Biciclete ORBea: modele, recomandări pentru alegerea

Biciclete ORBea: modele, recomandări pentru alegerea

Bicicletele ORBea nu merită o atenție mai mică decât alți producători solizi. Dar pentru a vă bucura de frumusețea conducerii unei biciclete, trebuie să vă ridicați corect modelul și să luați în considerare alte subtilități. Să vedem ce poate oferi compania în 2019.

Caracteristicile furnizorului

Site-ul oficial spune că activitățile companiei au început în anii 1840, dar apoi a fost concentrat pe eliberarea armelor. Numai după 90 de ani, eliberarea bicicletelor a fost desfășurată. Nu cu 15 ani, deoarece compania a reușit să ia o poziție de lider în industrie din Spania. Din 1998, și-a adus produsele pe piața mondială. Deși dezvoltarea și asamblarea finală sunt încă în curs de desfășurare pe teritoriul spaniol, principala producție este relocată în țările asiatice.

Sub marca ORBEA, sunt disponibile o varietate de modele:

 • Pentru plimbare în munți+
 • Pentru curse+
 • Pentru deplasarea de-a lungul autostrăzii+
 • Copiii+
 • Biciclete turistice adulte.

  Liniile de asamblare sunt selectate individual pentru fiecare linie. Compania aplică în mod activ o varietate de tehnologii cele mai recente. În acest caz, producția fiecărei instanțe este organizată manual. Toate materialele sunt ecologice.

  ORBea are un laborator pentru testele de accident ale tehnologiei de biciclete. Nu toți producătorii se pot lăuda o astfel de diviziune.

  Este curios că compania este organizată într-un format de cooperare. Sediul central este situat în țara bască sau mai degrabă în provincia Biskaya. În ultimele 2-3 decenii, compania extinde cu succes producția și cucerește pozițiile din ce în ce mai puternice din străinătate. În 2014, ea a furnizat deja produse în 65 de state. Din anii 1970, Orbea devine sponsor al echipelor profesionale de ciclism.

  Gama

  Avant H60 2018 este perfect pentru a se deplasa de-a lungul autostrăzii. Bicicleta poate fi vopsită în alb, negru sau roșu. Bicicletă geometrică proiectată astfel încât să puteți angaja în siguranță în formarea pe termen lung. Este furnizat Ride eficiența și dezvoltarea de mare viteză. Ampatamentul și lungimea penelor au fost ridicate astfel încât vibrațiile să fie reduse la un nivel minim atunci când conduceți.

  Ca rezultat, asigurat Salvarea forțelor cu accelerație ascuțită și control îmbunătățit asupra suprafețelor complexe de piese. Va fi finalizat cu succes chiar și cele mai dificile autostrăzi și va participa la o concurență extremă. Modelul se caracterizează printr-o gamă largă de opțiuni. Acestea includ:

  • Comutatoare mecanice sau electronice de viteză+
  • Ride sau frâne de disc+
  • Cadre din aluminiu sau carbon+
  • Intrarea amatorului sau calculată pe profesioniști din clasă.

   Atrage tehnologia de eficiență a atenției, care asigură cea mai mare rezistență la răsucire și transferul cel mai rațional de energie de la pedale la roata din spate.

   Plugul este proiectat astfel încât să fie ca un decalaj mai mare la anvelopă. Colțurile și alți parametri ai pieselor sunt selectate pentru fiecare bicicletă de dimensiune individuală.

   Merită observat și ORBEA ORDU M20 Echipa. Această bicicletă pe scară largă este făcută din carbon. Principala utilizare a bicicletei este:

   • Cursa universală pe pistă+
   • Triatlon+
   • Ciclism cu pornire separată.

    Spokes, jante, anvelope se rotesc astfel încât zonele de presiune alternate într-un mod special. Gama de dimensiuni variază de la 1.52-1.65 la 1.82-1.95 m.

    Pentru călătorii rapide în oraș, modelul se va potrivi Carpe H40. În descrierea proprietară, se menționează despre stilul, armonia și aspectul concis.

    Rama, furculiță și roți sunt proiectate pentru a garanta o viteză sporită. Bicicleta de service este ușoară. Cu acest volan, frânele funcționează cât mai eficient posibil.

    Dacă este necesară o bicicletă pentru copii, merită să vă acordați atenție Crește 21V. Designul este optimizat pentru utilizarea copiilor în vârstă de 3-5 ani (cu condiția ca creșterea să fie de 1-1,1 m).

    Convenabil de utilizat, biciclete fiabile și simple nu are nevoie de întreținere. Geometria este aleasă astfel încât copiii să fie confortabili. Scaun, mânere de frână și volan Ergonomic.

    Roțile laterale vor facilita echilibrul echilibrului. Carcasa împiedică capturarea lanțului de îmbrăcăminte.

    Dacă aveți nevoie să alegeți o bicicletă cu roți de 20 de inci, ar trebui să oferiți model de preferință Comfort 20 pachet. Produsul este vopsit în culori gri sau negre. Bike-ul de agrement este chemat să se miște:

    • in oras+
    • De către coloniști+
    • Pe trasee (dacă distanța nu este prea mare).

     Produsul este minunat pentru o excursie la locul de muncă, la cumpărături, pentru cabana, pentru mersul pe jos. În linia „confort”, există ambele opțiuni cu cadre de tip clasic și modele cu o conductă de sus (permițându-vă să călătoriți chiar și în haine lungi). Producătorul declară că Puteți utiliza bicicletele de confort Orbea complet calm, încât sunt fiabile și fără pretenție.

     Roțile sunt proiectate pentru încărcături dure, chiar dacă sunt menținute pe tot parcursul vieții.

     Cum de a alege o bicicletă la preferințele dvs

     Un parametru foarte important al bicicletei este un roți de glubari. Ar trebui să se distingă diametrul jantei de la diametrul complet (luând în considerare anvelopa). Prin urmare, secțiunea transversală globală a roții include și grosimea anvelopei. Chiar și cu aceleași dimensiuni ale roții de jantă pot avea o dimensiune diferită. Referindu-se la principiile fizice, nu este dificil să se găsească acest lucru Dimensiunea crescută a roților duce la accelerare.

     Dar face puterea pentru mișcare are mult mai mult. Prin urmare, va fi mai dificil de dispersat.

     Pentru biciclete pentru copii folosiți roțile nu sunt mai mari de 16 inci. Dacă vorbim despre utilizatorii adulți, trebuie să se țină cont de faptul că bicicletele de munte cu mutari de 29 de centimetri pe distanța îndepărtată sunt mai lentă de 26 inch, iar în sprintul nu există o diferență deosebită.

     Deoarece 29 de centimetri recomandați dacă trebuie să mergeți de-a lungul unui drum decent cu pauze rare. Iubitorii de campanie montană, unde trebuie să faceți culori frecvente, veți fi mai mulțumiți cu o bicicletă de 26 de inci. Dar roțile plicurilor afectează, de asemenea, pasivitatea transportului. Și apoi există o regulă simplă: cu atât mai mult, cu atât mai bine.

     Cu indicatori egali, profilul și lățimea anvelopelor sunt esențiale. Cu cât protectorul mai adânc, cu atât mai ușor va merge la localități cu acces complex. Dezvoltatorii companiei Orba iau în considerare în circumstanțele lor variabile de lucru care afectează activitatea suspendării în diferite situații. Este necesar să se țină seama de proprietățile diferitelor fibre de carbon. Aceste fibre mai dure, cu atât mai fiabile se dovedesc a fi în practică, cele mai puține vibrații vor fi distribuite.

     Taxa de biciclete depinde de locul în care este asamblat. Produse cu spaniolă și portugheză de asamblare sunt mai scumpe decât fabricate de ciclu complet în țările din Asia. Nu există nici o diferență ca să nu mai ales, cu toate acestea, costul de producție în sine de mai sus.

     Următorul pas este atunci când aleg – definirea funcționalității biciclete adecvate. Nu există nici un punct în achiziționarea cel mai scump și funcțional modelul numai pentru că este cineva lăudat.

     Cu toate acestea, și să ignorați comentarii nu urmați. Este necesar doar să se concentreze atunci când le întâlni pe descrierea principalelor caracteristici ale fiecărui produs și caracteristicile de funcționare. De asemenea, este necesar să se acorde o atenție la detalii care sunt cele mai sensibile la uzură și defalcări. Modele Autostradă alege atunci când au nevoie pentru a depăși rapid autostrăzi sportive și piese. În plus, ar trebui să acorde o atenție la următorii parametri:

     • Caracteristici de amortizoare+
     • Caracteristicile pedale+
     • viteză realizabile și numărul de viteze comutabile+
     • Tipul de frâne, Mainees+
     • Confort Scaun.

     Orbea Alma M15 2019 biciclete Prezentare generală Vezi mai multe.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: