Starea emoțională mai scump: Tipuri de oameni toxici, care sunt mai bine să se evite

Conținutul articolului
  1. Victimă
  2. Salvator
  3. Prizonier
  4. Judecător

Nu te întâlnești adesea oameni în a căror societate începe să simțiți rău? După comunicarea cu ei, declinul furci poate fi simțit – se pare că, odată cu tine „băută“ toată energia.

Starea emoțională mai scump: Tipuri de oameni toxici, care sunt mai bine să se evite

Vom lua în considerare în articol cele mai comune tipuri de oameni toxice – dacă este posibil, este mai bine să reducă la minimum comunicarea cu ei, starea sa este mai scump.

Victimă

Această persoană este întotdeauna într-o stare de depresie. El pare să aibă nici o energie pentru a aduce viața în ordine. Nu numai că el suferă – din împrejurime devin, de asemenea, atras în depresiv „nor“ lui.

Persoana victimei în toate eșecurile lui Vinit oricine, dar nu numai, și în loc de comunicare normale, el comunică cu metodele de agresiune pasivă.

Salvator

Salvatorii includ oameni care sunt întotdeauna gata să facă bine, și ei se impun! Ei știu întotdeauna cum cel mai bine, distribui sfaturi înțelepte și sunt gata să vină cu mai multe opțiuni pentru rezolvarea problemelor tale.

Dar nu, nu este mare de a avea un psiholog gratuit personal de 24 la 7?! Minciunile capcană faptul că salvatorul vede în toate victimele. În timp, puteți simți că nu mai puteți rezolva propriile probleme. De ce, când există un salvamar?

Prizonier

Acest om este întotdeauna sub cineva. Ce înseamnă? El este în așteptare pentru el totul va fi rezolvat, ei vor accepta soluții. Și dacă are ceva de întrebat – nu știe nimic.

Toxicitatea este că trebuie să își asume responsabilitatea nu numai pentru tine, dar, de asemenea, pentru un alt. Toate acestea ia puterea și timpul.

Citește mai mult  4 ECODES care nu numai a salva planeta, dar va permite economisirea

Judecător

Oamenii numiți judecători sunt întotdeauna gata să condamneze și să devalorizeze planurile și actele altora. Ei știu întotdeauna, „cât de bine” și sunt gata să-l voce. Desigur, acest lucru nu se face cu scopul bun, ci de a afirma.

În adâncul sufletului acestor oameni insecuritate ascuns. Nimeni nu este asigurat împotriva greșelilor – le învață pentru ei, dar judecătorul nu pare să știe despre asta ..

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: