Transformare: Specialiștii numit 5 coafuri care pot face o fata la nivel vizual mai îngust

Clare și caracteristicile expresive ale feței sunt acum la moda. Moda pe fețele înguste, alungite cu forme ascuțite dictate lume odată Angelina Jolie, iar acum toate doamnele tind să se asigure că Fața a fost alungită.

Dar ce să facă pe cei care au o largă, natura rotunjită? În primul rând, nu dispera. stilisti Metropolitan a decis să găsească modalități de a schimba vizual forma feței, și le-au a reușit cu succes.

Transformare: Specialiștii numit 5 coafuri care pot face o fata la nivel vizual mai îngust

S-au găsit cinci coafuri universale care ajuta pentru a evidenția pometi și, prin urmare, face fata mai alungite. Consolidarea efectului de mici trucuri de sex feminin va ajuta si machiaj aplicate în mod corespunzător, cu accent pe pometi. Chiar dacă nu există nici un moment de machiaj, este coafuri și stil va ajuta pentru a obține efectul corect.

Aici sunt ei:

  1. Ridicat „cal“ coadă.
  2. Bunch pe partea din spate a capului.
  3. „COC” Ballerina, ridicat asamblate.
  4. bucle haotica si neglijente – pentru parul mediu sau lung.
  5. extins Karea.

În cazul în care primele trei opțiuni sunt mai potrivite pentru deținătorii de păr lung, atunci este o opțiune Kara pentru femeile cu părul scurt și mediu.

Dacă aveți nevoie pentru a face o față alungită vizual, nu ar trebui să faci tunsorile prea scurte sau dizolva parul neted – dă efectul opus.

Experții recomandă TKЖ să ia în considerare culoarea ochilor. doamnelor Barglazy în fața tuturor opțiunilor listate, dar lumina cu ochi ar trebui să evite copii haotice si neglijente – fata lor cu aceasta combinatie poate arata neclare, neclare.

Citește mai mult  Britney Spears a vorbit în instanță împotriva tatălui său
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: