Alien, Flash! – Renata Litvinova înduioșător felicitat Zemfira fericit ziua de nastere

Astăzi, popular cântăreț rus și muzician Zemfira are o aniversare – a implinit 44 de ani. Fata ziua de naștere a primit calde felicitări din partea fanilor lor, și cel mai bun prieten – Renata Litvinova, de asemenea, a lăsat deoparte. Ea una dintre primele le-a felicitat prietena ei, scriind o dorință non-ramură la Instagram.

Fanii din St. Petersburg au înregistrat Felicitări Video Zemfire și au lansat, de asemenea, un șarpe de aer pe cer, personificându-și dragostea și credința în întâlnirea de ambulanță la concert.

 Alien, Flash! - Renata Litvinova înduioșător felicitat Zemfira fericit ziua de nastere

„Ați venit cu ceva”, spune Zemfira despre relațiile cu Renata

Timp de mulți ani, fanii ghicesc ce relații de Renat și Zedem Ramazanov, cu toate acestea, femeile nu confirmă ipotezele despre liniile lor.

„Ce vrei să vezi cum caminul este imposibil din mai multe motive. Renata este cea mai apropiată persoană, o iubesc foarte mult, dar are un bărbat – tatăl copiilor ei, pe care îl respect. Ați venit cu ceva, dar realitatea este diferită „, a împărtășit Zemfira.

Într-adevăr, în viață, nu totul este la fel de simplu ca și noi, iar oamenii pot asocia nu numai relații romantice. Oricum, Zemfira și Renata – aceste două femei extraordinare sunt considerabil similare, iar în timp, această similitudine este doar în creștere. Atât de des se întâmplă – oamenii încep să se prăbușească unul pe celălalt atunci când își petrec mult timp împreună.

Litvinova a dat naștere la primul copil în 2001 – Fata Ulyana de afaceri Leonid Dobrovsky lui. Împreună au trăit 6 ani – dupa un divort de Renata a recunoscut că nu a fost în grabă de a construi relații cu un alt bărbat, din moment ce el pur și simplu nu are nevoie.

Actrita si director împărtăși fără tragere de inimă experiențele sale cu publicul, și cumva ea a spus despre un divorț: „În opinia mea, un comentariu la un divorț este inacceptabil, pentru mine cel mai important lucru pe care copilul nu a suferit.

Felicitări Renata

Una dintre primele Zemfira a felicitat Renata Litvinova – a publicat o arhivă video în Instagram puțin peste miezul nopții. Ea a expus clipul „Nu vă luați în minte“ și semnat: „Zemfira – Mare Antimatter, Alien, Flash! La multi ani! Fii etern „. Post a marcat 87 860 de vizualizări.

Citește mai mult  Bine sincephotoshopili: Ipoteză ridicol pentru fotografiere portret

Astăzi, 26 august fanii cel mai bun cântăreț de rock din Rusia Zemfira sărbători ziua ei. Este puțin probabil ca cineva nu știe cel puțin câteva dintre cântecele ei: duhovnicesti umplut cu sens scris în stilul improvizație. Felicitări pentru ziua de naștere fericită Zemfiru și vom trimite tone de dragoste și lumină!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: