Cum de a alege o dimensiune a cadrului de biciclete pentru creștere?

Cum de a alege o dimensiune a cadrului de biciclete pentru creștere?

cadru de bicicletă – una dintre cele mai importante componente ale sale. Din ea este că confortul de aterizare și gestionarea bicicletelor depinde, care este foarte facilit într-un cadru selectat corespunzător. De asemenea, merită acordată atenție faptului că diferite cadre pentru bărbați și femei sunt destinate mai multor comodități și ușurință în utilizare. Cu toate acestea, criteriul cel mai universal atunci când alegeți această parte, desigur, creșterea ciclismului.

De ce dimensiunea cadrului este importantă?

Aceasta este o întrebare destul de comună, deoarece din copilărie suntem obișnuiți cu faptul că cumpărarea unei biciclete este deja o vacanță, iar puțini oameni au avut loc să-și aleagă parametrii în mod specific sub proprietar. Regula principală în astfel de cazuri este picioarele care ajung la pedale. Aceasta nu este o abordare complet loială. Înălțimea incorect selectată conduce cadru de ciclism la probleme de sănătate în viitor, și anume – la deteriorarea la spate și genunchi articulațiilor. În plus, fiecare model cadru definitiv afectează descărcarea articulațiilor cotului și vârfurile centurii superioare de umăr.

Următorul efect neplăcut – disconfort banal. Dacă călătoriți rareori o bicicletă, nu puteți observa acest lucru, ci pentru cei care iubesc acest sport și petrece o mulțime de timp în Veloprohlki – acesta este un minus serios.

Treptat, disconfortul după astfel de călătorii va avansa plăcerea, iar cu pasiunea lor va trebui să-i spună la revedere. Nimeni nu vrea să-și piardă un hobby interesant din cauza unor lipseri enervante.

Este puțin probabil să alegeți raportul perfect al întregii configurații a unei biciclete pentru o persoană – în acest caz, fiecare model va trebui să facă parametrii individuali, ceea ce va face imposibilă producția de masă. Cu toate acestea, puteți determina parametrii cei mai potriviți ai componentelor principale, iar rama bicicletelor este una dintre cele mai importante componente.

Reguli de selecție pentru bărbați

Astfel de criterii ca greutate, creștere și echipamente sunt unite pentru femei și bărbați, dar este necesar să ne amintim existența unor diferențe în fizic. Deci, de exemplu, bărbații au adesea o centură de umăr mai dezvoltată, iar la femei, dimpotrivă, accentul ar putea avea în zona coapsei.

De aceea Diferite modele au un tabel special care ajută cel mai competent determina dimensiunea necesară a cadrului – Rostovka. Aceste tabele sunt rareori împărțite în femei și bărbați și, dacă sunt împărțite, de regulă, discrepanțele prezente în ele sunt nesemnificative. Deci, o fată poate profita de bărbați Rostov, dacă nu există timp să caute semnul corespunzător pentru selectarea unei biciclete adecvate și invers.

Tabelul Rostovok atunci când selectați un cadru masculin de biciclete.

Datorită acestui lucru, puteți afla cea mai bună dimensiune pentru dvs. pentru o bicicletă. În timpul căutării și achiziționarea de biciclete, în viitor, va fi suficient să ne amintim etichetarea specifică și numai pentru a alege un model cu setul complet necesar. Dar nu uitați să acorde o atenție la alți parametri, de exemplu, o varietate de biciclete – munte, autostrada, urban sau hibrid – pentru fiecare speculații, există anumite criterii de selecție.

Cum de a alege pentru femei?

Așa cum sa menționat mai sus. figura femeii are mai multe diferențe de sex masculin. Având în vedere acest lucru, producătorii de modele de femei a crea biciclete doamnelor, care între scaunul și volanul sunt puțin mai mică decât cea a bărbaților anilor. Pentru plimbări urbane fără grabă, cu serile calde Concentrarea pe varietățile țevii top coborâte. Pe un astfel de model o veti simti cel mai confortabil, Și pe astfel de biciclete puteți merge fusta, rochie.

Dimpotrivă, iubitorii de curse periculoase pe relief complex ar trebui să fie închise la configurații îmbunătățite sau modele masculine.

Când vă decideți cu privire la scopul bicicletei, puteți trece la următorul pas – selecția lungimii credincioase a cadrului potrivit pentru înălțimea voastră. Pentru a facilita această alegere, învățați femeile Rostovki și amintiți-vă valoarea corectă. Acest lucru va ajuta la determinarea celui mai important parametru de căutare. Etichetarea corespunzătoare trebuie căutată pe un tub mic sub șa – este că există o parte semnificativă a firmelor implicate în producerea de biciclete.

Citește mai mult  biciclete electrice puternice: soiuri, branduri, alegerea, exploatarea

Tabelul Rostovok Când selectați un cadru pentru femei.

Ce altceva ar trebui să fie luată în considerare la alegerea?

În plus față de creșterea unei persoane care intenționează să utilizeze bicicleta, se recomandă să se concentreze asupra unor parametri. Acesta este scopul bicicletei – pentru munți, hibrid, pentru oraș. Prin urmare, amploarea bicicletei, valoarea pieselor sale individuale depinde de metoda de funcționare. Nu uitați că dimensiunile pentru autostrada, bicicletele urbane și hibride sunt scrise în cm, dar marcajul pentru bicicletele montane este indicat în inci.

Nu cred că cei care susțin că dimensiunea roții adecvată este cumva corelată cu creșterea. Este o iluzie. Într-adevăr, mai devreme, fiecare model a avut doar câteva dimensiuni, care au fost destinate unui anumit grup de vârstă, dar în prezent situația sa schimbat. Sarcina primară – găsiți dimensiunea cadrului potrivit pentru fizicul dvs. O mare parte naturala va arata o persoană de biciclete biciclete puternic, cu roți mari, dar aceasta este o chestiune de estetică și preferințe.

Cu toate acestea, dimensiunea roților este asociată cu traficul de biciclete. Cu cât este mai mică roata, cu atât mai mare permeabilitatea sa, așa că pentru antrenament în natură este mai bine să alegeți o variantă cu roți mai mici.

Dacă aveți nevoie de o bicicletă ca mijloc de mișcare în jurul orașului, luați un pariu pe viteza sa, apoi gândiți-vă la achiziționarea unui model cu roți mari capabile să acționeze mult mai mult decât mic. Dar nu uitați asta Cu cât diametrul roții, mai multe eforturi vor trebui să se aplice pentru rotație și toată mișcarea în general.

Când achiziționați o nouă bicicletă, încercați-o (cu permisiunea vânzătorului, desigur). Dacă spațiul magazinului nu permite rularea, încercați cel puțin să vă așezați și să vă acordați atenție sentimentelor – este convenabil să aflați pe volan, nu trebuie să vă întindeți și prea mult pentru a înclina înapoi înainte, este posibil pentru a ajunge la picioare la pedale, fără a trage prea mult șoseaua. Măsurați distanța de la picioare la tubul de sus: arunca de pe picior, ca și în cazul în care aveți de gând să stai jos, dar nu stai jos, dar vei simți două picioare.

Distanța de la conducta de sus a bicicletei la picioare ar trebui să fie de aproximativ 5-10 centimetri. În cazul în care acest decalaj este mai mică, probabilitatea de vătămare crește.

Din nou, scopul este de biciclete, dacă doriți să se angajeze profesional în ciclism, atunci cadrul ar trebui să fie cât mai mult posibil și de mai jos. De exemplu, cu un cadru de mare și de aterizare de mare, nu a lovit rece de munte. Ei bine, dacă utilizați rar o bicicletă sau doar o plimbare în fiecare zi pentru o distanță scurtă, puteți lua opțiunea cu un cadru scurt.

Dar, dacă crește sarcina, atunci cadrul va fi în continuare schimbat la o durata mai lunga, deoarece cu un cadru scurt aproape toate sarcinile cad pe spate și a coloanei vertebrale, care cu sarcini lungi este plină de un ciclist cu probleme de sănătate.

Citește mai mult  caracteristici de design și subtilități de selecție: beggovers cu trei roți

Cei care iubesc extremă și se va angaja în bicyckers sau trucuri, este necesar să se aleagă un cadru mai puțin decât cea recomandată în tabel, cel puțin o dimensiune. Acest lucru va da stabilitate și manevrabilitate suplimentară.

Dacă vă place deja plimbari calm, uita-te pentru un cadru cu ajutorul caracteristicilor dvs. în Rostovki. Mai mici bicicleta complicat, cu atât mai ușor este să-l controleze în procesul de manevră. Cadru ar trebui să fie mai mică decât cea standard de cel puțin 2 dimensiuni.

Există astfel de situații în care ați achiziționat deja o bicicletă, testat și realizat brusc că acestea sunt disconfort în timpul funcționării. Cumpăra o altă bicicletă nouă, lăsați acest timp și în mod corect ales sub tine, nu doresc cu adevărat, și achiziționarea cadrului va fi lansat separat în 80% din costul de biciclete. În astfel de situații, puteți încerca să corecteze situația Cu ajutorul ajustării direcției și a scaunului.

Volanul este montat pe un știft special numit „Realizarea direcției“. El are un anumit unghi și lungimea. În conformitate cu o mai mare bicicleta sau nu, este posibil să se adapteze corectarea direcției. În cazul în care bicicleta este mare – să ia o scurtă takeaway, și dacă există prea puțin biciclete, mutarea este achiziționat mai mult. detaliu separată – Horn pe volan. Acestea vă permit să schimbați poziția corpului pe măsură ce va fi cel mai confortabil.

Varianta optimă – coarnele sunt stabilite paralel cu solul, cu un ascensor mic diagonală. Modelele Rog sunt destul de variate, puteți achiziționa mai multe pentru a fi în măsură să aleagă cea mai potrivită poziție pentru fiecare tip de conducere.

Șaua este instalat întotdeauna în teren paralel. Numai astfel încât să puteți evita senzațiile de disconfort la mâini și din spate și oboseala prematură a acestor părți ale corpului. Este important să se aleagă înălțimea șeii.

Pentru reglementarea ei, vei simți piciorul în pedala și coborâți-l în jos. Chiar la partea de jos a piciorului, situat pe pedala, va fi un pic îndoit. Dacă pui un ciorap picior sub pedala, atunci piciorul se va îndrepta. Acest lucru va fi înălțimea optimă a scaunului pentru creșterea ta.

Persoanele care suferă de exces de greutate, de multe ori incorect modele. Ei cred că decât rama este mai mult, cu atât mai puternică, dar este incorectă. Din cauza acestei convingeri, care nu are nici un motiv, fără motiv, bicicletele sunt foarte des achiziționate, absolut nu este potrivit pentru o persoană. Acest lucru va provoca mai multe inconveniente, astfel încât să puteți uita plăcerea de a conduce.

Singura recomandare, cu privire la alegerea structurilor de ciclism, în conformitate cu greutatea sa – Dobândi modele urbane sau la munte proiectate pentru sarcini mari și care au sporit puterea întregului design-. Cei care au nevoie de o bicicleta foarte durabil, este mai bine pentru a căuta o opțiune cu un cadru îmbunătățit. Un alt argument în favoarea unui cadru de joasă – cu o completitudinea excesivă de a urca pe o bicicleta cu un cadru de mare și de mare va fi pur și simplu incomod.

categorie specială Ram – spațială pentru biciclete electrice. Scopul acestui cadru este un pic diferit: bateria și unele detalii mici sunt atașate la ea. Aspectul ergonomic oferă nu numai puterea crescută a acestei părți a bicicletei, dar, de asemenea, ajută să se ascundă întreaga „umplutura“ electric.

Citește mai mult  Giroscuriști mari: Caracteristici și revizuirea modelelor

Adesea, astfel de biciclete pot fi colectate de la sine prin achiziționarea de toate componentele necesare, ci pur și simplu le completeze cel mai ușor de biciclete nu este de ajuns. Cel puțin va arăta ridicol, și atunci când încercați să atașați orice baterie grea sau o altă sursă de alimentare (cu excepția bateriilor speciale) la cadrul unei biciclete regulat, va fi posibil sa se prevada cu precizie, după cât de multe excursii de toate acest design de gunoi va cădea în afară.

Caracteristicile cadre spațiale sunt diferite – fiecare producător are propriul set de proprietăți tehnice.

În acest caz, este mai bine să acorde o atenție la ceea ce bicicleta pe care doriți să obțineți: complet automatizate, semi-automate (pedale sunt filare sau nu filare la cerere), cu componente electronice detașabile sau nu. Din numărul de echipamente adăugat la cadru spațial, se recomandă să fie repetată atunci când caută un cadru – aceasta afectează rezistența și durabilitatea.

Pe bicicletele electrice, sarcina pe picioare scade, astfel că, în ciuda faptului că dimensiunea cadrului este încă un criteriu important, merge în fundal, obținându-se rezistență, durabilitate și tehnice proprietățile bateriei. Dar greutatea unui astfel de cadru o este semnificativ diferită de ciclism obișnuit – cadre spațiale sunt de câteva ori mai grele. Dacă vă așteptați să puneți cadrul spațial și să puteți răsuci pedalele și să treceți prin forțele dvs. – sunteți profund greșită.

Aveți grijă ca greutatea cadrului și a energiei bateriei sau alte surse de alimentare corespunzătoare reciproc și apoi vă puteți bucura cu adevărat de o călătorie.

Nu uita asta Designul unei biciclete convenționale se concentrează numai pe puterea musculară cu o marjă mică, astfel încât atunci când asamblați un electrformi cu un cadru obișnuit ca bază, sunteți foarte riscați nu numai cu sănătatea dvs., ci poate viața dvs. Este mai bine să cheltuiți puțin mai mult și să colectați o bicicletă pe baza unui cadru spațială, care se distinge cu o rezistență mult mai mare, comparativ cu de obicei și vă va permite să utilizați mai multe surse de alimentare mai puternice. Astfel încât viteza bicicletei asamblate pe un astfel de cadru va fi semnificativ mai mare decât viteza bicicletei electrice colectate pe cadrul obișnuit.

Dacă sunteți în căutarea unui cadru spațial, atunci Uită-te în prealabil compatibilitatea modelului selectat specific pe care îl decideți să achiziționați și restul componentelor necesare. Acesta este un parametru foarte important, deoarece unele detalii pot fi create special pentru fiecare lot și, atunci când sunt utilizate cu detaliile altor producători sau același producător, dar un alt lot, întreaga ansamblu a bicicletei electrice poate înceta să funcționeze. Astfel de lucruri este mai bine să înveți de la specialiști sau pe site-urile producătorului.

Deci, dacă aveți nevoie de o bicicletă sau un cadru separat pentru bicicleta dvs., acordați atenție înălțimii sale și încercați mai bine bicicleta atunci când cumpărați, deoarece nu numai confortul dvs. va depinde de ea, dar și de sănătatea dumneavoastră. Când căutați un cadru pentru un electrovici, luați în considerare proprietățile sale tehnice și compatibilitatea cu alte detalii pentru asamblare.

Și amintiți-vă că o bicicletă versatil, care ar putea veni în același timp, toți membrii familiei de diferite dimensiuni și vârste nu există. Deci, în cazul în care invitatiile consultant să cumpere un miracol asemănător – să renunțe la sfaturi și alege modelul corespunzător, separat pentru fiecare.

Despre modul de a alege o bicicletă pentru creștere, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: