Tânăr și amuzant: cum stelele au privit în timpul primei versiuni

Prima ieșire la lumină este un eveniment extrem de interesant. Stele, probabil, nu au găsit locul, gândindu-se la ieșirea viitoare!

Tânăr și amuzant: cum stelele au privit în timpul primei versiuni

Aceste frumuseti celebre s-au schimbat mult. Să ne amintim ce au fost si ce tinutele preferate pentru debutul lor pe covorul rosu.

Jennifer Lopez: 1998/2016

Acum, Jennifer Lopez este una dintre cele cele mai multe femei la modă. Ea este încrezător și ușor se pot uza costumele Frank – cifra permite. Dar uneori Jay Lo nu a fost atât de încrezător în sine și a purtat haine închise. Și ea avea părul creț. De-a lungul timpului, ea a schimbat părul și a luat o imagine mai sofisticată.

Kristina Aguilera: 1999/2016

Kristina Aguilera – Flash Fată, Foc Fata! Ea atrage acum costumele sale, dar în cariera zori a șocat publicul. Aguilera iubit la pantofi de uzură pe platforma, îmbrăcăminte cu un leopard de imprimare, și, de asemenea vopsite în culori vii. Astăzi costumele, pop-Diva sunt mai calme, dar, de asemenea, luminoase.

Lady Gaga: 2009/2016

Când lumea a aflat despre Lady Gaga – toată lumea a fost împiedicat pe ea! Bărbații au început să meargă nebun din dragoste, și femeile vrut să fie ca ea. Cu toate acestea, este puțin probabil ca ceva sa schimbat, singurul lucru – stilul artistului. A dezvoltat mult timp un stil plin de farmec și sa mutat în costume mai elegante. În viața obișnuită a doamnei Gaga preferă stilul Rock și Rollee.

Britney Spears: 1999/2016

În mod surprinzător, dar stilul cântărețului pop Britney Spears nu sa schimbat prea mult. 20 de ani mai târziu, ea încă mai iubește rochii Frank și fără a pune accentua din nou bustul. Cu toate acestea, în timp, imaginea sa a devenit sofisticată – cântăreața alege machiaj natural și tonuri înfundate în îmbrăcăminte. Fără culori care țipă.

Citește mai mult  Programul pentru copii irlandezi Săptămâna 2021

Megan Fox: 2004/2014

Megan Fox este una dintre eroinele selecției noastre, al cărui stil sa schimbat dincolo de recunoaștere. În tinerețe, ea nu știa cum să-și sublinieze avantajele – viziunea corectă a venit la ea numai în timp și, desigur, trebuie să plătim tribut stilistului și tot felul de tratamente de înfrumusețare. Megan Fox preferă acum costumele elegante și elegante.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: