Biciclete Pietriș: producătorii populare și sfaturi pentru alegerea

Biciclete Pietriș: producătorii populare și sfaturi pentru alegerea

În prezent, bicicleta a încetat să mai fie simplu divertisment. Pentru mulți oameni, acest lucru este adesea folosit și de transport iubit, și pentru bicicliști – și partea principală a vieții. Alegerea unei biciclete potrivite este o soluție extrem de responsabilă. Fiecare tip și model are propriile sale caracteristici, principalul lucru este că proprietarul a simțit pe o bicicletă cât mai confortabil.

În acest articol, vom lua în considerare în detaliu un astfel de fel ca biciclete de pietriș. In ultimii ani, ei câștigă rapid popularitate, și mulți cumpărători sunt din ce în ce acordând o atenție la astfel de modele ca cele mai la modă și moderne.

O trăsătură distinctivă a acestor biciclete este abilitatea de a merge în toate condițiile – atât în ​​oraș și off-road. În același timp, plimbare va fi chiar confortabil cu durată ridicată.

Aici vă vom spune despre principalele avantaje ale bicicletelor balastiere, celor mai bune modele de astăzi și producătorii acestora, precum și ce să acorde o atenție atunci când alegeți o bicicletă.

Particularități

Pietriș biciclete a fost creat pentru așa-numitele curse pietrișului și a absorbit toate cele bune de la multe alte soiuri. Cu toate acestea, în țara noastră, acest tip de ciclism nu este foarte frecvente. Prin urmare, bicicletele corespunzătoare nu sunt deosebit de potrivite pentru cicliști ruși. Dar pe biciclete cu pietriș, fanii sunt acordând o atenție din ce în ce, deoarece costul unei biciclete pe care le primesc posibilitățile de mai multe.

Adaptabilitate – Word, care se caracterizează prin caracteristica principală a Bike Pietriș. Proprietarii lor se pot deplasa în fiecare zi prin orașul lor natal, apoi du-te pe un drum lung pe bicicleta.

Transportul se va simți o mare pe ambele drumuri de asfalt și alte suprafețe, mai dificile. De exemplu, trecerea de la trotuar pe drum rural cu pietriș, un drum accidentat sau chiar pe un simplu spațios sau în pădure, aproape că nu se va simți o tranziție bruscă.

Confortul mișcării este asigurată în detrimentul anvelopelor mari și geometrie specială, cu o înclinare mare a țevii de cap. Desigur, biciclete de pietriș nu au fost pionieri în acest domeniu. Ele au fost create pe baza unei varietăți mai vechi, care a rezolvat și problema trecerii pe teren accidentat. Acestea au fost biciclete de autostradă. cu toate acestea Tipul de pietriș sa dovedit a fi mai bine în multe aspecte, în principal din cauza pneurilor mai mari.

Avantaje și dezavantaje

Varietatea de pietriș Bike are un întreg O serie de avantaje semnificative care au făcut atât de popular printre iubitorii.

 • Multifuncționalitate – Aceste biciclete pot fi numite toate vehiculele de teren din lumea bicicletelor. Ele au fost create pe baza cyergometers și a sistemelor de ciclism, inclusiv toate cele bune din aceste soiuri.
 • Proiecta – Acesta include astfel de componente importante ca discuri de frână și cadre cu clearance-ul de mare pentru a instala anvelope. Este o anvelope groase care asigură mișcarea de-a lungul diferitelor tipuri de suprafață și depășesc cu ușurință obstacolele.
 • Compactness și manevrabilitate – bicicleta de pietriș face ușor să se miște în jurul străzilor urbane pline de viață, manevrează între pietoni și transport, și se simte, de asemenea, mare pe drumurile înguste.
 • Fiabilitate – Bicicletele de pietriș se disting prin creșterea rezistenței și sunt capabili să depășească distanțe lungi.
 • Confortul mișcării – prezența unei suspensii scurte asigură cea mai bună forță de ambreiaj cu suprafața.
Citește mai mult  Căști de ciclism: specii și alegere

Desigur, bicicletele de pietriș au, de asemenea, dezavantajele lor, dar majoritatea sunt mai subiective. Toată lumea va decide că nu se potrivește într-un model specific. Dar aceste minusuri vor fi nesemnificative. În general, dezavantajele pot fi clasificate în invizibilitatea unor astfel de biciclete pentru ciclismul sportiv, precum și similitudinea externă cu bicicletele de autostradă îmbunătățită, motiv pentru care pot fi ușor confundate la cumpărare. Și cum să o evitați, vom spune puțin mai târziu.

Cei mai buni producatori

Dacă vă decideți să achiziționați o bicicletă de pietriș, ar trebui să acordați preferință mărcilor faimoase dovedite. În cele mai multe cazuri, valoarea lor nu este disponibilă la prețuri accesibile, dar aceasta este taxa pentru fiabilitate și confort. Mai ales pentru dvs., am pregătit o evaluare a celor mai bune biciclete de pietriș de la producătorii de vârf. Cu toate acestea, nu am distribuit modele în locuri, deoarece fiecare dintre ele are avantajele sale și merită atenție.

 • Revoltă gigantică – Include cadru din aluminiu și anvelope de 50 mm. Acest lucru permite bicicletei să se miște cu ușurință chiar și pe murdărie. Acest model este de obicei echipat cu o furcă de carbon, cu discuri de frână și o coloană de direcție lățime mare. Prețul biciclete Revolta începe cu 50 de mii de ruble.

 • specializat diverge – Modelul, publicat în 2015, permițând pentru a instala lățime de autobuz până la 35 mm. O astfel de biciclete de pietriș este mai degrabă proiectat pentru drumuri mai netede. Dar toate bicicletele sunt echipate cu apărătoare, accesorii pentru rack-uri și inserții anti-vibrații. Rama este din aluminiu și carbon, care afectează costul. Prețul actual de biciclete începe de la 70 de mii de ruble.

 • GT Grad Al 105 – serii, după ce a văzut lumina în același an ca și modelul precedent. În multe privințe este similar. Carbon sau rame de aluminiu și autobuz lățime de până la 35 mm. trăsătură distinctivă GT Grad este flexibilitatea. Este furnizat de elemente individuale construite în cadru și furca. Costul este de aproximativ 92 de mii de ruble.
Citește mai mult  Toate bicicletele despre cu transmisii cardanice

 • CANNONDALE SE 105 Piatra Unghiulară – un adevărat monstru între „Gravinekov”, care a apărut în 2019. Combină cele mai bune calități ale bicicletelor de autostradă și de munte. Acesta are un cadru de aluminiu, un pahar conic de direcție și frâne cu discuri. Cu toate acestea, costul poate părea destul de ridicat – de la 127 mii de ruble și mai sus.

 • Raleigh mustang Elite – cel mai bun model de la linia de pietriș de la Raleigh. A fost lansat în 2016. Cadrul din aluminiu al acestei biciclete se distinge printr-un andocare dublă, ceea ce îi permite să se deplaseze cu ușurință nu numai pentru drumurile netede, ci și într-un bumpy off-road. Dacă doriți să călătoriți în jurul marginilor sălbatice, asigurați-vă că acordați atenție acestui model. Dar, pentru că va trebui să stați cel puțin 87 de mii de ruble.

 • Surly Straggler – Producătorul îl caracterizează ca o bicicletă multifuncțională a rezistenței sporite. În general, aceasta este o bicicletă de pietriș standard, iar caracteristica sa distinctivă este un design neobișnuit, care poate atrage atât cumpărătorul, cât și o sperie. Dar el nu afectează comoditatea. Astăzi, prețul unei biciclete este de aproximativ 111 mii de ruble.

 • Raleigh Rocker Pro – un alt model de pietriș de la Raleigh, dar de data aceasta mai scumpă. Bicicleta vă va costa 180 de mii de ruble. Mulți experți susțin că modelul merită banii, deoarece este foarte convenabil, se mișcă perfect pe orice tip de suprafețe și menține o viteză uniformă ridicată. Lățimea anvelopei este de 35 mm, bicicleta este echipată cu frâne de disc și o transmisie fiabilă.

 • Niner RLT 9 – Bicicletă cu pene mai lungi și unghi de conducte de cap de înclinare. Lățimea maximă a pneurilor este egală cu 45 mm. Anterior, Niner a fost un producător bine-cunoscut de exclusiv biciclete de munte, dar, recent, a decis să-și extindă linia sa linie de pietriș. Costul acestui model începe cu 175 de mii de ruble.

 • Shad Stauater – Una dintre cele două modele mai scumpe în clasamentul nostru. Aceasta costă mai mult de 235 de mii de ruble. Producătorul susține că bicicleta oferă un confort maxim de conducere în orice condiții. Modelul este potrivit pentru mișcarea de zi cu zi în oraș și pentru călătorie lungă de teren accidentat. Cadru și furcă sunt realizate din oțel, lățime maximă de anvelope de 45 mm, în stoc de fixare pentru rafturi și Apărătoare.

 • Jamis Renegade ELITE – o bicicletă mai scumpe, dar oarecum mai ieftin decât cel precedent, de la 207 de mii de ruble. Bicicleta multifunctionala are cadru de carbon și mufă, frâne cu discuri, stropiri și accesorii pentru rack. autobuz Lățimea maximă de 40 mm. Modelul este cunoscut pentru greutatea sa redusă. Disponibil în 5 versiuni care diferă în setul complet și, în consecință, costul.
Citește mai mult  Aspect Biciclete: Revizuirea celor mai bune modele și senții de alegere

cu toate acestea Aceasta este doar o mică parte a bicicletelor decente de acest tip. Este posibil ca veți găsi modele mai ieftine sau practice care nu au intrat în partea de sus.

Criteriile de alegere

Dacă luăm în considerare funcțiile și designul bicicletelor de pietriș, atunci vor fi localizate între autostradă și ciclocross. Din acest motiv, un ciclist de ventilator poate confunda cu ușurință aceste soiuri. Astfel încât acest lucru nu se întâmplă, vă vom spune ce să vă acordați atenție la alegerea.

Cadru

biciclete de pietriș trebuie să fie puțin mai greu decât alte tipuri de a transporta cu succes bagajele în timpul călătoriilor de lungă durată. Pentru fabricarea sa, aluminiu sau carbon este cel mai des utilizat. Precum și cadre de „Gravicians“ trebuie să fie echipate cu diferite elemente de fixare pentru acomodarea bagaje și aripile împotriva murdăriei.

Geometria lor este diferită – țevile sunt situate la un unghi mai mic, mai degrabă decât conductele altor biciclete. Acesta oferă o gestionare mai durabilă, precum și poziția verticală a călăreț.

Pietriș bicicleta are pene mai lungi, permițându-vă să instalați portbagaj.

Transmisie

Un alt element care distinge bicicletele de pietriș de ciclism. Dacă există stele clasice pe acesta din urmă 46/36 și mijlocii casete, apoi pe macadam – 50/34 stele, cu o casetă mai mare. Cu toate acestea, aveți întotdeauna dreptul de a stabili mai potrivite configurații tu, folosește adesea călători cu experiență.

Anvelope

Pentru un bun ambreiaj cu diferite tipuri de suprafață, acestea trebuie să fie mai lată decât anvelopele standard, adică, mai mult de 33 mm. Adesea, producătorii produc biciclete de pietriș cu roți tubeless, ceea ce elimină posibilitatea neplăcută de anvelope puncție. În acest caz, roțile au redus presiune.

Torkemose

Tipul de frâne de disc a apărut în 2010, care a fost un impuls serios pentru apariția varietății de biciclete de pietriș. Toate sunt echipate Numai frânele de disc, deoarece numai puterea lor este capabilă să asigure stabilitatea necesară în diferite tipuri de vreme.

Acum știi ce trebuie să te uiți mai întâi atunci când cumperi o bicicletă, capabil să conducă oriunde.

Dacă sunteți un ciclist avid, atunci o astfel de achiziție nu vă deranjează deloc. În plus, soiurile de ciclism, unde se folosesc biciclete de pietriș, ei continuă să câștige popularitate în țara noastră, ceea ce înseamnă că această clasă de biciclete va fi încă cerută și la modă.

Mai multe informații despre pietriș Biciclete vă așteaptă în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: