.

Exercitarea pentru spate frumos

Împărțiți-vă mâinile pe părțile laterale și strângeți lamele cât mai curând posibil. chiar vă puteți imagina că ei comprima ceva. Cel mai bun face acest exercițiu de mai multe ori pe zi. De-a lungul timpului, veți observa schimbarea pentru o mai bună – partea din spate va dobândi o vedere frumoasă.

Citește mai mult  Pierdute: stiliști numit cel mai nu a reușit tinutele de nunta

Pentru mâini și picioare

Intinde-te pe podea și strângeți mâinile în spatele capului. îndoiți ușor piciorul stâng și ridicați-l de podea cu 10 cm. Acum ridicați umerii și capul de podea, și trageți în partea de sus a corpului spre stânga. În continuare, lift și coborâți partea de sus a corpului de la piciorul stâng. Principalul lucru este de a simți cum abdominale tulpinile musculare este un exercițiu de presă. Trebuie să faci 20 de exerciții: o lovitură de dreapta, al doilea pe dreapta.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: