10 inch gyroscurists: caracteristici și sfaturi pentru utilizare

10 inch gyroscurists: caracteristici și sfaturi pentru utilizare

Platforme luminoase originale cu două roți și motoare electrice numite gyroscures în fiecare an sunt din ce în ce mai populare atât în ​​rândul tinerilor și în rândul adulților. Sistem automat de echilibrare face ușor de a gestiona această mișcare. Puteți plimbare cu gyroscuter pe diverse drumuri, inclusiv țară.

Particularități

Cele gyroscur 10 inch apărut pentru prima dată în 2013, care vine să înlocuiască greu și greoaie Sigwe. Vehiculul original este o platformă cu două roți. În interiorul cazului există un „sistem inteligent” responsabil pentru echilibrare. Poziția platformei în raport cu drumul determină senzorii giroscopici cu care semnalul intră în motor. Scaunul de pe giroscul nu este furnizat.

Șoferul atunci când se mișcă este într-o poziție verticală. Dimensiuni, greutate și costul unui giroscutor, comparativ cu Sigwem, Mici. Este demn de remarcat faptul că Învață să o conduci foarte puțin. Este suficient să înclinați carcasa înainte sau înapoi, iar instrumentul va începe să se deplaseze în partea corespunzătoare. Pentru că este necesar să se transfere centrul de greutate în dreapta sau la stânga. Poziția orizontală, puteți coborî de pe platformă. Pentru a face acest lucru, trebuie să reluați un pas astfel încât platforma să rămână înaintea șoferului.

Avantaje și dezavantaje

Printre numeroasele avantaje de 10 inci gyroscurists, aceasta este în valoare evidențiind o capacitate de încărcare mare, care a devenit posibil datorită dimensiunii impresionante a platformei. Cazul se distinge prin putere și cel mai adesea realizate din carbon. Roți mari trec cu ușurință prin diverse acoperiri, inclusiv pietriș, nisip, iarbă, țiglă, asfalt și altele. De asemenea, este important de remarcat ușurința de mediu a acestui tip de transport.

Bateria puternică este încărcată rapid și vă permite să depășească distanțe considerabile pe o singură încărcare. Prezența luminii de fundal luminos vă permite să lumineze drumul în seara. Design colorat face excursii mai plăcută. Protecție împotriva prafului și a murdăriei vă permite să se deplaseze pe un instrument cu două roți, în orice vreme. greutate semnificativă de 13 și mai multe kilograme face vestele dispozitivului dificil.

Printre neajunsurile, multe marcate sunete puternice atunci când aparatul este pornit. Senzorul de mișcare poate produce uneori o eroare, iar dispozitivul se va agita.

Modele de revizuire

Smart Balance Pro Premium 10.5 v2

Principalul avantaj al acestui model este Acesta este un control confortabil în detrimentul funcției autobalanilor și a roților gonflabile largi. Există difuzoare Bluetooth încorporate. Bateria cu o capacitate mărită este capabilă să furnizeze călărie timp de trei ore. În același timp, viteza maximă va fi destul de bună – până la 18 km / h.

Citește mai mult  Off-road scutere: soiuri și criterii de selecție

Modelul este potrivit atât pentru utilizatorii cu experiență de giroscur și începători. Puteți învăța cum să o utilizați în 10-15 minute. Din minusurile materiale care merită remarcat Încărcare a bateriei lungi.

Smart Balance Pro 10

Roți mari și carcasa compactă sunt combinate cu designul original. Cântărește acest model de aproximativ 15 kg, ceea ce permite transportul ușor. Accelerarea dă prezența a șase senzori, care contribuie, de asemenea, la cea mai bună echilibrare. Dispozitiv de încredere este capabil de a obține o viteză de 20 km / h și timp de 20 de kilometri la Ave. Gyro timpul de încărcare este de două ore.

Smart Balance AMG 10

Modelul Rapid și confortabil de calitate bună. Roți gonflabile mari să facă față oricăror acoperiri. Există un built-in dispozitiv Bluetooth, care va aprecia iubirea muzica. echilibru și stabilitate excelentă sunt completate de protecție la ploaie. Un moment plăcut este sensibilitate bună la mișcările de șofer.

Dintre beneficiile, de asemenea, este demn de remarcat puterea, viteza buna, greutatea de 13,5 kg. Încarcă rapid, dar bateria este suficient pentru un maxim de 40-50 de minute. Carcasa este de preferință îndepărtat lovituri puternice.

SMART BALANCE ROATA SUV 10

Principalele avantaje ale acestui gyroscutor sunt convenabile de administrare și de o calitate excelentă. Muzica reproduce un dispozitiv Bluetooth. Senzorul are o sensibilitate bună, care îmbunătățește manevrabilitatea. Un roți impresionante sunt în măsură să călărească pe diverse drumuri și gropi chiar depășite. Profesioniștii vor fi atribuite la o selecție largă de opțiuni de culoare.

Taxa este de ajuns pentru câteva ore. În ciuda greutății moderate (13 kilograme), pentru a transfera un gyroscur fără capac este incomod. Când este pornit, se face prea tare și sunet neplăcut.

Farurile absorb o cantitate mare de energie, deoarece acestea nu pot fi oprite.

Hiper ES100

Unul dintre puținele modele de gyroscuturs capabile să reziste în greutate în 120 kg. Printre Trebuie remarcat beneficiile De bună calitate, rezistență, simplu și convenabil de management. Un unghi de ridicare de la 17 de grade – opțiunea optimă atunci când călătorii. Dispozitivul este capabil să dezvolte viteza de până la 10 kilometri pe oră. O încărcare a bateriei este suficientă pentru a depăși distanța de 20 km.

Citește mai mult  Transport Bike împărățește în tren

Cum de a alege accesorii externe și interne?

Accesorii pentru un gyroscutor sunt împărțite în interne și externe. Extern includ pe toți cei care pot fi văzute imediat, nu caută în interiorul dispozitivului. Elemente suplimentare pentru un giroscop sunt destul de mult și ei stau foarte decente.

Extern

Cel mai adesea, prima achiziție după gyroscutor devine cazul sau punga. Acestea sunt necesare pentru a facilita transportul unui vehicul cu două roți în mâinile. Mai ales este nevoie de punga în astfel de modele ca gyroscur 10 inci. Este recomandabil să se oprească alegerea dvs. pe un caz realizat dintr-un material dens, cu proprietăți de rezistenta la apa buna. Acest lucru va permite să nu vă faceți griji cu privire la gyrobord pe vreme ploioasă.

Pentru modelele foarte mari în valoare de alegerea de a nu pungi, dar rucsacuri. Ei nu stau de o parte în alta, și transporta aparatul devine mai convenabil. In plus, greutatea este distribuită în mod egal între umeri.

Panoul de control (element Bluetooth), ca regulă, vine într-un set. Cu toate acestea, uneori poate fi pierdută. Achiziționați este ușor dacă contactați un magazin special în cazul în care accesoriile pentru gyroscures sunt vândute. Rar, dar trebuie să alegeți o clădire nouă. Cel mai adesea este necesar, atunci când cel anterior sau rupt, sau puternic zgâriat. Se întâmplă adesea atunci când se stinge atunci când se transformă peste gyroscur. Achiziționați un caz pe un model bine-cunoscut este destul de ușor. Puteți alege opțiunea inițială în ceea ce privește soluțiile de culoare.

Este recomandabil să se achiziționeze cazul de carbon sau plastic, rezistent la șocuri. Astfel de opțiuni sunt mai scumpe, dar diferă într-o durată lungă de viață. Este demn de remarcat faptul că, pentru unele gyroscurists super-moderne, cum ar fi Xiaomi, corpul poate fi comandat exclusiv la fabrica.

Pentru a proteja caz, puteți obține o carcasă din silicon. Datorită lui, întregul design va fi complet închis și va deveni mai puternic. În același timp, silicon reduce vibrațiile, ceea ce are un efect pozitiv asupra componentelor interne ale dispozitivului. Desigur, trebuie amintit că Cu un caz de silicon îmbrăcat, un giroscust va pierde colorarea inițială.

Mai multe benzi speciale sunt utilizate printre fondurile de protecție. Autocolantele sunt tăiate de dimensiunea dorită și se aplică acelor locuri care trebuie protejate. Este la fel ca și cazul, este capabil de oarecum stricând aspectul giroului. În partea superioară a cazului, puteți cumpăra guma care nu va permite pantofilor să zgârie un giro când conduceți.

Citește mai mult  Ce culoare pentru a alege o bicicletă?

Intern

Cel mai adesea include detaliile care trebuie să dobândească în cazul defecțiunilor lor. De exemplu, se sparge adesea sau pur și simplu deține încărcarea bateriei. Aici, atunci când alegeți, trebuie să fiți ghidați doar de o singură regulă – mai scumpă în magazinele dovedite. Trebuie să produceți atât înlocuirea roților, cât și dispozitivul însuși. Mai puțin probabil, dar poate eșua și sistemul de control pentru senzorii giroscopici responsabili de echilibrare.

Reguli de funcționare

Înainte de a utiliza giroscurul, este recomandabil să vă familiarizați cu instrucțiunile atașate la acesta. Acesta conține caracteristici detaliate și caracteristici de funcționare. Utilizatorii experimentați recomandă o atenție deosebită plății Presiune în roți de 10 inci. Acest moment este foarte important, deoarece afectează modul în care giroscul va fi în contact cu suprafața drumului. Acest parametru afectează confortul atunci când se deplasează pe Hrobord și purtați anvelope.

Presiunea în anvelope este recomandată pentru a menține la un anumit nivel în funcție de indicatorii de temperatură. În același timp, pentru multe modele de giroscuteori, aceste valori sunt aceleași. De exemplu, în perioada de vară, camera trebuie pompată până la 2.3-2.4 atm. Când strada este rece, de exemplu, în lunile de toamnă și de primăvară, este mai bine ca presiunea sa ridicat la 2,6 atm.

Maxim la care anvelopa poate fi pompată nu este mai mare de 3 atm.

Desigur, numerele mai precise privind presiunea în roți pot fi găsite prin citirea pașaportului de anvelope. Pentru a determina presiunea anvelopei, puteți utiliza un manometru de presiune. Unii meșteșugari determină valoarea presiunii apăsând pe roată, dar această metodă nu dă numere corecte. În cele din urmă Camerele incorect pompate pot duce la consecințe neplăcute.

Trebuie să încărcați bateria numai după descărcarea completă, deoarece indicatorul roșu va raporta. Dacă reîncărcați bateria nu este complet, puteți să o retrageți rapid. De asemenea, este important să nu lăsați bateria rece. În nici un caz nu poate folosi un giroscur când încărcarea bateriei este foarte scăzută sau este încărcată din rețea. De asemenea, nu utilizați dispozitivul atunci când un mesaj de eroare de sistem sau în timpul ploii grele. Nu este permisă spălarea agregatului cu apă sau umedă greu, deoarece poate provoca daune.

În următorul videoclip, veți găsi o revizuire detaliată a soldului inteligent de 10 inci.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: