Biciclete cu roți 29 inci: caracteristici, argumente pro și contra

Biciclete cu roți 29 inci: caracteristici, argumente pro și contra

Fanii de bicicletă discută în mod constant factori de cadre, caracteristici ale frânelor și roți de direcție, chiar design. Dar nu există un parametru mai puțin important – magnitudinea roților. Se compară recent, bicicletele cu roți cu un diametru de 29 de centimetri și trebuie să cântăriți totul pentru și împotriva relativ o astfel de achiziție.

Particularități

Bicicletele de munte din ultima generație au adesea un diametru al roții de 29 de centimetri. Astfel de biciclete au primit imediat recunoașterea și au dobândit un anumit cerc de fani. La primele curse, sa stabilit că pe aceste roți mari, obstacolul trecerea este mult mai ușor și mai moale. Accelerare va persista mai mult timp. Energia transmisă o bicicletă cu o cifra de afaceri de pedale va fi semnificativ mai mare decât la modelele cu roți mai mici,.

cicliști fără îndoială, va aprecia rapid Creșterea ambreiaj. Este creat datorită unui dispozitiv de anvelope atipică și crește stabilitatea pe orice drum. Ritels remarcat faptul că se transformă și mai multor neregularități ale reliefului sunt mai puțin vizibile de biciclete cu roți mari.

În cele din urmă, nainics sunt mult mai potrivite pentru foarte mare sau autostrăzi.

Cu toate acestea, ei nu au numai avantaje, dar, de asemenea, defecte evidente.

Este demn de remarcat faptul că astfel de biciclete sunt foarte grele. Chiar de la sine cadru și roțile cântărește mai mult decât bicicletele miniere cu o dimensiune mai mică mișcare. Acest lucru este de înțeles: La urma urmei, 29 cm în orice caz, este mai mare de 26 sau chiar 27. În plus, cadrul ar trebui să fie mai mare, altfel ea a izbucnit pur și simplu în 2 părți deja la prima șosea. Începeți un ciclu de dimensiuni mari este mai greu, pentru că Inerția nu numai că ajută să păstreze overclockarea, dar face dificilă începerea.

Citește mai mult  VOLAN pentru un scuter: soiuri și sfaturi cu privire la alegerea

Și chiar și atunci când conducerea va trebui să facă mari eforturi mari. Îmbunătățirea masei și a creșterii inerției transformă pierderea manevrabilității. Noaines sunt greu de apelat prin rotirea bicicletelor.

Doar plimbări instruite, care vor putea direcționa bicicleta cu forța și încrederea, vor putea să le gestioneze.

Numai experiența vă va permite să determinați imediat ce rândul trebuie să vă potriviți și cum să faceți acest lucru.

Continuând analiza avantajelor și a minusurilor lui Nier, merită acordată atenție acestora Călătoresc pe ea amenință să primească un prejudiciu mult mai mult decât să călătorească la modelele inferioare. Falling de la o șa mare în orice caz mai dureroasă. Trebuie să ia în considerare faptul că este aproape de modele exclusive. Selectarea pieselor necesare pentru repararea este foarte complicată și nu sunt peste tot.

O altă problemă – o astfel de bicicletă nu este deloc potrivită pentru adolescenți.

Și chiar bicicliștii adulți cresc mai puțin de 1,6 m pentru ao folosi deloc incomod. Problemele pot, de asemenea, să furnizeze o subtitrare fizică sau o greutate corporală insuficientă. Cu toate acestea, aceste dezavantaje – continuarea directă a meritelor celei mai mari biciclete. Dar chiar și cu proporții optime ale corpului, trucurile vor fi aproape imposibile. Împiedică aceeași manevrabilitate insuficientă și o inerție crescută.

Comparaţie

Întrebarea apare – deci ce roți de biciclete sunt mai bune, 29 sau dar 26 de centimetri. Nu există un răspuns fără echivoc la această întrebare. Totul depinde de scopul utilizării și nevoilor personale. Naires sunt echipate cu memorie RAM mai mare, iar centrul de greutate se schimbă, de asemenea, în sus. Cu toate acestea, diferența este exprimată în 1-2 centimetri, iar în procesul de conducere nu este aproape niciodată.

Citește mai mult  MTB Bike 26 inch: Caracteristici și soiuri

Avantajele la roțile expliciți de 26 inch sunt de fapt un pic. Rama pe o bicicletă va arata mai atent, elegant. Design-ul este mai manevrabil, iar bicicleta în sine poate fi ușor transportat la portbagajul mașinii. Alegerea finală va trebui să facă ei înșiși bicicliști.

Și, dacă aveți de gând să lovească în jurul valorii de trucuri, preferința trebuie să se acorde modele cu jante de 26 inch, este mai bine ca Naper potrivit pentru zonele netede unde puteți overclocking.

opțiuni și selecție suplimentare

Bicicleta cu roți ale unui cerc de 29 inci (în mm va fi 73,66) Potrivit pentru turisti un 1,8 m și în creștere de mai sus. Puteți compensa greutatea crescută a structurii în detrimentul modelelor cu un cadru special conceput de o magnitudine mică. Problema este că este chiar mai dificil de a găsi o astfel de nainer decât un eșantion format complet. dificultăți suplimentare vor apărea atunci când selectarea pieselor de schimb.

Este timpul pentru a explora principalele caracteristici ale alegerii biciclete. Trebuie să o selectați pentru utilizare turistică, luând în considerare:

  • Caracteristici ale unui anumit conducător auto+
  • Nuanțe ale traseului planificat+
  • constrângeri bugetare+
  • impresie personală a unei biciclete de beton.

În cazul în care partea din față a bicicletei este, în primul rând, este merită atențiePe modelul cu rama de aluminiu (21, 22, 23) inci lung. La alegerea Navier mai important decât pentru modelele cu roți mai mici, volan și scaun. Numai astfel încât să puteți adapta bicicleta sub nevoile individuale.

Asigurați-vă că pentru a evalua calitatea frânelor. Sistemul de frânare pe disc considerat pe bună dreptate cea mai bună opțiune.

Numărul de viteze sunt selectate în mod individual. Pentru a dezasambla dacă 18 sau 24 de viteze nevoie, bicicliștii doar cu experiență poate. Novice rămâne la limita de consiliere pentru un număr mai mic de viteze. Oricum, în absența unei experiențe adecvate de călărie, nu vom lucra corect.

Pentru călătoria în jurul orașului și pe drumul de țară echipat, nu există niciun punct să achiziționați modele scumpe cu sporire a permanenței sau diverse opțiuni.

În partea de sus a bicicletelor montane cu roți cu un diametru de 29 inci incluse Merida Big nouă 70. Caracteristicile sale sunt după cum urmează:

  • Mass – 14,5 kg+
  • Direcție dreaptă+
  • 29 viteze (perfect potrivite pentru plimbări cu experiență)+
  • Frâne cu discuri cu unitate hidraulică+
  • Optimală adecvată pentru țările încrucișate și alte tipuri de călătorii extreme.
Citește mai mult  biciclete KTM: modele, recomandări pentru alegerea

Merită observat și Bulls Bushtail 29. Această bicicletă este declarată potrivită pentru profesioniști și lățimi în mod egal. Este un pic mai greu decât modelul anterior (cântărește 14,9 kg). Încărcarea garantată până la 130 kg. Designerii au avut grijă de a-și optimiza produsul pentru călătorii pe diferite drumuri, inclusiv în oraș.

Scopul universal are o bicicletă Formatat 1213. Masa acestui dispozitiv este de numai 13 kg. În mod implicit, este echipat cu o transmisie cu 27 de viteze și frâne cu discuri. Utilizatorii sărbătoresc absența aproape completă a vibrațiilor. Pe bicicleta off-road se manifestă că nu este rău. Ca o alternativă poate fi luată în considerare Jamis Dakota D29. Cadrul acestei biciclete este fabricat dintr-un aliaj de aluminiu bun. Masa designului ajunge la 13,5 kg. Există 20 de viteze diferite.

Cu caracteristicile bicicletei Nailer și sfaturi cu privire la alegerea sa, puteți face cunoștință în clipul video următor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: