nepământean femeie : Vodonaeva a lovit un instantaneu al unei mame în vârstă de 58 de ani

Alena Vodonaeva nu are nevoie de o vedere – când „Casa 2“ a apărut numai pe ecrane, aproape toate privit proiectul. Internet atunci puțini oameni folosit, iar oamenii uitat la televizor. Vodonaeva a venit la proiect în 2004, și a lovit toată frumusețea lui. Acum Alena este de 38 de ani, dar de-a lungul anilor, frumusețea ei nu se stinge.

Larisa Vodonaeva deja a șasea zece, dar ea este aceeași frumoasă ca și fiica ei! Femeia arată minunat.

 nepământean femeie : Vodonaeva a lovit un instantaneu al unei mame în vârstă de 58 de ani

„Datorită mamei noastre pentru tot”, fotografia lui Alena a semnat în Instagram

29 noiembrie a fost o zi a mamei, iar multe stele au început să pună imaginile mamei lor iubite. Alena – fără excepție. A publicat poze pe care am postat cu mama mea – Larisa Vodonaeva.

Photo ea a semnat după cum urmează: „Ieri a fost o zi a mamei, iar panglica Instagram mai asemănătoare cu un album de familie. Frumos se uita. Și vreau să spun, datorită mamei noastre pentru tot. Ma, îți mulțumesc pentru toți și te iubesc „.

Toți au admirat apariția lui Larisa Vodonaeva, abonații au început să comenteze ceea ce arată aproape ca plimbarea fiicei sale. Ea a demonstrat picioare lungi, păr frumos, o față și un corp bine îngrijorat.

Follovierile Alena au rămas impresionate! Acesta este cazul atunci când un măr de la mărul de măr cade. Ea sa grăbit să comenteze „femeie neagră!”” Mama pe care o ai inteligent, „” Este nebun ceea ce o mamă tânără!”

Citește mai mult  Dezavantaje ale aspectului care sunt opționale pentru a se ascunde
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: