RENATA LITVINOVA

RENATA LITVINOVA

Renata Litvinova a devenit mult timp pentru toți nu doar o actriță sau director, este o icoană de stil, și, de asemenea, ea este un mister. În această femeie fragilă, cu o voce subțire, există o forță extraordinară, energie și curaj – pentru a crea în filme și transforma munți în viață, în timp ce rămâne mereu feminin și elegant.

Biografie

Este greu de crezut, dar în 2017, Renate Muratovna Litvinova împlinit 50 de ani! Staying toate aceeași elegant și femeie puternică, Renata continuă să fie bucurat pentru a crea atât în ​​domeniul cinematografiei și în teatru, la televizor. Dar unul dintre cele mai importante interese în viața Litvinova este familia ei – mama și fiica preferată.

Începutul anilor

Renata sa nascut pe 12 ianuarie 1967 la Moscova. Mai întâi de toate, este de remarcat faptul că sute de mii de fani ai Renata Litvinova sunt obligate să stabilească idolul lor mama ei, Alis Mihailovna. Sa întâmplat ca tații în viața Renat nu a fost. Și mama mea a trebuit să lucreze mult pentru a se asigura fiica lor viitor. Chirurgul Alisa Mikhailovna, în anii sovietici a fost adesea oferit pentru călătorii de afaceri, și a fost de acord, pentru că a fost o modalitate bună de a câștiga.

Uneori Renata a mers cu mama ei în aceste excursii de afaceri, iar când mama a lucrat în oraș, a fost un astfel de rând: în mama de dimineață merge la muncă, și Renata – la școală + după școală – în „Clubul muzical”; după (deja fiica și mama până în acel moment au fost eliberați) Alice Mikhailovna la întâlnit pe Renat și se îndreptau spre casă.

Și așa a fost în fiecare zi în zilele lucrătoare. Chiar și noaptea, mama a cusut adesea pentru costumele Renata. Și întotdeauna fata a avut ocazia să meargă la filme – Alice Mikhailovna a dat fiica de bani pentru sesiunile de dimineață și când sa dovedit, s-au adunat pentru filmul de seară. Astfel încât Renata are un interes în cinema, chiar și în tineretul timpuriu.

Carieră

Publicul larg al Renata Litvinova este cunoscut ca o actriță, deși ea însăși ea întotdeauna mai mult la scenariul și directorul. În general, s-ar putea rezolva că Young Litvinova ar deveni un model. Lucrul este că există încă un studiu la școală, fata căuta în mod constant oportunități pentru câștiguri, deoarece banii din familie au lipsit întotdeauna. Și când fata a studiat în clasa a IX-a, a avut norocul să obțină un model de muncă în publicitatea decorațiilor. Deja după absolvirea școlii, Renata a organizat o competiție de lucru de către un manechin, dar paralela Litvinova a fost încercată la VGIK, iar când a aflat ce a făcut, și-a ales studiile.

Și apoi totul a mers de-a lungul laminat: Renata a învățat pe scenarist, a intrat în mediul cinematografiei. Litvinova a considerat întotdeauna apariția ei inceperea și dacă numele ei a fost filmat, a refuzat. Dar aici este primul dvs. director – Kire Muratova – după cum recunoaște Litvinova, era imposibil să refuzați. Așadar, astăzi, filmul de actrițe din Renata are mai mult de 30 de picturi, cel mai faimos din care:

 • „Trei povesti” (1997)
 • „Granita. Taiga roman „(2000)
 • „Cer. Avion. Fata „(2002)
 • „Valize ale Luperului Tuls (partea 3)” (2003)
 • „Admitator” (2004)
 • „Zeita: cum am iubit” (2004)
 • „Zhmurki” (2005)
 • „Nu doare” (2006)
 • „Melody pentru Scarmer” (2009)
 • „Generation P” (2011)
 • „Ultimul zână Tale Rita” (2012)
 • „Despre dragoste” (2015)

În calitate de regizor sau scenarist, Renata Litvinova a reîncărcat evidența urmărilor pentru multe mai multe filme, inclusiv:

 • „Nelyubov” (1991)
 • „Revelațiile oamenilor” (1995)
 • „Aspectul principal și luminat” (1996)
 • „Trei povesti” (1997)
 • „Țara surzilor” (1998)
 • „Fără moarte pentru mine” (2000)
 • Cer. Avion. Fata (2002)
 • Două într-una (2007)
 • Cruzime (2007)
 • „Teatrul Green din Zemfire” (2008)
 • „Crocus / arrow” (2010)
 • „O dată în parc” (2014)

Demonstrând astfel de fațete diferite ale talentului lor, Renata Litvinova ofera privitorului o mulțime de emoții pozitive, arată pe scenă sau în cadru foarte natural, te face să empatizezi cu heroons pe care ea joacă și parcelele pe care ea scrie. Orice fan al ventilatorului Renata Litvinova poate bucura doar talentele ei în teatru, în cazul în care actrița joacă în mod regulat. În plus, Renata se potrivește în mod periodic întâlniri cu publicul: oricine poate veni la o astfel de seară de creație.

Viata personala

Renata Litvinova în viața merge întotdeauna liber și un pic separat. Probabil, ea a învățat asta de la mama sa, care trăiește toată viața, indiferent de bărbați. Astăzi Renata nu este căsătorit, și în conformitate cu propria ei recunoaștere, ea nu este în căutarea unui partener cu care ea ar dori să facă o viață relație și divide. Timpul liber al Renata petrece cu cei mai apropiați oameni – Mama, fiica lui Ulyana, o prietena de lungă durată – cântăreața Zemfira.

Soț

Renata Litvinova sa căsătorit de două ori, dar atât căsătoria sa dovedit a fi scurtă. Actrița însăși spune că, poate, ea nu este pur și simplu creată pentru viața de familie.

Primul ales a fost generatorul de film Alexander Antipov. Cu privire la aceste relații de renata nu au dat niciun comentariu în presă. Se știe doar că s-au căsătorit în 1996, iar în următoarea deja divorțați.

A doua căsătorie a existat un pic mai mult: în perioada 2001-2007, Renata Litvinova a fost căsătorit cu Leonid Dobrovsky om de afaceri. În această uniune, sa născut singura fiică Renata – Ulyana Dobrovskaya.

Fiica

Ulyana este foarte asemănătoare cu mama ei. Acum, ea este de numai 15, dar ea este deja fotografiere în unele poze cu Renata și arată ca o stea de pornire al filmului.

Când Ulyana avea 10 ani, Litvinova a tradus mai întâi o fiică de la o școală obișnuită la o instituție de învățământ la Ambasada Franței și când fata era puțin confortabilă cu limba, a trimis pe Ulyana la antrenament la Paris. Acolo Ulyana trăiește până în ziua de azi. Renata, desigur, este îngrijorată de fiica ei, dar în patria sa era mult mai îngrijorată de ea.

„Am văzut-o nefericită în școala rusă. Sunt foarte critică pentru sistemul nostru educațional: unele teste, lecții de ieșire, rapoarte… În același timp, nu există cunoștințe, nu numai pentru copilărie – stres constant. Și, de asemenea, o atitudine teribilă, lipsită de respect față de băieți față de fete, fete unul altuia, profesori pentru studenți. L-am trimis pe Ulyana să studieze în Franța și acum nu vrea să se întoarcă „. RENATA LITVINOVA

În intergrand, actrița și fiicele ei pot vedea numeroasele lor fotografii comune. 2016 Shots arată cât de mult a crescut fetița și cum arată ca mama ei.

Retele sociale

Apropo, ca toate persoanele publice, Renata se bucură activ de Instagram, Twitter, servicii Facebook și Vkontakte. Practic, informațiile sunt publicate cu privire la activitatea profesională a actritei, scenariului și directorului. Dar, uneori, există un loc pentru unele informații din viața personală a Renata.

Citate

Renata Litvinova are un talent, nu a susținut toată lumea: ea știe cum să intereseze spectatorul. Iar punctul de aici nu este numai în apariția ei, uneori mult mai curios și semnificativ exact ceea ce spune Renata. Multe dintre zicile ei devin excursii acoperite. Desigur, în cea mai mare parte, nu este atât de mult expresii din viață, cât de multă expresie a heroinei ei în filme. Dar am dori să alocăm exact frazele vorbite de Renataya Litvinova la momente diferite, în diverse interviuri.

Trebuie să se admiră reciproc, spunând omului că este talentat, frumos. De ce să economisiți pe admirația reciprocă? La urma urmei, viața este atât de scurt, suntem toți candidații pentru cei morți.

Îmi place urban nebun. M-au inspiră mult mai mult decât modelele din reviste.

Dacă vă place, să mergem. Când sunt controlate, izolate, gelos, să interzică se angajeze în ceea ce vrei, te condamna pentru activitatea dvs., displace. Iubirea este libertate. Și, de asemenea, dacă nu iubești pe nimeni, ești lipsit de sens…

Carte

În plus față de toate celelalte hobby-uri și lecții, Renat Litvinova a fost în măsură să găsească timp pentru a elibera propria sa carte – „posedă și aparțin“. Au existat romane și filmcenery scrise de Litvinova, cartea a fost scrisă și se pregătea pentru a imprima cu sprijinul Kira Muratova – o autoritate de necontestat pentru Renat.

Secretele de frumusețe

Conform datelor publicate în surse oficiale, creșterea Renata Litvinova este de 176 cm, greutatea este deținută în termen de 60 kg. Desigur, la o astfel de vârstă orice femeie este foarte dificil să rămână atât de subțire. Cum reușește să redenumeze? Vom dezvălui mai multe secrete, datorită cărora actrița nu creșterea în greutate, și încă mai are o piele fara cusur si parul de lux.

Pentru figura. Kinodiv îi îndeamnă pe toți să-și urmeze exemplul – nu prea mult și nu leneș. Actrita exclude prăjit și grăsime din dieta sa (în primul rând – carne), produse de făină (pastele din soiurile solide nu includ aici), lapte, nu bea vodcă. Consideră că din alcool este mai bine să vă permiteți un vin bun în cantități mici.

Pentru păr. O dată pe săptămână, actrița se freacă de masca dintr-un amestec de ulei de raze, gălbenuș și brandy.

Pentru pielea corpului. De două ori pe săptămână – scrub de casă: sare de mare și ulei de argon.

Dar îngrijirea pielii Renata Trusts numai profesioniști: actrița vizitează în mod regulat un specialist în frumusețe într-unul din saloanele de înfrumusețare de la Moscova, Litvinova face cel mai adesea o procedură specială de întinerire „Gold Icra”.

Nu atât de mult timp în urmă, Renata a devenit prieteni cu sport – a devenit în mod regulat vizita sala de sport și urmați instrucțiunile de un antrenor personal.

Stilul Renata Litvinova

costumele Renata Litvinova nu sunt doar bine compuse, haine, incaltaminte si accesorii. Numele actriței a fost mult timp asociat cu stilul său inimitabil. Printre varietatea de arcuri luminoase se pot distinge prin mai multe caracteristici caracteristici inerente Renata tinute:

Rochii

La etaj. Opțiunea perfectă pentru imaginea care a devenit o carte de vizită Renata Litvinova, – Retro. Crown machiaj si actrita coafura sunt cel mai bine combinate cu o astfel de tinuta. În acest caz, importanța alegerii soluțiilor materiale și culori se deplasează în fundal. Principalul lucru aici este stilul, coafura si machiaj universal, care demonstrează cele mai multe ori Renata, sunt potrivite peste tot.

Midi. Lungimea mai practică de rochii este, de asemenea, de multe ori găsit în costumele lui Litvinov. Aceasta este o opțiune pentru o femeie oraș energetic, care are nevoie de timp peste tot. Lungimea rochiei pentru fiecare zi ar trebui să fie o astfel de femeie să aibă posibilitatea de a se deplasa la o plimbare rapidă, și, dacă este necesar, chiar executați.

Rochie neagră mică. Acest stil pentru un cocktail pentru toate timpurile, care odată a dat lumea Coco Chanel, iubește foarte mult Renata. De multe ori apare în partidele seculare în această formă. Apropo, costumele Cassel Litvinova nu este mai puțin iubește.

decoratiuni mari

O altă caracteristică, inerentă stil Renata Litvinova – inele Volumetric și brățări, coliere sweatured – din nou foarte relevant. Noi oferim toate fashionists inspirate de imagini cu Renata înainte de a elabora propriile lor haine tendință.

Pearl și voal

În mod excepțional și feminin combinație romantică. Doar vine la acele fete care poartă rochii și fuste, pălării elegante și o adora stilisticii retro.

Ochelari de soare

În imaginile Renata, acest accesoriu se gaseste foarte des. Dar nu de mult acest lucru este demn de remarcat faptul ca acest fapt ca o caracteristică de ochelari de soare: Litvinova alege întotdeauna modele neobișnuite șocant.

Este dificil să ne imaginăm Renate Litvinov în altceva decât o rochie de lux. Dar pictograma de stil apare în public și în costume foarte interesante.

Dacă trace fotografiile Renat Litvinova pentru diferite ani, puteți vedea în mod clar calea de căutare pentru acest stil foarte unic, care în cele din urmă actrita găsit și demonstrează cu demnitate acum pe covorul roșu.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: