Sunt om profund timid: Chulpan Hamatova a spus despre temerile și complexele sale

Cu ocazia noului film „Dr. Lisa” la 25 septembrie, un curent public a avut loc în cadrul Festivalului de Film Patriki, pe care jurnaliștii au aflat despre experiențele din Chulpan Hamaya, precum și despre ceea ce crede despre Elizabeth Glinka – prietena lui close.

Sunt om profund timid: Chulpan Hamatova a spus despre temerile și complexele sale

Principalul rol hamatova a primit

25-27 septembrie la Moscova, la Patriarchals a avut loc un festival de actori. La 25 septembrie, o întâlnire a avut loc în Gumă Cinema cu cei care au luat parte la filmarea filmului „Dr. Lisa“, despre o femeie cunoscută în Rusia.

În imagine, una dintre perioadele de viață Elizabeth Glinka, cunoscută în Rusia ca Dr. Lisa.

În 2016, viața Elisabeta a fost tragic rupt – a murit într-un accident de mașină, când Tishrin ajuns la spital pentru a transmite medicamente. Rolul principal în filmul rus a mers la prietena ei aproape – Chulpan Hamaya. Actrita a fost de acord să răspundă la jurnaliști pentru câteva întrebări.

Actrita comună că ea a fost un om foarte timid, iar Glinka era opusul ei: luminos, prietenos și deschis către lume. De la comunicarea cu Hamaya, a devenit clar că actrița este frustrat din cauza faptului că nu a fost în măsură să găsească un echilibru între activitățile și familia lui, și ea rămâne doar pentru a conta pe intelegerea rudelor.

Actrița a fost încântat de faptul că Glinka nu a făcut o imagine sfântă. Ea a fost același om ca și noi toți: cu dezavantaje, vicii și puncte slabe.

Citește mai mult  Oh, ce!: în vârstă de 57 de ani, lolita a arătat un built-in figura într-un comblessness - a doua piele
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: